Şimdi Ara

2400 TLye Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mobil fotoğrafçılıkta belirli bir tecrübem var ve kendimi bir ileri seviyeye taşımak istiyorum. 5 gündür bilgisayar başında geçirdiğim süreler boyunca terimler hakkında bilgi edindim bazı teknikler hakkındada ve hala öğrenip geliştirmeye çalışıyorum. Bilgi edinmiş olabilirim ama tecrübe edinmek daha ayrı birşey. Şimdi ben kendi kendime diyorumki Giriş seviyesi bir dslr alıyim. Ama çabuk kavrayan birisiyimdir daha sonrasında profesyonel makinalara ciğerci kedisi gibi bakmak istemiyorum. Opsiyonlarımın arasında Nikon D7000 ve kit lensi mevcut 18-55 VR, diğer cihazsa Nikon D5300 beraberinde opsiyon olucak lensi belirlemedim ama toplam olarak 2400'ü geçmemeli. Kesinlikle 2. El istemiyorum. Bana yardımcı olabilirseniz ne mutlu bana. Tavsiyelere açığım.

Edit: Bir arkadaşım cihazı satın aldığımda bana tripod hediye edeceğini söyledi bu yüzden ek olarak tripod tavsiyesinde bulunmanıza gerek yok teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IronHipster -- 2 Şubat 2015; 2:06:42 >

• Evet arkadaşlar yardımcı olacak birisi yokmudur
  • Nikon 5300 bady ve sigma 1750 lens.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden aynasızlara bakmıyorsunuz? Mesela A6000 + 16-50 süper bir başlangıç seti olabilir. a illa DSLR istersenizde bence boşuna D5300 almayın, Ya D7000 alın yada D5100 falan alın. Tabi Sony Tarafında A77 düşünebilirsiniz. bence aynasızlara bir göz gezdirin özelliklede A6000 e.
  • Affınıza sığınaraktan soruyorum 5100 5300'den daha düşük bir model değilmi ? ben 5200 alıcakken üstüne para ekleyip 5300 almamı tavsiye eden insanlar olmuştu aralarında epey fark var diye o yüzden anlayamadım
  • öncelikle konuya cevap verdiğiniz için teşekkür ederim :) 7000 daha üst segment bir tercihken neden 5300 önerdiniz ?

yani karşılaştırdığımızda almam için sebep nedir ?
  • Daha düşük bir model ama bence Gereksiz D5300. Onun yerine 5100 + birkaç lens tercih ederim. ha denilirse ki yüksek teknolojili body, wifi vs. O zamana alacaksınız A6000 alın size Body teknolojisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bado1

öncelikle konuya cevap verdiğiniz için teşekkür ederim :) 7000 daha üst segment bir tercihken neden 5300 önerdiniz ?

yani karşılaştırdığımızda almam için sebep nedir ?

Sigma 1750 iyi bir lens tak gez olarak tabii tüm ihtiyaçlarını karşılar eğer giriş seviyesi kullanıcısı iseniz 3300 bile işini rahatlıkla görür ancak wi-fi özelliği bence tüm makinalarda olması gereken olmazsa olmaz bişey bence,7000'de iyi makina kesinlikle ancak ben olsam 5300+sigma1750 tercih ederdim Bir arkadaş aynasızlara neden bakmıyorsun demiş kesinlikle haklı bende şu an Sony a6000+1650 lens+50mm 1.8 lens mevcut çok çok memnunum,uzunca bir süre rahatlıkla kullanabileceğim ve taşıması kolay bir makina aldığımın farkına varmış oldum eğer durumum el verir ise 10.18 + birde makro lens alırsam müthiş olacak
    sende aynasızlara bakabilirsin hatta kesinlikle bakmalısın:)

• http://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=11340

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.