Şimdi Ara

22000 bütçeye az yakan hb sport 4 kapı araba ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar sonunda kendi aracımı sattım ve elimde 22000 gibi bir nakit var . Bu bütceye hb, sport hoş görünümlü, az yakan ama seri :D , içi rahat bi araç tavsiyeniz var mı ? Sizin de benim aklımda olan clio 3 dediğinizi duyar gibi oldum ama :D

Benzinli yada dizel farketmez. Yılda 10 000 yada 12 000 Km yaparım ortalama.

Punto lar var ama hiç kullanmadığımdan dolayı emin olamıyorum. Bir de fiat sonuçta ...
    207 ler var ama sorunlu araçlar deniyor. Güvenemiyorum ...
    Skoda Fabialar var hb ama sanki küçük ve çok yakar gibi sonuçta TDI alman motoru ...
    Seat ibizalar var yeni kasa (tipine hastayım) benzinli 1.2 veya 1.4 çok mu yakar bilemiyorum ...
    Clio 3 ler var ki kafama en çok uyan bu sanırım yakıt tuketimi komik yakmıyor gibi. Kasa görüntüsü idare eder. Konfor da orta seviye ama 22 000 TL ye değer mi orda süpheliyim.
    Focus hb ler var yeni kasa ama çok yaktığını ve biraz hantal bi araç olduğu söyleniyor ...

vs. vs. vs. bu araclar hakkında bilgi verirseniz ve bir de "onlar yerine şuna bir bak gibi" öneriniz olursa çok çok çok sevinirim . Şimdiden çok teşekkürler ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zicombilgisayar -- 12 Nisan 2013; 20:39:26 >

• Alacağınız araba 1.5 dci megane hb dynamic yada punto..
  • Punto çok iyi seçim olur.
  • Clio 3'ler deyim yerindeyse yakıtı kokluyor.. Fakat performansı çok düşük.. Bence Opel Astra Hb veya Ford Fiesta olabilir..
  • Ford fiesta , Fiat punto bu ikisi arasında tercih yap bence.
  • Stilo nasıl olur arkadaşa
  • tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim söylediğiniz araçlara bakıyorum ama aynı bğtçeye örneğin tsi motorlu ibiza varken fiat seçilir mi ?
  • Citroen C4 Hdi 110 HP. Az yakar iyi gider, ama bazı kronik sorunları var.
  • Erkenden satarım diyorsanız clio iyidir hem yakıtı da çok iyi ama ben olsam bir kaç bin daha ekler fiesta alırım 2008-2009 benzinli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

Stilo nasıl olur arkadaşa

Stilo yada grande punto emotion

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 04-05 focus collection yada ghia guzel secim olur bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.