Marka takıntısı olmayanlar için 1ms 180hz 3399 TL Attention Required! | Cloudflare https://www.sinerji.gen.tr/gamebooster-238-gb-2420ff-plus-1ms-180hz-hdmidisplayport-freesync-g-sync-gaming-monitor-p-50164İnceleme videosu: ![]() GameBooster 23.8" GB-2420FF PLUS inceleme videosu ile beraber karşınızdayım. Bu videoda 1ms Full HD 180HZ oyuncu monitörü özelliklerine yakından bakarken test ediyoruz.
Bu video içerisinde marka barındırdığı için #reklam
Monitörü buradan satın alın: https://bit.ly/49fNDaE
Kanalıma Katıl'arak herkesten farklı özelliklere erişin https://www.youtube.com/channel/UCaP7goqKz7COhIi9Ar4n8kA/join
[00:00:00] Game Booster 180 Hz Monitör İncelemesi
[00:00:36] Game Booster Monitörün Teknik Özellikleri
[00:02:31] Game Booster Kullanım Kolaylığı ve Tasarım
[00:04:00] Game Booster Oyun Performansı ve Yenileme Hızı
[00:06:00] Game Booster Görüntü Kalitesi ve Renk Desteği
[00:08:00] Game Booster Enerji Tüketimi ve Fiyat Performansı
İş birliği ve iletişim için furkan@afkworks.com https://www.youtube.com/watch?v=tE-o_XVSjRY |
23.8' 1 ms Full HD 180 Hz Oyuncu Monitörü = 3399 TL

-
-
IPS li almak daha mantıklı değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Göz vücudun kendini kolay yenilemeyen tek organı.
Göz dünyaya açılan pencere.
Göz markasız ürünlerle heba edilmemesi gereken en önemli şey.
Ufak dalgalanmalar, dengesiz parlaklık, arıza falan derken başınızı çok ağrıtır.
Lütfen dandik monitör kullanmayın.
-
bunu bide patronlar anlasa çoğu masa başında çalışanların önünde 20 yıllık tft lcd monitörler var
-
en kötü gece ışığı ya da şu tarz programalar bir nebze gözü rahatlatıyor.
f.lux
-
Samsung alınca göz yorulmayacak mı ?
konudaki markanın özellikler iyi, alınabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ayrıca monitörun en üst çıtası gözün hizasının altında olmalı
Yanlış anlamışsın dostum. Sen de benim kadar eskisin. Ben burda marka güzellemesi yapmadım.
Rampage, Gamebooster, Gamemaster, James Donkey, Casper gibi markalar hazır üretim fabrikasyon Çin mallarına kendi markalarını yapıştıran ürünler. Bunların kutularında yazan değerler doğru değil. 1000 adet sipariş versen monitörün üstüne abuziddin bile yazarlar.
Ani parlamalar, çabuk bozulan paneller vs.
Kaldı ki Samsung yada LG gibi firmaların bir sürü aşırı dandik monitörleri var. Ancak yurtdışı incelemelerde yada forumlarda kaliteli mi dandik mi anlayabiliyoruz. Fason monitörleri nerden bileceksiniz orjinal modeli nedir? iyi midir vs.
Ben genel olarak dandik monitör almayın dedim ve ısrar ediyorum. Sistemin en önemli parçası monitördür, ve göz vücudun en önemli organlarındandır...
-
doğrudur hocam, hz ms gibi değerler, ihtiyaca göre va/ips, başka da neye bakalım bilmiyorum.
Bizimkilere söyliyim ama cidddiye almazlar. Uygulama kurmak zaten yasak sistem kapalı. Gece ışığı bile bazen açamıyorum:) bazen monitörun benden yaşlı olduğunu düşünüyorum. Maalesef patronlar çalışıyorsa elleme modunda hep
Çoğu gördüğünüz ekranların üretimi çinden çıkıyor. Marka diye lans ettiğiniz ürünler arasında Samsung dışındaki markaların %98i ya tayvanda ya çinde ürettirir ürünlerini. Özetle fason üretim yaparlar. Özetle ha gamebooster, ha msi. Kullandıkları panel aşağı yukarı aynı kalitede.
İyi bir açıdan yaklaşmaya çalışmışsınız ancak alakası yok özetle.
Ek bilgi: Global pazara açılmak zorunda olan firmalar denetlenir. Örn: Flicker-free diye bir ürün satılıyorsa denetim olmadan bu sertifikayı alamaz.
Ek not: Ben almam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maketle -- 21 Ocak 2025; 14:38:28 >
En Beğenilen Yanıtlar

Göz vücudun kendini kolay yenilemeyen tek organı. Göz dünyaya açılan pencere. Göz markasız ürünlerle heba edilmemesi gereken en önemli şey. Ufak dalgalanmalar, dengesiz parlaklık, arıza falan derken başınızı çok ağrıtır. Lütfen dandik monitör kullanmayın. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X