Şimdi Ara

İnci Akü 12 Volt 72 Amper 700 EN Formul A Taurus alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracımın aküsü değişmesi gerekli bütçeyi biraz zorlayarak https://www.hepsiburada.com/inci-aku-12-volt-72-amper-700-en-formul-a-taurus-uretim-yili-2021-6-ay-yol-yardim-hediyeli-p-HBV00000KEXWU?magaza=istanbullastikshopp linkteki ürünü sipariş edeceğim marka hakkında bilgim yok maalesef şuanda 60 amper erdil diye bi markaya ait yerli akü kullanıyorum hiç memnun değilim maalesef inci akü kullanlar veya ürün hakında bilgisi olanlar yorumlarsa sevinirim birde evet biliyorum aracımın orjinal akü yeri 60 amper için ama problem değil alttaki tepsiyi iptal edince yerine sığıyor ben sadece linkteki ürünü hakkında bilgi almak istiyorum

• updullah

• Sizde fiesta mı vardı? Fiesta ise alçak tip almanız lazım
  • Erdil fason üretim dir marka yerli aküsü çin inci akü ondan bin kar daha kalitelidir. Mutlu İnci Yiğit kullanbilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mhmmd.239

Erdil fason üretim dir marka yerli aküsü çin inci akü ondan bin kar daha kalitelidir. Mutlu İnci Yiğit kullanbilir.

o zaman alıyorum hocam teşekkürler birde araç bu aküyü şarj etme ile sıkıntı yaşar mı malum orijinal aküsü 60 ama 72 alıyorum bu alternatör zarar görme ihtimali olur mu kısa veya uzun vade de

• quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

Sizde fiesta mı vardı? Fiesta ise alçak tip almanız lazım

yok hocam nissan kaşkai var bende 2008

• berke_17. kullanıcısına yanıt
    150-250amper güç üretebilen bi parçaya 12amperlik bi fark dokunmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu an hangisi Türk sermayesi ? mutlu yiğit inci

• quote:

150-250amper güç üretebilen bi parçaya 12amperlik bi fark dokunmaz

Tamamdır hocam teşekkür ederim iyi akşamlar alıyorum linkteki ürünü

• quote:

Orijinalden alıntı: TIGERSHARK

Şu an hangisi Türk sermayesi ? mutlu yiğit inci

Onu bende bilmiyorum ama bilen cevaplar ise öğrenmiş oluruz  

Şarj etme çok sorun olmaz da arda bi uzuj tol yapıyorsanız daha uzun ömürlü olur. İnternet ile yerel esnaf arasında pek bi fark yok du orjinal olması için dikkat edin bayisinde de alabilirsiniz isterseniz. Hayırlı olsun
  • quote:

Şarj etme çok sorun olmaz da arda bi uzuj tol yapıyorsanız daha uzun ömürlü olur. İnternet ile yerel esnaf arasında pek bi fark yok du orjinal olması için dikkat edin bayisinde de alabilirsiniz isterseniz. Hayırlı olsun

internetten alınanlar tam şarjlı mı geliyor ?

• TIGERSHARK kullanıcısına yanıt
    İnternetten almadım ama bayinin paketlisi gibimolmalı hiç açılmamış bence 🤔 sahte akü çok internet alışverişini güvenilir satıcıdan yapın
  • quote:

İnternetten almadım ama bayinin paketlisi gibimolmalı hiç açılmamış bence 🤔 sahte akü çok internet alışverişini güvenilir satıcıdan yapın

hocam attığım ilanı gördünüz satıcıda problem gözükmüyor gibi ama _? sıkıntı çıkar mı ki bi teredütte kaldım şimdi

Hepsiburada dan senelerdir motor yağı alırım yağçarşısı/baysal civata ve hepsibu6 kendisi sorum yaşamadım ama EMR ticaret vardı sahte yağ la ilgili mimlendi forumda yağ konularına bakabilirsiniz. Satıcı önemli 👍🏻 o yüzden dedim yoksa link attığınız ilanda bir sorun gözüktüğü için değil inci bayisi çok ve İnternet ile aynı para zaten bence eskiyi bayiye verip ordan alın derim akü ters akım yaparsın yanlışlıkla falan.
  • Akü internetten alınmaz bana sorarsanız, şehrinizde garanti sürecini en iyi kim işletiyorsa oradan alın. Aracınızın yetkili servislerinde genelde 3 yıl sınırsız km akü garantilidir, piyasa aküleri ise genelde 2 yıl garantilidir. Tabi yetkili servislerin garanti süreci çok daha hızlı olur. Ayrıca çok nadir firma akü de stoklu çalışır, genelde 2-3 ay maksimum akü üretildikten sonra satılır.

• geçenlerde ben de akü değiştirdim, çok araştırmadım ama yüzeysel olarak baktığımda internet fiyatları daha pahalı akücülere göre. eski aküyü almalarından dolayı sanırım bir miktar düşüyor.

hangi seri olduğunu bilmiyorum ama 60 amperlik inciye 380 tl fiyat aldım, 60 amper varta blue dynamic 400 tl idi onu tercih ettim.

• quote:

Sizde fiesta mı vardı? Fiesta ise alçak tip almanız lazım

olmuşken kaliteli bir ürün olmasını istediğimden dolayı 50 küsür daha fark verip varta tercih ettim arkadaşlar umarım pişman olmam bakalım ürün gelsin hayırlısı ile

https://www.hepsiburada.com/varta-e11-12-volt-74-amper-680-en-blue-dynamic-uretim-yili-2021-p-OTVA74AHAK012

@Mhmmd.239 @TIGERSHARK @tenekekutu @sushi.

Hayırlı olsun 😉
  • Hayırlısı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.