23,9 TL Baseus CCFS-R01 Speed Mini Dual Seyahat Şarjı 10.5W (satıcı amazon) https://www.amazon.com.tr/dp/B00ESDINA4 |
23,9 TL Baseus CCFS-R01 Speed Mini Dual Seyahat Şarjı 10.5W (satıcı amazon)
-
-
Toplamda aynı anda 2.1 a çıkış mı veriyor arkadaşlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanlışım yok ise max 5v 2.1a verecek ikisi takılı olunca. Çarptığınızda 10,5w edecek. Tek de 10,5w, çiftte 10,5w total olması gerek. Yani 2 cihazı takarsan sanırım 5v1a verecek iki çıkıştan da. Doğruluğu tartışılır, sadece tahminimi yazıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: aqhuanYanlışım yok ise max 5v 2.1a verecek ikisi takılı olunca. Çarptığınızda 10,5w edecek. Tek de 10,5w, çiftte 10,5w total olması gerek. Yani 2 cihazı takarsan sanırım 5v1a verecek iki çıkıştan da. Doğruluğu tartışılır, sadece tahminimi yazıyorum
bende öyle tahmin etmiştim teşekkürler
-
Bu tarz cihazlar aynen öyle oluyor.Açıklamada Usb 1 ve 2 yanında max yazması da ondan sanırım.2 cihaz takılınca 1ampere düşer.Kesin bilen varsa ona gmre alalım.
Ben aldım deneme amaçlı 2 tane hızlı şarj destekli telefon taktım kaç v çeker verir bilemem ama yavaş şarj etti.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Teşekkür. Kablo da ucuz.
Baseus Halo Lightning, 2.4A, 1m Kablo, Kırmızıhttps://www.amazon.com.tr/dp/B00YJC695U/ref=cm_sw_r_cp_api_i_IZbJFb9T9V1QZ
10w şarj aletimi kaldı.
Hemde 2 çıkışlı yapmışlar utanmadan.
Çöp alınmaz.
-
İşine yaramayınca çöpquote:
Orijinalden alıntı: -OFLU-10w şarj aletimi kaldı.
Hemde 2 çıkışlı yapmışlar utanmadan.
Çöp alınmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
23,90 olmuş, alınır mı? her iki usb dolu iken 2 çıkıştanda 2a mı veriyor yoksa 1a mı oluyor,, test eden oldu mu hiç?
-
En fazla vereceği 2 Amper, toplamını yazmışlar sanırsam.
Kullanıyorum arkadaşlar hızlı şarj ediyor. 10,5w veriyor galiba tek çıkıştan.
yorumları okudum; bi yorumda ikis usb aynı anda kullanıldığında güç 1a oluyormuş
-
quote:
Orijinalden alıntı: dekareme23,90 olmuş, alınır mı? her iki usb dolu iken 2 çıkıştanda 2a mı veriyor yoksa 1a mı oluyor,, test eden oldu mu hiç?
kullanıyorum 2 portu dolu olunca malesef 2a veremiyor.bölüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 14 Kasım 2020; 12:50:6 > -
Iphone 7plus için 2amper civarı çıkışlı bir adaptör bakıyorum. İleriye dönük(yeni bir cihaz alırsam hızlı şarj desteği olan bir adaptör) kullanabileceğim bir adaptör de olur ama şimdilik idare etsin diye 3 tane adaptör buldum. Biri konuda bahsedilen baseus adaptör diğer ikisi de sırasıyla şöyle:
General Mobile M100378 2A Turbo Şarj Adaptörü
Linkleri direk tarayıcıdan kopyaladım o yüzden böyle başlıklı yaptım. Hangisini önerirsiniz ya da farklı bir öneriniz var mı? Kablo da alabilirim yanında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anthuan -- 22 Kasım 2020; 12:21:45 >
-
2a olan adaptörler genelde iphone için 1a desteği verir, hızlı şarj olması için ipad adptörü muadili olması lazım. Yani apple 2.1a yada 2.4a desteği olması lazım ayrıca bu adaptörlerin hiçbiri yeni android telefonlarda hızlı şarj yazmaz. Hızlı şarj kavramı biraz muğlak bir ifade. Telefon modeline göre hızlı şarj kavramı değişiyor. Bunlara
hızlı şarj yazıyorlar çünkü 5v1a değil 5v 2.1a destekliyor ama güncel telefonlarda telefon modeline göre farklı hızlı şarj teknolojileri var
mevcut telefonunuz için f/p bir adaptör göremedim
şötle bir adaptör alınabilirdi ama şuan fiyatı çok yüksek
https://www.amazon.com.tr/dp/B081QPZN5Y/ref=cm_sw_r_cp_api_fabc_yiKUFb2C7N4DT?_encoding=UTF8&psc=1
sorduklarınızdan 2a olanı değil 2.1a olanlardan birini düşünebilirsiniz. Ya da şu düşünülebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooppss -- 22 Kasım 2020; 13:57:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
10w şarj aletimi kaldı. Hemde 2 çıkışlı yapmışlar utanmadan. Çöp alınmaz. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X