< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepbluee61 -- 14 Ocak 2025; 8:4:37 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
240 Ay Taksit ile Ev Sahibi Olma Fırsatı (5. sayfa)
-
-
Hiç şaşırtmıyorsunuz..500 metreden bile belli oluyorsunuz..menfatten söz edene bakın hele,önce hükümetle ,devlet arasındaki ayrımı öğrenin sonra yine konuşursunuz..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Asıl sen öğren ondan sonra konuş. Kurumlardan bahsediyorum. İsim yada parti geçti mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gayet belli oluyor, lakin gerçekler acıTır, bu da normaldir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sözleşmelilerin maaşları/hakları iyi 657 memurlarından, genel idari hizmetler sınıfında geçer şef 1/4 kademesinde olan biri birde örnek verdigim ekstra zaten yok ictigimiz suya kadar kendimiz alıyoruz.Ben özelden gectigime hergün pişman oluyorum...
-
Şunu anlatmak istiyorum 1.5 milyon borcum var 6200 aylık ödeme var 6 ay ödüyorum 37200 borcum azalıyor isterse %20 değil %5 zam gelsin 75 bin zam gelmiş oluyor taksit ödemesine de %5 geliyor 310 lira yapar 6510 ödeme olur 6 ayda 39-40 bin borç ödenir yine 6 ay sonra %5 gelsin 70-80 bin yine zam geliyor yani 2023 ten sonra sabit ödemeyi kredili ödemeyi kapattılar %2 den versin isterse sabit ödeme imkanı sunsun devlet tokiyse bu iş bu sistemde borcun hiç bitmiyor toplu para yatırmadıkça yıllarca TOKİ’nin kiracısı olmuş oluyorsun borç kapanmıyor büyüyor ödediklerin borçu azaltmıyor sadece öteliyor içinde yaşamanı sağlıyor eskiden belli oranda kredi verirdiler borç sabit kalırdı 1.5 millyonluk eve 4 milyona imza atardın ödemelerin her ay artardı borç yine 4 milyon zamanla biterdi şuan ana para olan borcun artısından dolayı borç hiç bitmiyor geçmişte yapılan zamlara bakarsan da zaten %10-%30 civarı olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Haklısınız da işte engelleyemiyorum kendimi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklısınız artışlar öyle oluyor. Ama belirli bir seviyeye geldikten sonra azaldığını farkedeceksiniz. Toplam borç bittiğinde geriye baktığınızda çok uyguna aldığınızı sizde göreceksiniz. Ayrıca her yıl genelde 2 yada 1 kez indirim kampanyası oluyor %20-25 düşüyorlar borcu kapattığnda. Uygun bir banka faizi denk gelir yada birikmişiniz olur indirim ile kapatıp yada sabitlersiniz. Dediğim gibi ne kadar avantajlı aldığınızı göreceksiniz ilerde .Bende sizin gibi düşünüyordum. Bu mesajda burda duracak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepbluee61 -- 14 Ocak 2025; 14:3:2 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X