Şimdi Ara

24 SAAT UYUMAMALIYIM ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar uykum sabah 6-7 ye kadar dayanıyorum fakat sonra farketmeden dalıp uyuyorum sabah 7-8 den sonrada nasıl uyanık kalabilirim bunu birkez yapmıştım bir daha yapmak istiyorum lütfen uyumamam lazım hemde çok bugün 6 da uyandım lütfen acil yardım bekliyorum...

• Sebep? Vücudun direnci kırılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Invstgns Dıs.

Sebep? Vücudun direnci kırılır.

hadi hocam direnç artık önemli değil önemli olan eskiden buna dayanıyodum artık dayanamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: resquer

quote:

Orijinalden alıntı: Invstgns Dıs.

Sebep? Vücudun direnci kırılır.

hadi hocam direnç artık önemli değil önemli olan eskiden buna dayanıyodum artık dayanamıyorum

Valaha demli çay ve kahve için diyecem ne kadar etki yapar bilemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resquer R kullanıcısına yanıt
    uykun geldiği zaman soğuk suyla duş yap madem sabah 6-7 gibi geliyor duştan sonra da bi kahvaltı hazırla kendine zımba gibi olursun :) kendine hiç güvenemezsen çık dışarı sahil falan varsa oraya git deniz kokusu uykunu açar :)
  • güncel
  • güncel +++++
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güncellll öneriiiiiiiii
  • kola+bol kafeinli kahve en az 8 saat uyku yok
  • Bol kafeinli içecekler al enerji içeceği gibi kahve gibi. (Enerji içeceği olarak tavsiyem: monster yeşil kutu) ondan sonra eğer boş boş oturuyorsan birşeylerle ilgilen dizi izle örnek: prison break dexter falan (dizimag sitesinden)

ek olarak tavsiyem bir ilac var Vitamin ilacı insanı canlandırıyor ismi Pharmaton öneririm vitamin verir ve ginseng diye bir şey var herşeye iyi geliyor araştır.

bu ilacı kullanmaya başladıgımda ilk zamanlar uykusuzluk yapmıstı 8 9 saat uyurken 4 saat uyumustum 2 gün sora oturdu kendi kendine. iyi bir ilac tavsiye ederim 2 günde bir alyorum ben. (ders calısıyorum zinde olmak için ve pek iyi beslenmedigim için)
  • ilginin çekeceği bişeyleri o saate denk getir; oyun olabilir,dizi&film olabilir, şınav mekik çek.Kitap okuma masal gibi gelir direk uyursun.Zaten arkadaşlar içmen gerekenleri yazmışlar bu arada uyumamam lazım diye enerji içeceğine fazla "abanma" yaşın küçükse yani bünyen zayıfsa kaldırmaz.Bu arada neden uyumuyorsun ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.