Şimdi Ara

240 TL Decathlon Erkek Yürüyüş Ayakkabısı - Siyah / Beyaz - Soft 140

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.172
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 240 TL Erkek Yürüyüş Ayakkabısı - Siyah / Beyaz - Soft 140

https://www.decathlon.com.tr/p/erkek-yuruyus-ayakkabisi-soft-140/_/R-p-123330

• trendyol.com
    Decathlon Newfeel Erkek Yürüyüş Ayakkabısı - Siyah / Beyaz - Soft 140 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/decathlon/newfeel-erkek-yuruyus-ayakkabisi-siyah-beyaz-soft-140-p-303486051

trendyolda 265 TL kupon falan denk getirilirse daha uyguna alınır

• Zaten 280den düşmüş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalenji alın adidastan daha kalite

• Bunu bilmemde geçen sene meşhur grilerinin 2 modelinin de aldım (kalenji ve new feel) 1 ay sonra yanlardan yırtılma yaptı iade ettim... Bildiğin ince tül gibi bu ayakkabılar...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kalenji candır 4 sene giydim hala tek parça adidastan aldık faiş fiyata 50 günde servislik oldu burunları açıldı onuda kabulde etmediler 2 defa servise göndeerdim şimdi tüketici hakem heyeti ile uğraş

• Ayağı taraklı olanlar böyle full file ayakkabılardan uzak dursun. Bir gün mutlaka o parmak o fileyi delecek. Filenin tamiri de zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • albati kullanıcısına yanıt

peki bu taraklı olanlar ne alması gerek hocam onuda yazsanız bizim için iyi olur

• Maça_Rua M kullanıcısına yanıt
    küçük numara almış olabilirmisin yada günde 20 saatmi kullanıyorsunuz? biz aldığımız tarihi unttuk hala sapasağlam 30-40 lira civarına almıştım.

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    46 numara aldım günde 1 saat yürüyüş yaptım sadece yanlardan açıldı. İnce ve zayıf insanlar için uygun olabilir belki ama uzun ve yere sağlam basan, tonajlı insanlar için uygun değil...

• murattekno kullanıcısına yanıt
    Cevap çok basit hocam burun korumalı ayakkabı almak. İkinci tavsiye de kalıbı geniş ayakkabı almak.

• quote:

Orijinalden alıntı: albati

Cevap çok basit hocam burun korumalı ayakkabı almak. İkinci tavsiye de kalıbı geniş ayakkabı almak.
    Hocam yine bunlarla alakalı tavsiye var mi? Benim aklıma airmaxler geliyor sizce nasıl olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2 hafta önce Under armour charged assert 9 aldım hem burun korumalı hem de kalıbı rahat bir ayakkabı. Yerli markalardan Hotiç'in kalıpları geniştir ve kalitelidir tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.