Şimdi Ara

2 yıllık taahhütlü internetimi cayma bedeli olmadan iptal etme sürecim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam iyi forumlar. Malum internet kullanımı artık hayatımızın çok önemli bi yerinde. Bende bir üniversite öğrencisi olarak uzaktan eğitim alıyorum. Durum şu evimde 8 mbps Superonline ADSL interneti var. Bu internet bana 0.60 upload verebiliyor. Ancak uzaktan eğitimde benim sunum yapmam gerekiyor ve hem programı çok kullanan olduğundan hemde kötü bir upload sahibi olduğum için sunum yapamıyorum. Bunu bir şekilde öğretmenime anlatsamda evde kardeşim ilkokul eğitiminin yarısını uzaktan alıyor ve aynı anda dersimiz olduğu zaman sıkıntı yaşıyoruz. Bende bu interneti değiştirme kararı alıyorum ve araştırmalarım sonucu 1 tane kanun buldum. Onun fotoğrafını ekledim okuyabilirsiniz. Kısaca kanunda 1 yıldan uzun herhangi bir sözleşme varsa ki benimki 2 yıllık Ağustos 2021 de sonlanacak bende bu kanunu kullanarak cayma bedeli ödemeden çıkış yapmaya çalışıcam. Bu zamana kadar aradım ve aradığımda bana yardımcı olamadı telefondaki hanımefendi. Bende konuyu uzatınca üst birimine konuyu danıştı ve beni iptal birimine bağlama kararı aldı. Parayı ödemem konusunda çok ısrarcı oldu ama sürekli reddettim ve kanunu tekrarladım. 72 saat içersinde size ulaşacak dediği iptal birimi beni aramadı ve 4. Gün ben aradım süreci hızlandıracağını söyledi. Şuanlık durum bu kadar konu ilerledikçe update yapıcam. Merak eden varsa daha önce bu konuda Superonline müşteri hizmetlerini arayıp yardım istedim ama bana para ödemem gerektiğini söylediler ve bu işlemin en az 7 gün alacağını söylediler. Sanırım adsl portunu değiştirmek için bu bende reddettim çünkü 120 TL ye 24 Mbps bir internet hizmeti sundular. Sonuç olarak dostlar durum devam ediyor. Bu süreci benden başka yaşayacak olan olursa diye yazıcam buraya. Teşekkürler. 2 yıllık taahhütlü internetimi cayma bedeli olmadan iptal etme sürecim

• Hocam bi gelişme varmı ? Şimdi aynı durumla bende karşı karşıyayım. İptal başvurusu yaptım birimden aramalarını bekliyorum
  • 24 saat bile olmadan nefret ettim bu superonline'dan.

FTTH aldık. Getirdikleri modem berbat bir modem çıktı. Wifi'da bu kadar sıkıntı olacağını tahmin etmemiştim. Sabah ilk iş iptal için aramak olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 26 Aralık 2020; 1:25:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.