Şimdi Ara

23'-26' monitör-tv tavsiyesi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • son 1 aydır monitör araştırıyorum artık sıyırma noktasına geldim 800 liraya kadar limitim var üniversitede öğrenciyim tv yok nette de yapıcak bişey kalmadı artık (face-msn zaten sevmem) şöyle full hd bir monitör alayım birde d smart hd takıp izlemek istiyorum sizce monitör-tv özellikmi alayım yoksa hdmi girişli güzel bir monitör mü alayım receiverın hdmi çıkışı oluyor sanırım tam emin değilim ama almışken bir kere para harcamak istiyorum tavsiyeleriniz nedir tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim

• ACER 23" X233HBD GENİŞ EKRAN LCD MONİTÖR

Ürün Kodu X233HBD
    Açıklama Full HD ile Sinamatik Görüş alanı; X233 W görüntüleme ile 1080p Full HD oyun ve multimedya uygulamaları için mükemmel bir seçim.
    High definition dijital görüntü; DVI dijital arabirimi sayesinde çoklu iş ve ev medya aletlerine bağlantı olanağı sunuyor, X233W dijital modelleri HDCP destekliyor bu özellik ek olarak gerçek “high definition” video ve görüntü olanağı sağlıyor.

Zengin Tekst ve Gözalıcı Renk
    23" geniş ekranda Vista Görüntüleme
    Özellikler
    Monitör Tipi LCD
    Ekran Boyu(inch) 23" Geniş Ekran
    Tepki Süresi(Ms) 5
    Nokta Aralığı(mm) 0.265
    Maksimum Çözünürlük 1920 x 1080
    Monitör Bağlantısı Analog, DVI
    Kontrast 40.000:1 (DC)
    Parlaklık 300 cd/m2
    Yatay Tarama 30-80KHz
    Dikey Tarama 55-75Hz
    İzleme Açısı 160°/160° H/V° CR 10:1
    Renk Siyah
    Açıklama 1080p Full HD

http://www.vatanbilgisayar.com/acer-x233hbd-23-x233hbd-genis-ekran-lcd-monitor/productDetails.aspx?I_ID=37787

• cevaplar için teşekkürler arkadaşlar lg nin ki oldukça hoşuma gitti 27" olmasıda cabası fiyatıda samsung t260hd ile aynı seviyede neredeyse ama sitede hdready olarak geçiyor tv özelliğinde receiver ile hd yayını aktarabilir miyim dhmi üzerinden hdready kablolu antenden yanın alırken geçerli sanırım
  • Selam
    arkadaş şu anda ben bu monitör tv'yi kullanıyorum(gerci arada bir tvye bakıyorum)Ama şunu diyebilirim neredeyse bütün cihazlarını bağlayabilirsin (uydu recerver+pc+ps3+dvd...)
    benim uydu dijital(no hd)gayet güzel seyretebiliyorum,sendede(herhalde)HD uydu recerver var ise hd yayınları alabilirsin

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-2333hd-23-2333hd-genis-ekran-lcd-monitor-tv/productDetails.aspx?I_ID=39804
  • quote:

cevaplar için teşekkürler arkadaşlar lg nin ki oldukça hoşuma gitti 27" olmasıda cabası fiyatıda samsung t260hd ile aynı seviyede neredeyse ama sitede hdready olarak geçiyor tv özelliğinde receiver ile hd yayını aktarabilir miyim dhmi üzerinden hdready kablolu antenden yanın alırken geçerli sanırım

Bir aydır kullanıyorum.HD Ready değil full hd bir cihaz(Yeni cihazlarda full hd ibaresi kalktı artık full hd için ready 1080p ibaresi var yanıltmasın),çok memnunum.Bende ilk başta T260 HD alacaktım fakat forumda bu ürünü görünce vazgeçip hemen LG siparişi verdim tam isteğine ve bütçene uygun bir alet.Ben masaüstü bilgisayar ve HD stb bağlı kullanıyorum ve HD yayınları sorunsuz izliyorum.
  • LG M2794 Vatanda bulursun nettende satıyor TV özellikli olmasın dersen
    Asus VK266H ben aldım çok güzel vatanda mevcut TV özelliği yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    22'' 24'' led tv tavsiye
    11 yıl önce açıldı
    34'' Monitör Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için vizelerden sonra lg 27" almaya karar verdim netten almak istemiyorum ölü piksel kontrolü yapıp öyle almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: predouret

teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için vizelerden sonra lg 27" almaya karar verdim netten almak istemiyorum ölü piksel kontrolü yapıp öyle almayı düşünüyorum

isabetli bir karar
  • 2333 SW hem ucuz hem kaliteli daha ne olusn
    SAMSUNG
  • quote:

Orijinalden alıntı: predouret

teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için vizelerden sonra lg 27" almaya karar verdim netten almak istemiyorum ölü piksel kontrolü yapıp öyle almayı düşünüyorum

Tam aynı benim kafandansın.. monitörü alırken net yerine gittim vatandan ölü piksel kontrolü yaptırıp öyle aldım.. yoksa almazdım.

netten monitör alınmaz.. monitör sakat iştir ölü piksel çıkar birşey olur olmaz..

bu arada TV özellikli olan LG nin iki tane modeli vardı birisi 227WV-277WD gibi birşeydi siz genede araştırın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 16 Kasım 2009; 13:32:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.