Şimdi Ara

24 volt dc reduktor motor nereden bulabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yeni bir makine imalatinda kullanmak uzere 24 volt 150 devir, ve 24 volt elektrikli supurke motorlarina ihtiyacim var neren nasil temin edebilirm?
    bu iki motor ayni anda calisirsa kac amperlik bir aku kac saat bu motorlari calistirabilir? gibi sorularim var lutfen yardimci olursaniz sevinirim...

• İstanbuldaysanız Karaköy Selanik pasajı civarlarında aradığınız tipte motor satanlar mevcut. Online Olarak bakmak isterseniz de Mugul Elektronik'te çeşitli motorlar mevcut.
  • cok tesekkurler simdi internetten bakacagim ben yurt disinda yasiyorum imkanlarin cok kisitli oldugu bir ulkede ancak internetten bakip siparis edebilirim
  • O zaman Bühler ve ya da SPG'den direkt sipariş de verebilirsiniz. Hatta ebay'den Çin'deki satıcılardan free shipping bile satanlar bulunabilir.
  • peki profosyenel olmadigim icin soruyorum bana ne tip bir motor lazim ve elektrikli supurke motorunu hangi isim altinda arama yapmaliyim 24 profosyonel bir model oldugunu nereden anlayabilirim
  • supurke diyerek neyi anlatmak istediğinizi anlayamadım. Bir de bu motorları nerede ne amaçla kullanacağınızı anlatırsanız daha mantıklı önerilerde bulunabilirim.
  • hocam is merkezlerinde zemini firca ile temisleyim sonrada arkada kalan kirli suyu ceken makineler var hastanelerde falan da var bu makineden yapmak istiyorum yasadigim ilkeye ithalat cok zor ve pahalli maliyet ve bu makinelerden ihtiyac var ben burada ustte fotografini gordugunuz yerinde hali halifleks yikayan makineden yaptim simdide bu zemin temizleyen makineden yapmak istiyorum ama kablolu bi makine sanirim cokda uygun bi sey olmaz bunun icin 24 volt aku ile calisacak bi makine dizayn etmek istiyorum suprke ise elektrikli supurke motoru islak kuru zeminde calisabilecek bi motor olmali motor ve redukteru temin edebilirsem kalan malzemeleri buradan temin edebilirim diye dusunuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba emin bey , Aradiginiz motor 24 voltla calisan step, bisiklet,motorbisiklet,elektrikli tekerlekli arac var bunlar olabilirmi,
    24volt AKULU hali yikayicilar BURADA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulvi51 -- 8 Aralık 2011; 20:48:20 >

• Elektrik süpürgesinde sadece motor değil eni konu filtre sistemi felanda gerekecektir. Motoru sıvıdan korumak ve aynı zamanda da iyi bir vakum elde etmeniz gerekecek. Bunun içinde iyi bir pervane tasarımına ihtiyacınız olacak. Tüm bunları düşününce elektrik süpürgesi motorunu ve bu sistemi hali hazırda bir süpürgeyi modifiye ederek sağlamak daha kolay gibi görünüyor. Mugul'daki motorlar 24V akü ve böyle bir sistemi hareket ettirmek için yetersiz kalacaktır. Size daha güçlü motorlar lazım. Bunu da en basit trigger kayışı ile yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emin keles

arkadaslar yeni bir makine imalatinda kullanmak uzere 24 volt 150 devir, ve 24 volt elektrikli supurke motorlarina ihtiyacim var neren nasil temin edebilirm?
    bu iki motor ayni anda calisirsa kac amperlik bir aku kac saat bu motorlari calistirabilir? gibi sorularim var lutfen yardimci olursaniz sevinirim...

Altta 24 voltla calisan motorlar hakkinda turkcelestirulmis bilgiler var.
    BURADA

• Redüktörlü motor ihtiyacınız için 24V olan büyük araçların cam sileceği motoruna bakabilirsiniz.
    Sonsuz dişli mekanizmalı olanlar 100 rpm civarı olabiliyor. Fakat sonsuz dişli mekanizması içerdiklerinden sürekli çalışma durumunda poliyamid dişli kullanılanların ömürleri çok azalır. metal dişli kullananları tercih edebilirsiniz.

Batarya ömrü çok önemliyse ( önemli diye anlıyorum), gerekli devir ile birlikte tork değerinide belirleyin. tam uygun bir motor bulmaya çalışın.

Gerilim, devir ve ek olarak tork değeri de bilinirse redüktörlü motorun harcayacağı enerji değeri yaklaşık olarak bulunabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktuz -- 6 Aralık 2011; 15:17:49 >
  • Emin bey Beko - Arçelik yekili serviste teknisyenim ve yerli marka süpürgeler de 24 volt ile çalışan bir süpürge yok araç tipi var onlarda araç çakmaklığından şarjlı yani pilli 6 x 1,2 = 7,2v ile çalışıyor. Hem kuru hem ıslak bir motor demişsiniz ıslak çalışan motor yok filtre sistemi ile kuru ve ıslak çalışan modeller var. Ayrıca ıslak-kuru mu bilmiyorum ama ROWENTA marka şarjlı 24 volt süpürge olması lazım ROWENTA yetkili servislerini arayarak teknisyen arkadaşlardan detaylı bilgi alabilirsiniz ve motor temin edebilirsiniz. İnşallah faydalı olur. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zemahseri -- 6 Aralık 2011; 16:38:27 >
  • hepinize cok tesekkurler anladigim kadariyla 24 voltluk bi sistem olusturmak oldukca problem olacak peki o zaman soruyu degistireyim ben 220 lik motor reduktor ve supurke motoru kullansam 24 voltluk bi akuden invertor araciligi ile 220 elektrik alsam randuman ne olur mesela 400 amper bi aku boyle bi sisteme ne kadar yeter bilirsiniz normal bi supurke motoru 1600 watt dir ve kullanacagim reduktor motorda yaklasik 0.50 kw olacak ve bu iki motor ayni anda calisip en az iki saat calisa bilmeli yoksa aleti yapmanin bi onemi kalmaz, degerli bilgi ve cevaplarinizi bekliyorum

• (12V 400Ah akü ağırlığı 80 kg civarında olur.) 40 Ah 12 kg.

İnverterler yaklaşık % 75 verimli cihazlar.
    12V'tan 220V 1600W üretecek inverter 1000 TL civarında. kayıpları, ağırlığı, elinizdeki motoru düzgün çalıştıracak dalga üretebilmesi vs..
    12V'tan 220V'a çevirme seçeneğini hiç düşünmeyin siz.
  • redüktörlü motor için kamyon veya otobüslerin silecek motorunu kullanabilirsiniz.

Süpürge motoru ise üniversal motor olarak geçer hem ac hemde dc akımda çalışabilir .(bu motorlar boşta çalışmaya uygun değildir)
  • oncelikle ben supurke motorunu zaten bu amacli kullanacagim yerden kirli suyu cekecek yani ben motorunu deyil supurke motorunu calisir vaziyette ariyorum ben sadece uygun bir kutuya monte edip sonrada araca monte edecegim,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.