Şimdi Ara

23' Led Monitörümün Sağ Alt Tarafı Aşırı Derecede Isınıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam lütfen taşıyın.

Asus ml238h led monitörü evvelsi gün aldım aşırı ısınması dikkatimi çekti. Öncelerde crt kullanırdım ısınırdı ama hiçbirşey olmazdı. Ben bu led e birşey olmasından korkuyorum.
    Bu gün prizlerimizin topraksız olduğunu öğrendim acaba bundanmıdır ve yapaliceğim birşey varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SMPS kartı sağ altta olabilir, ondandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: i386

SMPS kartı sağ altta olabilir, ondandır.

Kardeş smps kartını felan bilmiyorumda aşırı derecede bi sıcaklık yani işlemci 80 dereceyken soğutucusunu ellediğinizde ne kadar sıcaksa bu monitörde okadar ısınıyor. Bu normalmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ASUS un en dandik monitörlerinden birini almışsınız ve yazık olmuş verdiğiniz paraya o ısınma normale benzemiyor

monitör harici adaptörlemi besleniyor ?? yoksa direk 220v mu giriyor ??

eğer 220v direk monitöre giriyorsa o kadar ısınmasıo normal sayılır inverter traoları o sıcak yerdedir veya smps besleme vardır ondan ısınıyordur.
  • tda 1562q kullanıcısına yanıt
    Kardeş yok o sıcaklığı ben biraz abartmışım. Monitör gayet hoş performansıda çok iyi ama ömrü konusunda bir bilgim yok. İnternette 560 tl idi bir yerden 439 tlye aldım. Ve adaptörü dışarıda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yupocuk -- 26 Haziran 2013; 11:58:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.