Şimdi Ara

240 TL Rush Contour RCA121 3mm Tempered Glass Usb 3.0 6 Fan Yuvalı RGB Kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
4.467
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

urun.n11.com
    Rush Contour Rca121 Rgb Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası - n11.com
    https://urun.n11.com/bilgisayar-kasasi/rush-contour-rca121-rgb-gaming-oyuncu-bilgisayar-kasasi-P418815715

255 TL RUSH STRIPE RCA201 RGB Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası
    urun.n11.com
    Rush Strıpe Rca201 Rgb Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası - n11.com
    https://urun.n11.com/bilgisayar-kasasi/rush-stripe-rca201-rgb-gaming-oyuncu-bilgisayar-kasasi-P418617406
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• merhaba,

İki ürünün fiyatı da son bir aydır en yüksek seviyelerde, ki hatta 255 liralık olan ürün tavan fiyatında, sıcak fırsat gibi durmuyor. Diğer 240 liralık olan da 199'a satılıyormuş ay başına kadar. Neden paylaştınız merak ettim, yanlış anlamayın aynı zamanda bir çok güzel fırsatı da paylaşıyorsunuz.
  • Corsair 400r kasam var canavar gibi. Şöyle 300 liraya güzel bi camlı kasa bulsam niyeti bozacağım ama o fiyata satılan kasalarla benim kasa arasında da çok fark vardır gibi geliyor. Kesin iyidir diyeceklerin ise zaten 600-700 civarında. Etrafımda da masaüstü kullanan çok insan olmadığı ve mağazalarda da genelde dolu kasayı göremediğim için karar veremiyorum.
    Bi de eski kasayı elden çıkarma mevzusu var. Dahili donanım olsa ufak ürünün kargosu da az tutar, ama koca kasayı kime satacaksın?
    Paylaşım için teşekkürler bu arada.
  • şu cougar klonunu o fiyat yapsalarda alsak yav tasarımından dolayı 2x fiyat verilmiş
    urun.n11.com
    Rush Jrkeen Rca828 Tempered Glass Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası - n11.com
    https://urun.n11.com/bilgisayar-kasasi/rush-jrkeen-rca828-tempered-glass-gaming-oyuncu-bilgisayar-kasasi-P419248213

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Predator536 -- 26 Nisan 2020; 19:48:13 >

• Predator536 kullanıcısına yanıt
    ben almaya niyetlendım onuda bileşenler dandikmiş oyuzden almadım :D kablo saklama olayları falan berbat diyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

ben almaya niyetlendım onuda bileşenler dandikmiş oyuzden almadım :D kablo saklama olayları falan berbat diyolar
    evet fotoğraflarından belli zaten ama 250 civarı olsaydı dandikte olsa alırdım tipi için
  • 2.si daha iyi gibi. Artık HAF912'yi değiştirme vakti geldi. Eşek yükü gibi, bir yerden bir yere taşıması dert yani. Tavsiye eder misiniz bunu?

urun.n11.com
    Rush Strıpe Rca201 Rgb Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası - n11.com
    https://urun.n11.com/bilgisayar-kasasi/rush-stripe-rca201-rgb-gaming-oyuncu-bilgisayar-kasasi-P418617406

Ekleme: Bu arada 750 Bronze PSU var. İlla bu değil başka bir tane de tavsiye edebilirsiniz hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_jericho -- 26 Nisan 2020; 20:42:21 >

• merhaba,

İki ürünün fiyatı da son bir aydır en yüksek seviyelerde, ki hatta 255 liralık olan ürün tavan fiyatında, sıcak fırsat gibi durmuyor. Diğer 240 liralık olan da 199'a satılıyormuş ay başına kadar. Neden paylaştınız merak ettim, yanlış anlamayın aynı zamanda bir çok güzel fırsatı da paylaşıyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    bende 700 vermem ama öbürüde micro atx zaten

Alan vardı
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 yıllık bir kasa var elimde. İçindeki parçaları güncelledim ama kasayı değiştirmeye gerek duymamıştım. Matx kasa olmasına rağmen çok ağır ve hantal bir kasa. Hafif ve küçük kasa bakıyordum taşınabilirlik adına. Küp kasalara baktım ama onlar da mini itx anakartlar içinmiş. Bu kasalar fena değil gibi. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyatlara 4 fan ile gelen kasa bekliyorum. Fanlar aşırı pahalanmış durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: outofnick

Corsair 400r kasam var canavar gibi. Şöyle 300 liraya güzel bi camlı kasa bulsam niyeti bozacağım ama o fiyata satılan kasalarla benim kasa arasında da çok fark vardır gibi geliyor. Kesin iyidir diyeceklerin ise zaten 600-700 civarında. Etrafımda da masaüstü kullanan çok insan olmadığı ve mağazalarda da genelde dolu kasayı göremediğim için karar veremiyorum.
    Bi de eski kasayı elden çıkarma mevzusu var. Dahili donanım olsa ufak ürünün kargosu da az tutar, ama koca kasayı kime satacaksın?
    Paylaşım için teşekkürler bu arada.
    aynı kasadan bendede var zamanın baya iyi fiyata almıştım. ve neden obsidian 750d almadım diye dövünüyorum şuan güzel bi kasa denk gelsede alsak cidden 400r iyi ama işte zamanı geçti

• hocam bu uzay montaj ya zaten fana gerek pek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishCoder

aynı kasadan bendede var zamanın baya iyi fiyata almıştım. ve neden obsidian 750d almadım diye dövünüyorum şuan güzel bi kasa denk gelsede alsak cidden 400r iyi ama işte zamanı geçti

Alıntıları Göster
    Obsidian 750d'ye baktım da o neymiş hocam öyle ya:) Bana o kadarı lazım değil, hatta atx formunda anakart sığsın, havalandırması aşağı yukarı corsair 400r kadar iyi olsun, biraz da janjanlı olsun, kalitesi corsair kadar olmasa da yağ tenekesi gibi de olmasın, içinden de 2-3 renkli fan çıksın, fiyatı da 300TL civarı olsun istiyorum. Çok mu şey istiyorum sanki

• Geçen gün topladık.
    Bunun da meraklısı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: outofnick

Obsidian 750d'ye baktım da o neymiş hocam öyle ya:) Bana o kadarı lazım değil, hatta atx formunda anakart sığsın, havalandırması aşağı yukarı corsair 400r kadar iyi olsun, biraz da janjanlı olsun, kalitesi corsair kadar olmasa da yağ tenekesi gibi de olmasın, içinden de 2-3 renkli fan çıksın, fiyatı da 300TL civarı olsun istiyorum. Çok mu şey istiyorum sanki

Alıntıları Göster
    ben 400r aldıgımda 220 tl ye falan almıstım. 750d sanırım 500 tl idi. ama kasa gibi kasa full tower cillop :D

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkishCoder

ben 400r aldıgımda 220 tl ye falan almıstım. 750d sanırım 500 tl idi. ama kasa gibi kasa full tower cillop :D

Alıntıları Göster
    Ben de 2013'ün son günü 227,19 TL'ye almışım. O dönem Corsair 400 kendi klasmanında ne ise, şu an o ayarda, o kalitede bi kasayı 500-600'den aşağı alamayız malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raskolinkov

merhaba,

Rush, parayı yatırdı o yüzden Kasalara bakıyordum en uygun fiyatlı temperli cam ve görünümü hoş olan bu model. Ay başındaki 199 TL'lik fiyattan alabilecekler için sıcak değil.

• cohannan kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah ben öyle bir şey demek istemedim, niyetimi ifade ettiğimi sanıyordum. Kolay gelsin
  • Sadede gelelim, Contour kasa alınabilir kasa mıdır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.