Şimdi Ara

22 Yaşında 4göz oldum gözlük takan arkadaşlar içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam beyler televizyondaki altyazı ve program isimleri uzaklardaki tabelaları vs. göremediğimden bi gözcüye göründüm.
    Miyop astigmat varmış gözlük verdi , normalde gözlüksüz hiç bi sıkıntı olmuyodu ama gözlükleri takınca 360p'den 1080p ye geçmiş gibi oldum . Şimdi çıkarınca bi garip oluyorum HD keyfi başka :D

Fakat fena başım ağrımaya başladı şuan 2.gün daha çıkartayımmı ne yapayım yada geçermi kendi kendine?

• 15 days bekle knk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HD efsane oluyor. alisirsin ben giye giye alistim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lens tak hd den 3d ye gecis yapicaksin 1080 p den 4 k ya gecuceksin lens daha kullanisli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pervanee

Lens tak hd den 3d ye gecis yapicaksin 1080 p den 4 k ya gecuceksin lens daha kullanisli

ben onu beceremiyorum göze takmayı çıkartmayı falan
  • Normal ağrıması geçer 1-2 haftaya çıkartma birde

• Gözlük takmaya başladığında agrimasi normal hocam bi sure sonra geçer gider. bende bir derece miyop var iki gözde de

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • astigmat varsa ağrıması normal alışırsın
  • Bendede 0.5 miyop astigmat var sadece gece araba kullanirken takiyorum sizce normalde kullanmaya gerek var mi

• gözlk takınca ağrıları bir kaç güne geçer ama gözlük takmaya alışmak epey zaman alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: catchme257

Selam beyler televizyondaki altyazı ve program isimleri uzaklardaki tabelaları vs. göremediğimden bi gözcüye göründüm.
    Miyop astigmat varmış gözlük verdi , normalde gözlüksüz hiç bi sıkıntı olmuyodu ama gözlükleri takınca 360p'den 1080p ye geçmiş gibi oldum . Şimdi çıkarınca bi garip oluyorum HD keyfi başka :D

Fakat fena başım ağrımaya başladı şuan 2.gün daha çıkartayımmı ne yapayım yada geçermi kendi kendine?

Bas agrisi gozlerin alisinca gececek , ben yaklasik 5 yildir gozumden cikartmiyorum , he birde 22 yasindasin lan dort goz ne demek bunlari asamadin mi hala , bu yasta gozluk taktigin icin utanip sikilmiyorsundur sanirim , sana tavsiye 1 hafta gozunden cikartma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun
  • 16 yaşımda -3,25 miyopum gözlüksüz 144p görüyorum Bilgisayar başında bile monitordeki yazıları gözlüksüz okuyamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: tutunkolonyasi

quote:

Orijinalden alıntı: catchme257

Selam beyler televizyondaki altyazı ve program isimleri uzaklardaki tabelaları vs. göremediğimden bi gözcüye göründüm.

Bas agrisi gozlerin alisinca gececek , ben yaklasik 5 yildir gozumden cikartmiyorum , he birde 22 yasindasin lan dort goz ne demek bunlari asamadin mi hala , bu yasta gozluk taktigin icin utanip sikilmiyorsundur sanirim , sana tavsiye 1 hafta gozunden cikartma

o işin esprisiydi bro yoksa çok yakıştırdım gözlüğü kendime ayrı bi havası var

• Gözlüğün SS isterük
  • 3 yaşından beri takıyorum. Gözlerimde şaşılık var. Başlarda ağrı olur ama 1 hafta bile sürmez gözlerinin alışması. Şu anda da 17 yaşındayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

Gözlüğün SS isterük

Buyur pnp:
     22 Yaşında 4göz oldum gözlük takan arkadaşlar içeri
    Siyah almadım çok resmi olmasın diye renkli renkli iyidir

• 10 yaşımdan beri takıyorum ben napim o zaman müptelası oldum artık. Baş ağrısı ilk taktığımda olmuş muydu hatırlamıyorum ama internetten bi araştır ya da doktoruna bir danış.

• aramıza hoşgeldin

• quote:

Orijinalden alıntı: Crashman649

aramıza hoşgeldin

Yanlış zamanda gelmiş arkadaş. Kış mevsimi ortasında kar yağıyor yağmur yağıyor 2 dk da bir silecek.
    Gözlük en uzun soluklu kullandığım aksesuarım. Çok gözlük kırmışlığım var ( 3 numarayı geçene kadar ) Hayırlı olsun ne diyeyim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.