Şimdi Ara

2200G APU sisteme RX460 yükseltmesi mantıklı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bütçem kısıtlı. 2200G'yi APU şeklinde kullanıyorum. Uyguna RX460 alıp işlemcimi satıp R5 1600 almayı düşünüyorum. Beni 1 sene RL-R6S-CSGO gibi oyunlarda kurtarsa ekran kartı yükseltme planım var ne dersiniz ?

Sistem:
    R3 2200G
    16GB DDR4 3000MHZ
    ASUS TUF GAMING B450PLUS
    128GB SSD
    1TB HDD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiteFountain -- 7 Ocak 2020; 23:48:0 >

• 1600e vereceğin parayı ekran kartına yatır. Eline para geçince ryzen 1600 alırsın. Fps acısından daha mantıklı olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saasc S kullanıcısına yanıt
    1600 u hemen alma planim yok. Yorumunuzu dusunecegim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RX570 bakıp işlemciyi daha sonra değiştir.
  • Hedef fps olduğu için işlemciden ziyade ekran kartını değiştirmek daha uygun olacaktır.
    Düşündüğünüz fps ile orantılı bir kart almak uygun olacaktır.
  • Küçük küçük yükseltme para yönünden zarar edersin. R3 2200G Apu ile kullan. R5 1600 aldığında güçlü bir ekran kartıda alırsın

• Cs go için istiyorsan işlemci değişmen daha mantıklı istersen 2080ti tak performans çok fark etmez söyleyeyim işlemci önemli cs go için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam r5 1600'ün madem acelesi yok, rx 460'a boşa para vermeyin, gidin rx 570 alın, sonrasında 1600 alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROHNET -- 15 Ocak 2020; 8:2:14 >
  • Bu bahsettiğin oyunları sorunsuz bir şekilde APU ile oynayabiliyor olman lazım. rx460 çok gereksiz bir upgrade olur, verdiğin paranın karşılığını alamazsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.