Bildirim
23 bin lira bütçem var Astra G almak istiyorum lütfen tavsiye ve tecrübelerinizi yazınız
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bende astra g var, 2001 model tam otomatik şanzıman .. arabadan memnunum 2013 mart'ta almıştım .. geçenlerde aküsü bitti 4 küsur senelikmiş .. alırken aküsüne dikkat et yeni olursa iyi olur .. :D -
bende 1999 model otomatik vardı. 6 ay önce sattım.280000 km de. sana tavsiyem otomatik olanını alma. otomatik vitesin sesi daha fazla, daha hantal ve daha çok yakıyor manuel e göre. tüm bunlara rağmen arabayı sattığıma pişman oldum çok güzel arabaydı. -
1999 1.6 cd vardı bende. Çok memnundum. Kesinlikle tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardes bende 2001 hb/at var.satmayi dusundum.sahibinden e de verdim ilani.arayanlara cevap vermekten biktim ve baktim arabam cok iyi.kaldirdim ilani.ekim de yine satisa cikaracam.malum yazin araba sart.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X