Şimdi Ara

228 USD + KDV degermi kullanan arkadaslar varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu ekran kartını kullananlar varmı yorum bekliyorum cafe icin alcam 20 tane yardımlarınızı bekliyorum ......................MSI 256MB RX800XT DDR3, Vıdeo-In/TV-Out/ DVI-I, VIVO, 17 GAMES
    not: baska tavsiyelerinizede acigim ama biliyorsunuzki hic stokda ekran kartı bulunmamaktadır...

• abi x800 eski bi kart.. o fiyata çok daha iyilerini bulabilirsin..
  • tamam bulurumda hic bir firmanın stogunda ekran kartı yok nasil bir firma anlayışı nasil bir ticaret anlayışı anlamadım gitti 1 ay dır ekran kartı bulamıyoruz yaa :(((
  • quote:

Orjinalden alıntı: asisa

tamam bulurumda hic bir firmanın stogunda ekran kartı yok nasil bir firma anlayışı nasil bir ticaret anlayışı anlamadım gitti 1 ay dır ekran kartı bulamıyoruz yaa :(((

çok doğru söylüyorsun arkadaşım hiç kimsede ekran kartı yok bende eper bir süredir ekran kartsız dolaşıyorum
  • eğer yeni çıkacak kartları beklemiycem diyosan XFX - 7600GT XXX ED'ini tavsiye ederim, gigatek üye fiyatı 169$+kdv, stokta da var görünüyo Tabi önce bi aramakta fayda var
  • quote:

Orjinalden alıntı: phobia

eğer yeni çıkacak kartları beklemiycem diyosan XFX - 7600GT XXX ED'ini tavsiye ederim, gigatek üye fiyatı 169$+kdv, stokta da var görünüyo Tabi önce bi aramakta fayda var

+1 hem fiyat hemde urun fiyat karkı*20 olunca buyuk deger kaybı olur X800xt almak bos ver adamlar kimseye satamadıgı malı sana satacaklar alma XFX7600 GT tek gecerim bu ekran kartı yoklugunda...

• quote:

Orjinalden alıntı: serhatiskodra

quote:

Orjinalden alıntı: phobia

eğer yeni çıkacak kartları beklemiycem diyosan XFX - 7600GT XXX ED'ini tavsiye ederim, gigatek üye fiyatı 169$+kdv, stokta da var görünüyo Tabi önce bi aramakta fayda var

+1 hem fiyat hemde urun fiyat karkı*20 olunca buyuk deger kaybı olur X800xt almak bos ver adamlar kimseye satamadıgı malı sana satacaklar alma XFX7600 GT tek gecerim bu ekran kartı yoklugunda...

kesinlikle bu kart derim x800xt yerine aradaki fiyat farkına baksan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiat 500 kullanan varmı?
    6 yıl önce açıldı
    asus r7 250 aldım sizce nasıl?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım 225-235 $ gibi fiyata x 1800 gto var tek tavsiyemdir.
  • "Çok çok acil değil, bir ay bekledim biraz daha bekleyebilirim." diyorsa nve bu iş ticaret olduğuna göre yapmak istediğin upgrade ise( yani zaten dükkan işliyorsa) biraz daha bekle yeni sezon açılsın, yeni mallar dökülsün piyasaya, fiyatlar düşsün.

Ama dediğim gibi bu ticaret ve dükan yeni açılıyor, bekleme payı yoksa 7600 GT iyidir.
  • quote:

tamam bulurumda hic bir firmanın stogunda ekran kartı yok nasil bir firma anlayışı nasil bir ticaret anlayışı anlamadım gitti 1 ay dır ekran kartı bulamıyoruz yaa :(((

hocam agzına saglık az bile söylemişssin.aradıgın zaman hiçbirşey bulunmuyor.özelliklede bu internetten satısa yapan o kadar sacma siteler varki onlara hiç bulasma zaten.stokta var görünür ama kesinlikle yoktur... hepsinden uzak dur bence...git kendi gözünle gör o şekilde al...

kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VIP06 -- 18 Eylül 2006; 16:23:25 >
  • kesinlikle katılıyorum bende cook aradım gormeden alma derim kartı piyasada kart yok
    bende 256 1600xt aldım sapphire cafeyee

quote:

Orjinalden alıntı: VIP06

quote:

hocam agzına saglık az bile söylemişssin.aradıgın zaman hiçbirşey bulunmuyor.özelliklede bu internetten satısa yapan o kadar sacma siteler varki onlara hiç bulasma zaten.stokta var görünür ama kesinlikle yoktur... hepsinden uzak dur bence...git kendi gözünle gör o şekilde al...

kolay gelsin...

• hocam ne yapacaksın sen yaa,o paraya 7600gt extreme in kralı var.ayrıca XFX 7600gt var 179$+kdv ye.o eski bir kart,haa halen güzel bir kart lafım yok ama.daha iyileri daha ucuzken.X800XT alman bence saçmalık olur.
    zaten bunu bellek hızlarından ve core hızından anlarsın.ayrıca SM 3,0 destekleyen kartlar bunlar
    quote:

arkadaslar bu ekran kartını kullananlar varmı yorum bekliyorum cafe icin alcam 20 tane yardımlarınızı bekliyorum ......................MSI 256MB RX800XT DDR3, Vıdeo-In/TV-Out/ DVI-I, VIVO, 17 GAMES
    not: baska tavsiyelerinizede acigim ama biliyorsunuzki hic stokda ekran kartı bulunmamaktadır...
  • en iyisi biraz daha beklemek lazim arkadaslar dediginiz gibi yeni mallar piyasaya sürülsün eskiler ucuzlar biraz daha ne dersiniz?
  • quote:

en iyisi biraz daha beklemek lazim arkadaslar dediginiz gibi yeni mallar piyasaya sürülsün eskiler ucuzlar biraz daha ne dersiniz?

220-240$ civarında 7900GS'leri bekleyin derim
    20pp ve 256bit olupta bu fiyatta satılırsa (yurtdışında 220civarı) mutlaka alınır
    o zaman o internet kafede yerimi ayırtman lazım
  • Beklede kardeim nereye kadar bekliyecez bir turlu gelmedi su ekran kartlari??
  • o paraya x1800gto derim başka da bişiy demem
    7600 ler 128 bit oysa x1800gto lar 256
    eksende 1.5 hafta öce stoğa yeni gelmişti 20 tane kalmıştır
    gerçi o cafe için o kadarına da gerek var mı tartışılır 170$+kdv ye 7600 lerden al arada 60 $ fark var çarpı 20 1200 $ kar da olcan ki toptan aldığında mutlaka bi indirim koparırsın
  • Bekleyebileceksen bekle derim ama acil ise xfx 7600gt xxx kafene iyi gider.

Gerçi Leadtek 7600gt xtreme 'ler daha sessizmiş ama daha pahalı tabi.
    Önemli olan anakartın iyi olması ve daha üst model işlemcilere destek verebilmesi. Farkı anakarta yatırabilirsin bence.
    İleride upgrade yaparken sadece işlemci değiştirmen kafi gelecektir. Ama 7900GS ler daha iyi. Bekleyebileceksen o dediğin fiyata bulabilirsin belki.

Yurtdışında tanıdıkların varsa çeşitli yollardan getirtmen mümkü olabilir ama sanırım taksitle alacaksın ve bu durumda ya bekleyeceksin ya da 7600gt modellerinden alacaksın.

x800xt süper bir kart yanlız sm3 olmadığından yeni oyunlarda full detay oynatmaz. Buna karşın 7600gt de çok uzun ömürlü bir kart değil ama en azından kafende 1.5 - 2 sene idare edecektir.

Söylemeyi unuttum ama X850 XT ,X800XT den daha iyi ve yakın zamana kadar 169 dolar+kdv ye(en pahalısı 191 dolar idi - vivolu modeli) satılıyordu. Bence kazık yiyeceksin. Buna değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 19 Eylül 2006; 1:06:00 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.