Redteago günlük(24 saat) 0.70dolar 300mb sonrası 480kbps sınırsız. Yeni üye olana 3 dolar hediye kazandıran kodlarım SULE0084 ARSL0056 Üye olduktan sonra sizde başkalarına referans kodu verirseniz 4 dolar daha hediye geliyor. 0.7dolar harcayıp 7dolar hediye kazanabilirsiniz. 11 gün sınırsız 23 liraya gelir. https://esim.redteago.com/ < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 30 Temmuz 2024; 0:44:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
23 liraya 5gün sınırsız esim. Avrupa ve Türkiye'de geçerli
-
-
-
https://esim.redteago.com/ üzerinden satın aldım 5ber'den ekledim şu an kullanıyorum. 300 mb hemen bitirdim ve test yaptım. web sitelerinde dolaşmak rahat. twitterda da biraz bekleyince resimler falan geliyor o da rahat. whatsapp falan zaten sorunsuz. Turkcell üzerinden bağlandı.
dikkat: test birimi kB/s dir. Mbps değil.
ek olarak;
YouTube videosuna göre 360p - 480p izleniyor
Spotify orta kalite dinleniyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 29 Temmuz 2024; 17:23:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Hocam mbps cinsinden de koyarsan daha anlaşılır olur böyle çok düşük hız gibi algılanıyor 🙂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o da bulunsun o zaman
Çok iyiymiş valla, 5ber almak şart oldu
Arkadaşlar özellikle yurtdışına kullananlar ucuz diye kötü olarak algılanmasın. Yanınızda yedek olarak bulundurmak gerekli diye düşünüyorum. Sınırsız olduğu için internetsiz kalmazsınız.
Redtego aldım fakat qr kod vermedi ne yapmam gerek
Hangi ülkenin ip adresini kullanıyordu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
QR lazımsa aldığınız paketi geri iade edin para iadesi yapiyorlar. Daha sonra web tarayıcısı üzerinden alın. Telefonunuz e sim destekliyorsa QR alınmadan otomatik kurulum yapar telefonunuza
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 3 Ağustos 2024; 10:34:51 >
United kingdom
konuyla beni tanıştırdığınız için teşekkürler :) kodu kullandım, 4 dolarınız hayırlı olsun :)
kartım geldiğinde satın alımı yapacağım sanırım ozaman aktarılacak size 4 dolar.
Yurt dışında, özellikle almanyada çok fazla bulunuyorum ve free wifi sıkıntısı çok fazla... biçok kişi şifre paylaşmaktan çekiniyor. dolayısıyla whatsapp ve basit ucus firmalarına vs girebilecek kadar net olması mütiş bi nimet...özellikle 490kb hiç fena değil :) 480p youtube bakabilmek hele bu paraya süper lüx :)
-
Firsty de yükleyebilirsiniz. Reklam izleyince internet kullanım hakkı veriyor 1firsty.page.linkhttps://refer.firsty.app/friend/code?=wt1q5q
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kullananlar deneyimlerini ve referans kodlarını paylaşırsa güzel olur
ref kodum: MEFA0005
-
Kullananlar deyenimlerini paylaşsa güzel olur. Avrupa paketi alıp hem Türkiye'de hem Avrupa'da hangi ülkede kullandıklarını yazarlarsa konu daha verimli olur.
hız cepten kullanmak için kötü değil, pc paylaşımı çok aşırı yavaş olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 24 Ağustos 2024; 18:30:53 >
Benzer içerikler
- 0555 555 15 00
- operatör değiştirme süresi
- yurtdışından aranmak ücretli mi türk telekom
- bimcell internet ayarları
- puk bloke olan hat nasıl açılır
- mobil imza nasıl alınır
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- türk telekom internet çekmiyor
- vowifi nedir
- turkcell abone sayısı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X