Şimdi Ara

23 Yasındayım Hayatımda Hic Bir Kızla Konusamadım Bile Artık Dayanamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle amacım cinsellik değil, sağlıklı bir erkeğim ancak duygularım cinsellikten ağır basıyor ben sevmek ve sevilmek istiyorum. Ben kızlarla konusmak, gezmek tozmak, arkadas veya sevgili olmak istiyorum. Hayatım boyunca kızları sadece uzaktan gördüm, benim hic sevgilim veya sevgilim olmayan kız arkadasım olmadı hatta hayatımda hic bir kızla yüz yüze konusamadım bile ama artık sürekli acı cekiyorum ve bu acıya dayanamıyorum. Kızlar bana hic bir zaman sevgilerini ve ilgilerini vermediler, vermek istemediler. Artık her kız gördüğümde veya bir kızı sevgilisiyle veya erkek arkadaslarıyla gördüğümde cok büyük bir acı cekiyorum, bu acıya dayanamıyorum. Bazen güzel kızları kendileri kadar güzel olmayan sevgilileriyle görüyorum, intihar etme isteğim ve acım tavan yapıyor, bazen bazı erkekleri 3-4 hatta 5-6 kızla gezerken ve sohbet ederken yada kafede otururken görüyorum ve bu beni mahvediyor artık bunları görmeye dayanamıyorum. Artık bu acıyı ve nefreti kesmek icin intihar etmeye karar verdim ama bir yandanda kendime veya baskalarına zarar vermekde istemiyorum, lütfen bana yardım edin lütfen. Kızlara hic yakınlasamıyorum ama yakınlassamda asla suratıma bakmıyorlar ben orda yokmusum gibi davranıyorlar benim suratıma bile bakmayan insanlarla nasıl sevgili veya arkadas olabileyim ki?

• Benim sevgilim olmuştu sınav senemde.Her gün dolaştık gezdik birbirimizi deliler gibi seviyorduk.Bil bakalım ne oldu? Olan hayatıma oldu.Keşke hiç kızları tanımasaydım uzaktan görseydim hep zarar hep zarar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elliot Rodger sen misin
  • Değmez hocam, o kafede topluca oturanlar izafiyet teorisini tartışmıyorlar, inan değmez.. Onların niyeti başka

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir tane yetmeyecek hocam sana anlaşılan Yaş 23 bence iyi, hayatını düzene koy, düzgün bir işin olsun, çevrende iyi biri olarak tanın helal süt emmiş biri çıkar karşına inşallah.

• Cesare Pevase C kullanıcısına yanıt
    Siz de kendinizi böyle avutun... Hayat çok yönlüdür yeri gelir izafiyet teorisi tartışırsın yeri gelir boş yaparsın güler eğlenirsin
  • Xakler kullanıcısına yanıt
    Benim kim olduğumu, kimlerle konuştuğumu bilmiyorsun :), o yüzden kafana göre yorum yapma. Ben her türlüsünü gördüm, merak etme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Asosyalsen hayatında hiçbir kız yoksa kibar olman kültürlü olman bir şeyi değiştirmez. Önce karşında birisi olması gerekiyor daha sonra o kişiyle sağlıklı bir iletişim kurabilmen gerekiyor. Bunları sana söylemiyorum, etrafımda benzer sözleri sarfeden erkekler genelde ağır asosyal bir kızla konuşamaz bile.
  • Cesare Pevase C kullanıcısına yanıt
    Senin hakkında bir yorumda bulunmadım kafama göre yorum ise hiç yapmadım, senin yazdığın üzerinden söyledim
    Bir kızla karşı karşıya oturup konuşabilmek yalnızca izafiyet teorisi tartışmak için midir
  • Çirkinsindir muhtemelen.
  • Chat programlarından konuşmaya başlayabilirsin. Korkulacak bir şey yok aslınd. Hiç konuşmasan daha iyi. Konuşmaya başladığında kendini çok bağlayacaksın kıza ama o seninle oynuyacak sonra gittiğinde üzüleceksin daha kötü olacaksın. Bu yüzden fazla takma kafana bunları geleceğine odaklan düzgün bir iş bul evlenebiliyorsan görücü usulü falan evlen.
  • +9 DH Özelliği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ejderhan ne renk olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xakler

Asosyalsen hayatında hiçbir kız yoksa kibar olman kültürlü olman bir şeyi değiştirmez. Önce karşında birisi olması gerekiyor daha sonra o kişiyle sağlıklı bir iletişim kurabilmen gerekiyor. Bunları sana söylemiyorum, etrafımda benzer sözleri sarfeden erkekler genelde ağır asosyal bir kızla konuşamaz bile.
    +99

İki lafı bir araya getiremeyen canlı derste söz almaya korkan aptalım.Bence haketmemem normal haklısın hocam.
  • Bu kadar kolay bir mesele niye bu kadar komplike ve zor hale geliyor anlamiyorum.

• 20 yaşındayım aşırı asosyalim normal arkadaşım bile yok evden çıkmıyorum senin sorun ne çekingenlikten falan mı oluyo ?
  • Çirkinliktendir. Gideri biri olsaydin mutlaka biriki citileyen olurdu seni.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.