. |
22 yaş üniye başlamak için
22 yaş üniye başlamak için
(En Son Oy Tarihi: 11.9.2024)
-
-
Arkadaşım, bu tarz konular çok açıldı. Başlamazsan ileride daha da geç kalırsın, zaten alternatifin olsaydı herhalde bu soruyu soruyor olmazdın.
-
Çok haklısın dostum sadece merakımdan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up
Değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben 22'de başladım geç değil hem geç olsa ne olacak başlayabileceğin en erken zaman şu an olduğun yaşın
-
ben 21 yaşında başlamıştım illa kendi yaşıtın ya 1 yaş küçük kişiler oluyor.Herkes 18 yaşında gitmiyor sonuçta.benden büyük arkadaşlarım bile oldu.
-
Başka seçeneğin var mı?
04'lü olarak 3.mezuna kalma planım başarısızlıkla sonuçlandı hocam ailem artık postalamak istiyor yoksa 21'imde güller gibi başlamak isterdim
-
45 yasindayim ve halen kendimi enerjik dinamik hissediyorum,vira bismillah diyip başlayacağız inşallah 😁
Hangi bölüme başlayacaksınız hocam
Yok
Sağ olun hocam hangi bölüme başladınız
Doğru diyorsunuz hocam teşekkürler
tmciysen eğer koç sabancı bilkent odtü boun galatasaray gibi okullara başlıyorsan sıkıntı yok. buralar gelmese bile hacettepe ytüde olur
Taşrada Vet okuyacağım hocam
hocam artık yaşın çok önemli olduğunu düşünmüyorum. 21 yaşında benden büyük arkadaşım 12k yapıp seneye tekrar hazırlanmaya karar verdi. hedefi koç endüstri ilk 500
Sağ olun hocam umarım kazanır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Arkadaşım, bu tarz konular çok açıldı. Başlamazsan ileride daha da geç kalırsın, zaten alternatifin olsaydı herhalde bu soruyu soruyor olmazdın. |
Benzer içerikler
- denizli dershaneler
- ortodontist maaşı
- kolaykopi güvenilir mi
- tyt genel deneme önerileri
- açık lise pişmanlık mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X