< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
240 Ay Taksit ile Ev Sahibi Olma Fırsatı (3. sayfa)
-
-
Bizimde alamanya'da emmioğlu alamanya bitti diyor. Hesap kitap ve halkın hali ortada halen bunu da cilalamaya çalışıyorsunuz ya ne diyim size
-
soyledıgımın almanya ıle ne alakasi var?
cahilce en yuksek emekli maasi 45bin demissiniz. 200bin emekli maasi alanlar da var. herkesi kendiniz gibi asgari ucretli saniyorsunuz. su an cogu kisinin maasi almanya'dan bile yuksek. hayatinizda yurt disi gormemissiniz, cok bir sye saniyorsunuz. fasist akp'ye muhalif olayim derken cahil olmak diye buna denilir.
-
200bin emekli maaşı alan toplumun hangi kesimi var. 3-5 tane sayılı adamı kriter alıp söz sarfetmek nasıl bir cahillik, aymazlıktır yahu. Cahilliğinize cevap vermekten sıkıldım vallahi ya. Hiç mi düşünmüyorsunuz utanmıyorsunuz bunları yazarken cilalarken. Bak almanyayla ilgisini reyisini cilalarken kurmuşsun işte makarnacı. Ha bu arada sadece 1 kredi kartımın limiti senin yıllık maaşından fazladır. Senede de en kötü 1 defada yurtdışına çıkarım ben makarnacı. Ama bunları kriter alıp ülkede ehonomi eyi minvalinde sözler sarfedecek kadar da kafayı yemedim makarnacı.
-
baktılar ev fiyatları yerinde sayıyor, reelde de değer kaybediyor. Hemen yine el atmışlar. Bu hafta bütün evler bi 500k zamlanır :D
Piyasayı bozmadan yapmak isteseler, giderler ihalesini açarlar. İnşaat bitincede gel kardeşim şu kadar hemen yerleş derler. Olmayan şeyin kampanyasıyla aç gözlü ev sahiplerini fiştekliyorlar.
-
yaz da maasini herkes ogrensin. cahilliginizi ortaya koyunca hemen akpli, diyorsunuz. hayir sanki akpli olmakd a suc ulkede.
bankanin verdigi kredi karti limiti ile gurur duyacak kadar bir insan aciz ve ezik olmamali.
-
Hayırlısı be gülüm..
-
Karşısındakini asgari ücretli, yurtdışına çıkamıyor deyip hakir görmeye çalışıp sonra bozulan makarnacı kadar ezik olmaktansa gelire göre belirlenen kredi kartı limitiyle gurar duyarım
-
Arzi cok buyuk olcude artirmadan kredi ile ev sorunu cozulmez, ev sahipligi orani surekli dusuyor, belirli bir kesimin elinde ise onlarca, yuzlerce ev birikiyor. Gelir dagilimi bozuldu, duzelecegi de yok.
-
hocam kısaca yazayım ben, devlet kurumundayım öğretmen-memur-müdür-hizmetli ünvan ne ise ben emekli ediyorum.40 yıl calısan şefimiz 1.1m tazminat 25 civarı maaşı baglandı.Ortalama 800-900 tazminatlar 30 küsür senelere ve 25 civarında baglanıyor maaşları, 2025de katsayılar arttı henüz emekli etmedik edersek bakarım :D
ahanda buldum simdi bakınca
Toplam Hizmet Süresi : 36 Yıl
okul müdürü
Emekli Aylığı : 27.372tl
İkramiye Tutarı : 1.112.000tl
35 yıldan olmuş (2024 son emeklisi 2025de bu rakamlar artar)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxcem -- 12 Ocak 2025; 1:27:1 > -
Aynı hizmeti belediyelerde verseler
2 milyon üstü tazminat,80.000 üstü maaş bağlarlar
Türkiye gerçekleri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
35-40 yıl çalışanlar niye emekli olmuşlar ki..bir 40-50 daha yaparlardı halbuki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
nasıl bir şaka anlayışları var ?? %10 peşinat. ev 1 milyon olsa, (nerede var 1 milyona ev, bilmiyorum. kars'ın dağa yakın ilçesinde belki) % 10 u 100.000 yapar. hangi asgari ücretli, hangi emekli zart diye YÜZBİN tele toka edebilir? aylık hane geliri 40 bin olan dar gelirli nerede?
yazık, günah. dalga geçiyorlar yeminle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 12 Ocak 2025; 11:19:55 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tamam kanki marmara depremi olsun senin için ama olayın istanbulla alakası yok tabi sen de haklısın. ;)
-
tamam da dostum öncelikli olan daha zor durumdakinin sorununu çözmek.
eğer konuşulalar gerçekten uygulanırsa güzel bi kampanya olmuş olur.
60k alan biri zaten istediği yerde kirada oturabilir şu şartlarda.
20k alanları düşün birde..
herkes hayırlısıyla ev sahibi olur inş bir gün..
-
Ailecek 40 45k alan adama ev sahibi olma şansı veriyorsun da ailecek 50 55k alan adama niye o şansı vermiyorsun 50 55k alan adam uzun vadede diğerlerine göre daha dezavantajlı olacak ozaman. 55k lık işte çalışırken 10 sene sonra hala kirada olacak 45klık işte çalışan ise hem ev sahibi olacak hem de parasını katlayacak. Bu adaletsiz böyle bir sınır yapılmamalı geçmişteki gibi herkesi kapsamalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hay ağzına sağlık hocam. Bahsettiğim bu işte, Herkesin mahallesinde apartmanında tanıdığı bildiği kişiler. Çünkü toplum bunlardır. Totalde genel müdürlük yapıp emekliye ayrılan adamın emekli aylığından banane. Bunları esas alıp emekliler 200bin alıyor demek cahillik değil ahlaksızlıktır.
-
tamam da kankim sen enflasyonun hep böyle gideceğini mi düşünüyorsun.illa ki bir dengeye oturacak.
Kaldı ki seçimler var , krizler var.İnşaat Türkiye nin lokomotifi , bu alanda fırsatlar her zaman olacaktır.
-
Bu Yazdığınız tutarlar 2008 öncesinde memurluğa başlayanlar içindir 2008'deki SGK kanundaki değişiklikle 2008 sonrasında memur olanlar ile öncesinde memuriyette başlayanların emeklilik maaşları arasında uçurum var bu farkı da gözetelim lütfen...
Şuan normal (50k - 60k maaş alan memurlar) 18k ile 20k arasında maaş ile emekli oluyorlar.
Anladığım kadarıyla mutemetlik yapıyorsunuz bu durumu da biliyorsunuzdur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X