Şimdi Ara

24-26' Mönitör Yardım!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 24"-26" arasında bir monitor alacağim yalnız HDMI olması , tepkime süresi az olması, contrast değeri iyi olması, input lag değeri düşük olması ve 1920X1200 olması zorundadir.

Ben ASUS VW266H, ASUS VK266H, SAMSUNG T240HD, SAMSUNG T260HD veya Acer G24 arasında kaldım. Başka varsa önerileriniz için teşekkür ediyorum.

Çok teşekkür ediyorum umarım hayırlı bir LCD alacağim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolsipar -- 11 Ağustos 2009; 22:56:29 >

• samsungları kafadan sil.hic dusunmeden hemde.onun yerine hp lere bak.t serisi alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

samsungları kafadan sil.hic dusunmeden hemde.onun yerine hp lere bak.t serisi alınmaz.

Keşke bu gibi sorularda tartışmaya açılacak şekilde cevap verilse.Daha iyi olacağı kanısındayım.Mesela neden T serileri kötüdür,yada diğer modelleri T serisinden üstün kılan özellikleri neler?Bu gibi açıklamalarla daha bilgilendirici olacaktır.
  • Bende t240 almaya karar verdim. Ama böyle yorumlar kafamı karıştırıyor. Neden t serileri artık kötüleniyor. Halbuki ilk çıktığında herkes öve öve bitiremiyordu. Noldu da şimdi kafamızdan sileceğiz. Ya t240 alacam yada bu yorumların nedeni aklıma yatarsa 2233sw.

Saygılar...
  • valla 1 senedir t260hd kullanıyorum hiçbir sorun yok maşaallah. hdmi deb pc komponent den dreambox bağlı. hakikatten neden kötülüyorlar anlamıyorum
  • Vallah boşver insan neyi beğenirse onu alır ben sadece bir fikir alıyorum. Ben Kanada Toronto'dayım. Toronto'dan alıcam ekranı sadece fikir istiyorum.
  • Bu gün VK266H aldım görüntü gerçekten muhteşem (2ms tepkime ile Samsung dan bir adım önde) Tek dezavantaj Tv özelliği yok, zaten evde 3 normal 1 de hd lcd tv olunca gereksinim duymadım, tv seyretmeyeceksen kesinlikle Asus derim. Vatan da (Bostancı) ölü pixel testi yaparak verdiler 15 günde koşulsuz iade hakkı var.Fiyat 10 taksit 1003 TL. Reklam gibi oldu ama Vatan Bil. ile en çok kavga edenlerden biri olarak diyebilirim ki; kesinlikle ders almışlar bu kriz döneminde.. Düşünsenize sırf laf olsun die desktopların (Dell & Casper I7) kasalarını açıp hardware olarak da incelememe izin verdiler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    22'' 24'' led tv tavsiye
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam madem Kanada'dan alıcaksin orada fiyatlar ülkemize göre çok daha uygun...TN panel monitörler yerine S-PVA panel modellere bak bence....

quote:

Orijinalden alıntı: erolsipar

Vallah boşver insan neyi beğenirse onu alır ben sadece bir fikir alıyorum. Ben Kanada Toronto'dayım. Toronto'dan alıcam ekranı sadece fikir istiyorum.
  • arkadaşlar bende bugün lcd sipariş vericem ama kararsız kaldım. 24 veya 26 inç olabilir. maksimum 700tl vericem. benimde seçtiklerim var aşağıda beni yönlendirirseniz sevinirim. ayrıca eklemek isterim ps3 ve laptop bağlıycam teşekkürler.

http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=38748

http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=39125

veyahutta t260 mı alayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi So say we all -- 14 Ağustos 2009; 10:21:49 >

• birkaç gün önce acer P243W modelini aldım, 24 bile masa başında çalışmak için gerçekten büyük geliyor 26 için iyi düşünmek lazım, kullanılacak masa küçükse sıkıntı olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: CİNALİS

Bu gün VK266H aldım görüntü gerçekten muhteşem (2ms tepkime ile Samsung dan bir adım önde) Tek dezavantaj Tv özelliği yok, zaten evde 3 normal 1 de hd lcd tv olunca gereksinim duymadım, tv seyretmeyeceksen kesinlikle Asus derim. Vatan da (Bostancı) ölü pixel testi yaparak verdiler 15 günde koşulsuz iade hakkı var.Fiyat 10 taksit 1003 TL. Reklam gibi oldu ama Vatan Bil. ile en çok kavga edenlerden biri olarak diyebilirim ki; kesinlikle ders almışlar bu kriz döneminde.. Düşünsenize sırf laf olsun die desktopların (Dell & Casper I7) kasalarını açıp hardware olarak da incelememe izin verdiler

Vallah burda seninkinin aynisi VK266H kamerali olan $380 yani kdv dahil 495 TL. Kamerasiz olan ise 400 TL. Ona rağmen pahalı buluyorum yinede. Bakıcam daha indirmler gelicek lcd'lere.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.