Bildirim
24.000 ile 25.000 TL ARASI BİR ARAÇ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
alfa romeo 156
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grkm -- 28 Mart 2011; 1:04:12 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Power
alfa romeo 156
hocam az yakan ve masraf açmayan diyo 156 larda kronik sorun var ve biraz daha fazla yakıyo
sana önerimtemiz dizel focus yada lpg li focus bul rahatça bin hocam yada sedan astra enjoy falan bulabilirsen iyi olur honda civic vtec lerde olur yani bunlar tutulan fazla yakmayan ve parçası daha uygun araçlar heyecan arama bence -
quote:
Orijinalden alıntı: guven.kacar
quote:
alfa romeo 156
hocam az yakan ve masraf açmayan diyo 156 larda kronik sorun var ve biraz daha fazla yakıyo
sana önerimtemiz dizel focus yada lpg li focus bul rahatça bin hocam yada sedan astra enjoy falan bulabilirsen iyi olur honda civic vtec lerde olur yani bunlar tutulan fazla yakmayan ve parçası daha uygun araçlar heyecan arama bence
nedir kronik sorunu almayı düşünüyordum da iyi oldu söylediğin (distinctive-2005)
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: guven.kacar
quote:
alfa romeo 156
sana önerimtemiz dizel focus yada lpg li focus bul rahatça bin hocam yada sedan astra enjoy falan bulabilirsen iyi olur honda civic vtec lerde olur yani bunlar tutulan fazla yakmayan ve parçası daha uygun araçlar heyecan arama bence
nedir kronik sorunu almayı düşünüyordum da iyi oldu söylediğin (distinctive-2005)
hocam bende yeni araç aldım alfa 147 distinance modelini çok istedim ama araştırdım varyatör sorunu varmış sanayidede bi ustayla konuştum çok güzel araba ama parçası biraz pahalı ve ortalama 20 binde varyatör bozuluyo dedi yaklaşık 350-400 gibi bi fiyatı var dedi.Varyatör arızasıda çok sorun değilmiş aslında tamir etmeden kullanabiliyormuşsun bildiğim kadarıyla sorunu araba çalışınca dizel araç gibi tır tır tır ses çıkartıyormuş ama buna rağmen alınırmı araç bence alınırdı ama babam sağolsun
-
2006-2007 model skoda octavia bezin+lpg -
-
arkadaşlar güzel tşk ayrıca bugün bitane güzel bi araç buldum ne dersiniz 2005 honda jazz neden honda diye sorarsanız adam paraya sıkışmış piyasadan 2-3 bin lira aşağı verecek ayrıca otomatik düşünmüyorum. -
en az sorun kolay satım ucuz parça ekonomik motor buyur hocam seç beğen al geç
http://www.sahibinden.com/search.php?a=8&&b[country_id]=1&b[city_id]=0&b[lrt]=1&b[region_id]=0&b[uncompleted]=0&b[minprice]=24.000&b[maxprice]=25.000&b[pricecurr]=1&b[page]=1&b[sort_field]=i_01&b[sort_order]=asc&c2=23679&c=23679&search_result_page_limit=20&sKlasik=1&c=23679&b[sort_field]=i_01&b[sort_order]=desc&b[page]=1 -
Octavia , focus , era. -
Mazda 3 Dynamic -
quote:
Orijinalden alıntı: nrglife
Mazda 3 Dynamic
+1
O fiyata temiz bir Mazda 3 full bulabilirsin.Masrafsız ve donanımlı araba şekli de var zaten yine karar sizin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X