Arkadaşlar son ay içinde cayma bedeli olmaz diyor bazıları, ama internette bu sorunu yaşayanlar da var. Güncel bilgi sahibi olan var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Arkadaşlar son ay içinde cayma bedeli olmaz diyor bazıları, ama internette bu sorunu yaşayanlar da var. Güncel bilgi sahibi olan var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hiçbir operatör de son ayınıza girince cayma bedeli ödemezsiniz. Turkcell bile olsa, Telekom'da belki istisnalar olabilir. İlk 3 Ay Cayma Bedelsiz! diye pankart asıp ; İlk 3 ayın içinde cayınca cayma bedeli çıkaran firma Telekom olduğu için, sırf bu yüzden söylüyorum. Düşünsenize size İlk 3 Ay cayma yok deniyor. Beğenmeyip İlk 3 Ay'ın içinde çıkıyorsunuz ve Cayma Bedeli yansıyor. Kepazelikten başka bir şey değil. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 24 Temmuz 2022; 1:33:53 > |
Turkcell'den sonrasini okumadim çok yazik gerçekten de 😔 Turkcell adına çok üzüldüm😔 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yerinde bir karar olmuş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |