Şimdi Ara

2200 TL'ye kadar TV tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, birkaç gün içinde tv almayı düşünüyorum. sizlerden öneriler istiyorum.

- Yüzde 80 olarak film veya dizi izlenilecek. Geri kalanında maç veya haber izlenilecek.
    - bilgisayara takılı olarak izlenilecek film ve diziler.
    - yüksek kalitede olacak videolar. ortalama filmler 15-25 GB civarı. 1080p çözünürlükte olanalar.

- bütçem 2000 tl. duruma göre uygun bir model olursa 2200 tlye çıkabilirim.
    - markası vestel olacak. Vestel bayiinden elden taksit şeklinde alacağım. başka alternatif yok.

• Vestel nedir yaa Allah aşkına sokmayın şu çakma markayı evinize 100 de 100 yerliymiş miş sanki panelinden anakartına kadar biz üretiyoruz yaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerli olsun olmasın ne alakası var benim yazdıklarımla ? Benim televizyon ihtiyacım var ve bunu almayı seçtiğim yöntem ve yer itibariyle durum bu şekildedir.
    Mantıklı, bilgili ve düzgün bir televizyon modeli tavsiyen varsa dinlerim. Bayiye gittiğimde de incelerim.
  • https://urun.n11.com/lcd-tv/regal-55r6010u-4k-ultrahd-55-140cm-dahili-uydulu-smart-led-tv-P200218307
    bu ürün hakkında yorumları alalım.Niyetim var almaya
    kupon ve chip puan ile 2075e geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stargate_0404

https://urun.n11.com/lcd-tv/regal-55r6010u-4k-ultrahd-55-140cm-dahili-uydulu-smart-led-tv-P200218307

Büyük ekranın keyfini sürersin. Ancak görüntü işleme teknolojisi basit seviyede. KArar sana kalmış. Ben büyüklükten yana kullandım oyumu. Çok iyi teknik özelliklere sahip olmasa da olur. standart bir 48-50" tv bana yeterli olacaktır şimdilik.

Sen de ihtiyacını net olarak belirle ona göre karar ver.

• quote:

Orijinalden alıntı: dancerboy14

quote:

https://urun.n11.com/lcd-tv/regal-55r6010u-4k-ultrahd-55-140cm-dahili-uydulu-smart-led-tv-P200218307

Büyük ekranın keyfini sürersin. Ancak görüntü işleme teknolojisi basit seviyede. KArar sana kalmış. Ben büyüklükten yana kullandım oyumu. Çok iyi teknik özelliklere sahip olmasa da olur. standart bir 48-50" tv bana yeterli olacaktır şimdilik.

Hocam 4k görüntüler ne durumda.Video falan izlediniz mi?TAtmin ediyor mu?

• quote:

quote:

quote:

Çözünürlük tek başına yeterli bir kavram değildir. Bit rate de çok önemli. Kaliteli içerik giderek yaygınlaşıyor. bugün klasik bir 1080p film ortalama 1,5 - 2 GB iken, kaliteli 1080p bir film ortalama 10-20 GB boyutundadır.. Aynı mantıkla 4K da bu şekilde artarak gider. Film izleme sitelerinden falan izliyorsan eğer orada kaliteli içerik yok. 4k film dizi yok. O yüzden 4k tv alırsan, içerik de 4k olsun yoksa çamur gibi izlersin. Tabii senin beklentin ne durumda onu bilemem. Kimine o çamur gibi görüntü yeterli olurken ben asla izlemem mesela.

4K film indirdim geçen yaklaşık 130 GB boyutu vardır. Muazzam bir görüntü. DTS destekli bir ses sitemiyle izlenildiğinde başından kalkamıyorsun..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çözünürlük tek başına yeterli bir kavram değildir. Bit rate de çok önemli. Kaliteli içerik giderek yaygınlaşıyor. bugün klasik bir 1080p film ortalama 1,5 - 2 GB iken, kaliteli 1080p bir film ortalama 10-20 GB boyutundadır.. Aynı mantıkla 4K da bu şekilde artarak gider. Film izleme sitelerinden falan izliyorsan eğer orada kaliteli içerik yok. 4k film dizi yok. O yüzden 4k tv alırsan, içerik de 4k olsun yoksa çamur gibi izlersin. Tabii senin beklentin ne durumda onu bilemem. Kimine o çamur gibi görüntü yeterli olurken ben asla izlemem mesela.

4K film indirdim geçen yaklaşık 130 GB boyutu vardır. Muazzam bir görüntü. DTS destekli bir ses sitemiyle izlenildiğinde başından kalkamıyorsun..

film izlenilen sitelere girmiyorum.İndirip izliyorum.10 gb veya 7 gb boyutta oluyor.Bazen de 15 gb 1080p izlerim.Pc de var.2k oynayabiliyorum genelde.4k tv alırsam ekran kartını ve işlemciyi değişmem lazım.
    Regal tv için tv hakkında bilgili bir arkadaştan tavsiye bekliyoruz.Vestel 55ub8300ler 2500e bulunabiliyor.425 tl daha az vererek regal almak daha mantıklı değil mi?

• Vestel, marka olarak regal'den daha çok güven veriyor. Ama tabi ki markaya göre değil ürüne göre hareket etmek lazım. O fiyatlarda alacağın cihazlara boyut ve çözünürlük olarak bak sadece. işlemcileri düşük olacak, hz değerleri düşük olacak, bunlar kaçınılmaz, çünkü ucuz cihaz bunlar. Bence sen de benim gibi yap. 48" boyutunda ve 4k bir tv al. En ucuz nereden alabiliyorsan oradan al. Gerisi fark etmez çok..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.