Şimdi Ara

23800 verdiler vermedim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet 20 gündür satmaya çalıştığım arabama en son 23800 verdiler vermedim. şimdi 2 kişi daha bakmaya geldi onlarda 23500 verdiler vermedim.siz ne diyorsunuz en son kaça vereyim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• abi sat gitsin ya o kadar 600 700 tl ye bakma
  • Aynen değmez bence beklemeye
  • yaptığım masrafa acıyorum.ikincisi bende araba alacam
  • kapitalist sistem; al-sat-bekleme. Zaman zarar getirir
  • sıfır araç fiyatları ultra tavan fiyattayken vermediysen 21 i de veremezsin zamn geçince zaten araç 8 yaşında bide sıfırları indirime girerse 21800 e vermedim dersin. bekleme bence
  • Hayırlı olsun.Siz 300-400 lira ucuza vermediğiniz süre içerisinde,yeni alacağınız aracın fiyatı 1000 lira yükseldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biraz daha bekliyecem.
  • tüp taktırıp 3 sene daha sür
  • zaten sonunda onu yapacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: habibi2121

zaten sonunda onu yapacam.

Zaten aracında bir sorun yok ve memnun isen, paraya da ihtiyacn yok ise en doğru seçim bu olucaktır.
  • Madem bu kadar değerli paraya sıkışık değilseniz ve aceleniz yoksa bekleyin dursun ne olacak illa ki takılan olacaktır.
  • eğer istanbulda ikamet ediyorsanız ilk önce plakanızı değiştirin derim. sırf plakanız yüzünden satarken +1000-1500 tl zarar edersiniz yabancı plaka olduğu için. bu da al-sat çılar için bayağı karlı bir iş olur.

ek olarak farları temizlettirin araba yaşlı gözükmesin zaten içi temiz gözüküyor.

yada bu pahalılıkta satmayın tüp takın binin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 25 Eylül 2011; 16:59:39 >
  • acelem yok bekleyecem plakayıda değiştirmeyecem alan öyle alsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: habibi2121

acelem yok bekleyecem plakayıda değiştirmeyecem alan öyle alsın.

plakayı değiştirmek zor birşey değil . istanbulda ikamet ettiğinizi göstereceksiniz plakayı değiştireceksiniz o kadar.

ben satarken kar etmenizi istedim yoksa araba her türlü satılır içi temiz duruyor.
  • uğraşmak istemiyorum yoksa çoktan değiştirirdim.
  • mesajım bulunsun..
    Yazmasamda konunun takipçisiyim.
  • hata etmişsiniz.
  • * 23.800 e satsaymışsınız keşke.

* O fiyatı tekrar görmeyebilir.

* Kişisel önerim: İlanınızdan "Çok temiz memur arabası" klişesini kaldırın derim ben.
  • başlık sakat
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.