Şimdi Ara

220 ac volttan 12 volt dc devresi elinizde var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bana 220 ac volttan 12 volt dc üreten bir devre lazım ve kendim yapacağım bana devreyi nasıl çizebileceğimi öğretebilir misiniz?

• bi köprü diyot bide kondansatör yeter gibi sana devreye bile gerek yok ne çalıştırcan kaç amperlik bi sistem bu!!
  • alkışla açılıp kapanan bir devrem var ona besleme olarak 12 volt 5 amper lazım.
  • 6 ah lık köprü diyot 25 v 2000uf luk kondansatör 12v 60w ta bi trafo işini görür bu devre bu kadar fazla mı kullanıyo yau...
  • bunun devre şemasını çizebilir misin?

veya ben nasıl çizebilirim?
  • bu küçük devre hakkında en kısa zamanda yardım cı olucam sana da kondansatör kafama takıldı onu açıklığa kavuşturayım bu arada gördüğüm kadarıyla elinde ilginç devreler var sesle çalışan mı arasın telefona bağlanan mı ararsın konularda görüyorum nerden buluyorsun bunları nerelisin...
  • 12V 5A (60W) için SMPS Adaptörleri de araştır derim. Daha ucuza gelebilir ve kesinlikle daha hafif olur. Taşınabilir olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: 797numaralıcisim

alkışla açılıp kapanan bir devrem var ona besleme olarak 12 volt 5 amper lazım.

Alkışla açılıp kapanan bir devrenin tek bir röle kullandığını varsayarsak bu devrenin çekeceği maksimum akım 100 mA olmalıdır. Bu 5 amper ne için kullanılıyor anlayamadım doğrusu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.