Şimdi Ara

23.000 TL ye hangi marka arabalar alabilirim acil yarıdım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sevgilisi ve cok değerli arkadaşlar maximun 23.000 tl param var ve acil bir araba almam lazım hangi marka ve modelleri önerebilirsiniz aradığım arabanın baslıca özellikleri sunlar olması gerekiyor
    aracım benzinli ve tüpli olabilir yakıtı gercekten az olmasını isterim
    parcaları ucuz olucak
    satmaya kalkıstıgımdada hemen satabiliceğim bir arac olması genel tercihlerimdendir ve en büyük aradıgım özellik ise düz vites olmasıdır

gercekten yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

quote:

Orijinalden alıntı: Only Gamer

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-2005-model-1-6-enjoy-twinport-70056235/detay#

parçası ucuz demiş

Çok pahalı değil.

Parçası ucuz istiyorsa accent era alsın, ama era yolda savrulan güvenlik olarak ASTRA'dan bir alt sınıf araç. Ayrıca astralar 2.eli çok iyi arabalar. C sınıfı için gayet iyi yedek parça fiyatları var.
    Ayrıca ŞAHİN mi de parçasının ucuz olması gerekiyor. Böyle araçlar kolay kolay sorun çıkarmaz ki. böyle araç kaskosuz binilmeyeceği için kaporta parçasının fiyatı pek önemli değil. amostisör, fren diski gibi parçaları uzun aralıklarla değişiyor. ŞAhin gibi aylık 100tl baymanız gerekmez. yılda 250-500 arası masrafı olur bir seferde o kadar. konforu ve güvenliği için bile tercih edilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-109-binde-hatasiz-2005-model-enjoy-twinport-1-6-emsalsiz-69997229/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 5 Ocak 2012; 22:35:20 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-2005-model-1-6-enjoy-twinport-70056235/detay#

parçası ucuz demiş

Çok pahalı değil.

Parçası ucuz istiyorsa accent era alsın, ama era yolda savrulan güvenlik olarak ASTRA'dan bir alt sınıf araç. Ayrıca astralar 2.eli çok iyi arabalar. C sınıfı için gayet iyi yedek parça fiyatları var.
    Ayrıca ŞAHİN mi de parçasının ucuz olması gerekiyor. Böyle araçlar kolay kolay sorun çıkarmaz ki. böyle araç kaskosuz binilmeyeceği için kaporta parçasının fiyatı pek önemli değil. amostisör, fren diski gibi parçaları uzun aralıklarla değişiyor. ŞAhin gibi aylık 100tl baymanız gerekmez. yılda 250-500 arası masrafı olur bir seferde o kadar. konforu ve güvenliği için bile tercih edilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-109-binde-hatasiz-2005-model-enjoy-twinport-1-6-emsalsiz-69997229/detay

Opellerdeki elektronik sorunları bilmeyen kaldı mı hala?
    Ben 2004 model Vectra'nın 5bin liralık arıza yaptığını gördükten sonra isterse hiç bakıma ihtiyacı olmasın yinede uygun araçtır diyemem.
    Ayrıca herşey kasko değildir.Yeri gelir kaskoyu deldirmemek için sizin ödemeniz gerekir.Kıytırık bir yan ayna bile çok pahalı Opelde.
    Verdiğiniz kasa Astranında ikinci elinin çok iyi olduğunuda sanmıyorum.Sahibindende binlerce ikinci el Astra var.(eski yeni toplamda 8bin tane)

• ya arkadaşlar araclar cok güzel ama şöyle bir şey var opel astre benimde cok hosuma gidiyor ama aile tarzı lazım bagajı yetmez bana gelelim reneult meganeye megane ise sattıgım araba hondadan sonra biraz zayıf geldi accent eraya gelirsek allah basa vermesin bir kaza yap mümkün değil içinden cıkman biraz daha altarnetif
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Opel Vectra 1.6 LPG bakabilirsiniz.

24 25 'e var.

Vw Bora 1.6 Comfortline bakabilirsiniz. LPG ile çok iyidir ve motor parçaları yaygındır.
  • 2007-2008 model Citroen C3 1.6 SX HDi 92 beygir.. çok ama çok az yakar.. şehir içinde pire gibidir.. tavsiye ederim.. donanım olarak da dolu bir arabadır..
    polo gibi donanım yoksunu değildir..
  • 20000 civarı 2004 model Focus I Ghia düşünebilirsiniz.
  • Grande Punto 1,3 Multijet 90 HP 6 Vites

Dynamic veya Emotion
  • KIA rio ceed cerato sağlam ve güvenilirdir
  • mazotlu nissan note düşürebilirsiniz o fiyata
    megane da bakmanızı tavsiye ederim
  • arkadaşlar dediğiniz aracların hemen hepsini daha önce kulladım hosuma gitmedi sattım cidroen c3 grand puntu ise ben aile tipi arıyorum onların bagajı bana yetmez ama verdiğiniz bilgilerden dolayı cok teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.