Bildirim
24 BİN YTL YE KADAR TEMİZ BİR ARABA ARIYRUM TAVSİYE LÜTFEN.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Konunun Etiketleri
Giriş
-
Yeni kasa seat ibiza öneririm, sahibinden de bir bakın isterseniz -
24 e çok temiz 2009 fiesta collection alabilirsin yakıtı kafana takmazsın hiç değilse -
2004 model ford focus ghia aracımı satıyorum. Fiyat 23.000 TL
Düşünürseniz sahibinden ilan kodu 63195640 -
temiz ama ne tarz bir araba arıyorsunuz?
spor,tek kapı,4 kapı,otomatik,manuel,dizel,benzinli?
kriterlerinizi belirtirseniz daha uygun olur... -
Merhaba. 22.500 TL'ye 2006 model 79,000 KM'DE VW POLO 1.4 satıyorum. Araç kazasız, tertemiz ve sorunsuzdur.
Detaylar için TIKLAYINIZ.
Ufak bir pazarlık söz konusu olabilir. VW'den şaşmayın derim.
Cep Tel: 0535 612 61 98 -
2009 clio hb kullanıyorum 100bin de dizel daha hiçbir parçası arıza yapıp değişmedi. 15binde bir yag koyuyorum 55 lira 60binde bir mazot filtresi oda 80 lira başka masrafı olmadı.
bir depo 1200 km yol yapar deposu 55 litredir. Sınıfısının hem ucuz hem iyi arabası. Ufak hatırlatma 2 sene once 19 bin liraya almıstım 60bin km de iken. -
quote:
Orijinalden alıntı: hattabb
24 BİN YTL YE KADAR TEMİZ BİR ARABA ARIYRUM TAVSİYE LÜTFEN.. HB ARABA SEVİYORUM DÜŞÜK KM Lİ OLMASI TERCİHİMDİR. NE ÖNERİRSİNİZ ARKADAŞLAR.
hocam dusunursenız 2005 model opel meriva 1,3 cdti essentia 149000 km rede sadece sol camurlukta surtme var resımlerıde mevcut temız satılıktır ılgılenırsen sahıbınden ilan kodunu verebılırım..fıyatı 22500 aama araba basında bısıler daha yaparım...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X