24.Evrende artık beni kimse yenemez alemin kralı benim kendine güvenen varsa çıksın karşıma koordinatım 1:6:11 gelin yiyiyosa
quote:Orjinalden alıntı: restart1907 24.Evrende artık beni kimse yenemez alemin kralı benim kendine güvenen varsa çıksın karşıma koordinatım 1:6:11 gelin yiyiyosa 24de oynasaydım bir haftaya kalmaz indirirdim seni
quote:Orjinalden alıntı: restart1907 24.Evrende artık beni kimse yenemez alemin kralı benim kendine güvenen varsa çıksın karşıma koordinatım 1:6:11 gelin yiyiyosa Hade ordan Ne oldum delisi Oyuna şimdi başlar gene vururum seni 2 ay a kalmaz
quote:Orjinalden alıntı: restart1907 24.Evrende artık beni kimse yenemez alemin kralı benim kendine güvenen varsa çıksın karşıma koordinatım 1:6:11 gelin yiyiyosa var ya bence bu adam başkasının koordinatlarını veriosizide gaza getirip saldırtcak aklınla
quote:Orjinalden alıntı: Collina^^ quote:Orjinalden alıntı: restart1907 24.Evrende artık beni kimse yenemez alemin kralı benim kendine güvenen varsa çıksın karşıma koordinatım 1:6:11 gelin yiyiyosa var ya bence bu adam başkasının koordinatlarını veriosizide gaza getirip saldırtcak aklınla Katiliyorum walla :) yani Öyle Olmasa Bile güzel Bi Söz söylemek istiyorum Müsadenizle Dün .oktu Bugün Koktu !.. SAYGILAR
quote:Orjinalden alıntı: Collina^^ quote:Orjinalden alıntı: restart1907 24.Evrende artık beni kimse yenemez alemin kralı benim kendine güvenen varsa çıksın karşıma koordinatım 1:6:11 gelin yiyiyosa var ya bence bu adam başkasının koordinatlarını veriosizide gaza getirip saldırtcak aklınla puahahhahahhaha
quote:Orjinalden alıntı: restart1907 24.Evrende artık beni kimse yenemez alemin kralı benim kendine güvenen varsa çıksın karşıma koordinatım 1:6:11 gelin yiyiyosa
quote:Orjinalden alıntı: Collina^^ quote:Orjinalden alıntı: restart1907 24.Evrende artık beni kimse yenemez alemin kralı benim kendine güvenen varsa çıksın karşıma koordinatım 1:6:11 gelin yiyiyosa var ya bence bu adam başkasının koordinatlarını veriosizide gaza getirip saldırtcak aklınla Evet abi haklısın
helal olsun be sana nasıl anladın ben salakmıyım kendi koordinatımı vercem düşmanımın koordinatını veriyom siz halledin ahauuauuhahah
quote:Orjinalden alıntı: restart1907 helal olsun be sana nasıl anladın ben salakmıyım kendi koordinatımı vercem düşmanımın koordinatını veriyom siz halledin ahauuauuhahah Emredersin yürü git lan işine
quote:Orjinalden alıntı: restart1907 helal olsun be sana nasıl anladın ben salakmıyım kendi koordinatımı vercem düşmanımın koordinatını veriyom siz halledin ahauuauuhahah güsel fikir