Bildirim
24 ay taahhütlü internet iptali
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hiç kullanmadığınız için ve fatura almadığınız için yüksek fiyat istemeyebilirler, taahhüt içinde modem yoktur inşallah. -
Modem dahil almıştım. Acaba 7 gün içesinde vazgeçme hakkı gibi birşeyler var mıdır . Ücret alınırsa ne kadar ücret alınır aşağı yukarı . -
Sözleşmeni incele yada ilgili müdürlüğe gidip durumu anlat belki yardımcı olabilirler.
Modemi iade alıp sadece internet ücretini tahsil edebilirler. -
https://tuketici.btk.gov.tr/haber/?id=84
Linkte yazanları okuyup, ona göre hareket edersiniz. -
sözleşmede modemle alakalı ne yazıyorsa o olur, ücretmi yazıyor modemin iadesi mi?
ttnette kullanmadığınız için cayma bedeli yok zaten, ttnetin bir tek bu yönünü seviyorum. -
hat tamamen aktif olduysa modem ücreti ve bağlantı ücreti alınır dostum. ancak indirim almadıgın için yalnızca bir kaç günlük kullanım bedeline denk gelen tutar tahsil edilir. -
bağlantı ücreti kesin alınır .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X