anivia ile ilk oyunum 16-2 bitti galiba karşı takım pek iyi degildi
jax tam benlik.. ;)
Anivia yi merak ediyordum deneyelim bakalim nasilmis. Miss Fortune hic guzel oynayan biriyle karsilasmadim. Genelde hep ezik yada son vurus icin yirtinan tiplerle karsilastim bu hafta onlarida keserim artik :D Gankplak la beraber ayni lane de gorebilirsiz onlari ^^
quote:
Orijinalden alıntı: Gurcellonline Anivia yi merak ediyordum deneyelim bakalim nasilmis. Miss Fortune hic guzel oynayan biriyle karsilasmadim. Genelde hep ezik yada son vurus icin yirtinan tiplerle karsilastim bu hafta onlarida keserim artik :D Gankplak la beraber ayni lane de gorebilirsiz onlari ^^
Gangplank i once 1v1 denemek istiyorum , karsima gelecek varsa nickim imzamda (ciddi bir karsilasma degil , gp ile en fazla 4 kere oynamisimdir oyuna basladigimdan beri)
miss almıştım ya off
quote:
Orijinalden alıntı: erayyirik
quote:
Orijinalden alıntı: Gurcellonline Anivia yi merak ediyordum deneyelim bakalim nasilmis. Miss Fortune hic guzel oynayan biriyle karsilasmadim. Genelde hep ezik yada son vurus icin yirtinan tiplerle karsilastim bu hafta onlarida keserim artik :D Gankplak la beraber ayni lane de gorebilirsiz onlari ^^
Gangplank i once 1v1 denemek istiyorum , karsima gelecek varsa nickim imzamda (ciddi bir karsilasma degil , gp ile en fazla 4 kere oynamisimdir oyuna basladigimdan beri)
mobil sürümde attığın mesajlarda imza gözükmüyor.
nicki : santouryou.
Bana kalırsa geçen haftaki championlar mükemmeldi. Bu hafta ise birkaç champion dışında çoğu "idare eder"in üstüne çıkamaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme