Şimdi Ara

22000 TL üst limiti ile ikinci el araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arabadan da piyasasından da teknolojisinden de hiç anlamam. İlk aracımı alacağım ikinci el olarak ve 22000 lira bütçem var ama çok kararsızım. Bu hafta içinde bir marka netleştirip artık satın almak istiyorum. İsteklerim:

1- Çok fazla sorun çıkarıp uğraştırmasın
    2- Az yakıt masrafı tercihimdir ama çok fazla kullanmayacağım için çok da sıkıntı değil
    3- Sürüşü kolay olsun çok tecrübem olmadığı için sıkıntı yaşamak istemem bu açıdan otomatik vites de hoş olur sanırım
    4- hatchback olmasını istiyorum

ben fiesta, c3, 307, focus, astra, corsa yani temelde ford, opel, citroen ve peugeot arasında gidip geliyorum, sahibinden.com'a baktığımda da sanırım millet fiyatları uçuruyor. Yardımcı olan arkadaşlara çok müteşekkir olacağım. Eğer eksikse kriterlerim sorularınıza cevap vermeye hazırım. Şimdiden teşekkürler.

• Uplamak da bana düştü :)
  • Merhaba günümüz koşullarında hangi aracı alacağına karar vermek gerçekten güç çünkü çok fazla model seçeneği var bu da bir taraftan avantaj sağlıyor önemli olan araba almanda ki kullanım amacın aile arabası mı istiyorsun yoksa ş.içinde mi kullanacaksın ş.dışında mı ,uzun süre mi kullanmayı düşünüyorsun yoksa sıkılıp çabuk değiştiririm mi diyorsun ilk önce bunu belirlemen lazım ondan sonra yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkn_oznr -- 27 Şubat 2012; 0:18:25 >
  • aile arabası olmayacak öncelikle bekarım ve eğer iyi bir şey olursa üç sene falan kullanabilirim ama kullanmasam bile kardeşime vereceğim her halükarda kullanılacak yani şehir içinde kullanacağım aracı
  • honda jazz opel astra honda cıvıc hb olabilir
  • teşekkürler tavsiye için bu hafta sonuna kadar almayı planlıyorum, hayırlısı bakalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cknitemare

aile arabası olmayacak öncelikle bekarım ve eğer iyi bir şey olursa üç sene falan kullanabilirim ama kullanmasam bile kardeşime vereceğim her halükarda kullanılacak yani şehir içinde kullanacağım aracı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-82bin-km-de-2007-206-agir-bakimlari-yapilmis-53025187/detay/

benim ilanımı bir kontrol et istersen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cknitemare

Merhaba arkadaşlar,

Arabadan da piyasasından da teknolojisinden de hiç anlamam. İlk aracımı alacağım ikinci el olarak ve 22000 lira bütçem var ama çok kararsızım. Bu hafta içinde bir marka netleştirip artık satın almak istiyorum. İsteklerim:

1- Çok fazla sorun çıkarıp uğraştırmasın
    2- Az yakıt masrafı tercihimdir ama çok fazla kullanmayacağım için çok da sıkıntı değil
    3- Sürüşü kolay olsun çok tecrübem olmadığı için sıkıntı yaşamak istemem bu açıdan otomatik vites de hoş olur sanırım
    4- hatchback olmasını istiyorum

ben fiesta, c3, 307, focus, astra, corsa yani temelde ford, opel, citroen ve peugeot arasında gidip geliyorum, sahibinden.com'a baktığımda da sanırım millet fiyatları uçuruyor. Yardımcı olan arkadaşlara çok müteşekkir olacağım. Eğer eksikse kriterlerim sorularınıza cevap vermeye hazırım. Şimdiden teşekkürler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-82bin-km-de-2007-206-agir-bakimlari-yapilmis-53025187/detay/ numaralı ilandaki araç ile ilgili sorularınıza cevap vermek isterim.
    1- 2 sene boyunca hiç uğraşmadım.
    2- yakıt gerçekten az yakıyor, benzinli araç 25krş/km civarında. tabii ki kullanmanıza göre + veya - olabilir.
    3- araba küçük, sürüşü çok kolay.
    4- hb.

ben artık sığamadığım için satmak istiyorum.
    hatta alacağım arabayı da buldum (Peugeot 407), nakite geçmeye çalışıyorum.

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-memurdan-2004-fiesta-masrafsiz-72911430/detay/

otomatik vites isteği dışındaki isteklerinizi karşılıyor sanıyourm. Tabi birde aracı hangi şehirde aradığınız önemli.

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-orjinal-2009-grande-punto-33000-km-51405749/detay/

düşünürsen konuşabiliriz, iç hacmi büyük(kendi emsallerine göre), bakım masrafı az ve yakıtı çok cimri!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.