Şimdi Ara

23800 verdiler vermedim. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonuçtanda haberdar ederseniz iyi olur **** meselesi oldu bu bi yerde
  • olur haber veririz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder46

Sizin adınıza çok sevindiğim gibi forum adına da çok sevindim.

Hayırlı satışlar inş. :)

+786421987907 :)

edit: 105 bin kmdeki 7 yaşını bitirmiş aracı 24 bin lira gibi bir paraya sattığınız için sizi tebrik ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turcoblanco -- 26 Eylül 2011; 14:21:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazitcakir31

quote:

edit: 105 bin kmdeki 7 yaşını bitirmiş aracı 24 bin lira gibi bir paraya sattığınız için sizi tebrik ediyorum.

galericilere satıyorum onlar herhalde salak değillerdir arabadan anlıyorlardır.sizin anlamadığınız malum
  • favori isteme her gün yeni araçlar ekliyorum. yok ya satılan yokkk! hepsi öyle mahsun mahsun av bekliyor işte. bir tane 2005 passat vardı gebzede. km'si 60binde 33bin demiş. resim bile koymamış. aynı gün gitti. yine kocaeli'de 2004 model lpg'li focus tertemiz. düşük km'li 23bin tl demiş 3. günde gitti. bunlar tabi kafadan 500-1000tl pazarlıkla gitmiştir. yazdığım fiyatlara değil. bu 2 araç için iyi demiştim. dediğim gibi 3 gün sürmedi. yani temiz ve doğru fiyatlı araç beklemez. 33bine giden passata üzülmedim desem yalan olur.
  • valla hocam mesela 1 ay daha satma 21 bine kesin satarsın söyleyeyim...
  • hayırlı olsun o alan galeri bir güzel arabayı parlatıp ve plakayı değiştirip 26 bine verir artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irun_Each_Team

başlık sakat

insallah satarsınız
  • 23850 lira 50 kuruş veriyim ben
  • Almayacaklar bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: habibi2121

quote:

quote:

galericilere satıyorum onlar herhalde salak değillerdir arabadan anlıyorlardır.sizin anlamadığınız malum

sana mı kalmış benim anlayıp anlamadığım
    edit: hem belli kimin anlayıp anlamadığı günlerdir isyanlardasın forumda insanları bıktırdın hala satamıyorsun aracı sen mi anlıyorsun arabadan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turcoblanco -- 27 Eylül 2011; 18:31:14 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

edit: hem belli kimin anlayıp anlamadığı günlerdir isyanlardasın forumda insanları bıktırdın hala satamıyorsun aracı sen mi anlıyorsun arabadan?

arabanın içi temiz gözüküyor o fiyatı eder geçen sene araç ararken 2003 1.6 pasific golfü 23 bine satıyorlardı bu araç dahada fazlasını eder ama plaka yabancı ve farlar sapsarı. arabanın içini temizletip dışada ufak rütüşlar yapıp plakayı değiştirince aracı satacak galerici en fazla 26 bine o aracı satar 2 bin lirayıda cebe indirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

quote:

quote:

quote:

quote:

arabanın içi temiz gözüküyor o fiyatı eder geçen sene araç ararken 2003 1.6 pasific golfü 23 bine satıyorlardı bu araç dahada fazlasını eder ama plaka yabancı ve farlar sapsarı. arabanın içini temizletip dışada ufak rütüşlar yapıp plakayı değiştirince aracı satacak galerici en fazla 26 bine o aracı satar 2 bin lirayıda cebe indirir.

aracın piyasası olabilir. ama ederi demek biraz (vw)fanatiklik oluyor. bunu imzanızdanda görebiliyorum. ben üstteki mesajımda ne satıcıya ne araca laf ettim. ben 7 yaşındaki ve 100 küsür bin km deki araca 24 bin lira veren halkımıza söylendim. benim araçtan anlayıp anlamadığımı yorumlamak da kimseye düşmez

• arkadaş arabayı sattı heralde. muhtemelen bir daha foruma uğramaz.
  • quote:

aracın piyasası olabilir. ama ederi demek biraz (vw)fanatiklik oluyor. bunu imzanızdanda görebiliyorum. ben üstteki mesajımda ne satıcıya ne araca laf ettim. ben 7 yaşındaki ve 100 küsür bin km deki araca 24 bin lira veren halkımıza söylendim. benim araçtan anlayıp anlamadığımı yorumlamak da kimseye düşmez

ben piyasadan bahsetmiştim yoksa bende 7 yaşında artık sorunlarla boğuşma yaşına gelmiş arabaya o kadar para vermem. en fazla 3-4 yaşındaki temiz araçlar alınabilir ki ileride büyük sorunlarla karşılaşılmasın.

resim konusuna gelince çoğu kişi aracının resmini koyuyor vw araç olunca fanatik olunmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 27 Eylül 2011; 21:38:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti

arkadaş arabayı sattı heralde. muhtemelen bir daha foruma uğramaz.

+1
  • sattım arkadaşlar dediğim fiyata sattım. yardımcı olan ve cevap yetiştirmeye çalışan herkese fikirleri için tşk ederim.iki gündür iş nedeniyle internete giremedim geç haber verdim kusura bakmayın.
  • quote:

sattım arkadaşlar dediğim fiyata sattım. yardımcı olan ve cevap yetiştirmeye çalışan herkese fikirleri için tşk ederim.iki gündür iş nedeniyle internete giremedim geç haber verdim kusura bakmayın.

Hayırlı olsun diyelim
  • sağolun tşk ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.