Şimdi Ara

24000-27000 Araba Tavsiyesi Öğrenci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    24000-27000 fiyatı arasında araba almak istiyorum. Düşündüğüm modeller şunlar :

- Peugeot 307
    - Opel Astra
    - Volkswagen Bora,Golf
    - Honda Civic

Beklentilerim :

- Ehliyeti alalı 1 sene oluyor. Babamın jettası dışında kullandığım bir araba yok.(onu da çok az) Yani, araba konusunda tecrübesizim. O yüzden kullanım kolaylığı benim için önemli.

- Çok yakmamalı.

- Otomatik ya da yarı otomatik

- Şehir içi kullanım için

Bir de bir modelin birden çok ürünü var. Mesela Opel astra 1.3 cdti nin essential, enjoy,sport, cosmo vs çeşidi var. Bunların bazılarının kasaları aynı olmasına rağmen ince farklar var ( yağmur sensörü gibi) ( Yıldan yıla da farklar var). Bunları nerden öğrenip kıyaslama yapabilirim ?

Son olarak, benim hoşuma giden araba opel astra 1.3 cdti hatchback ler. Bu modeli düşünmeden alabilirmiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybkb -- 28 Ağustos 2012; 20:58:18 >

• Bana kalırsa dizel Megane tercih etmen daha iyi olur ... Opeller biraz tehlikeli kanımca , 307 de öyle , bora ve golf de fazla yakacaklar şimdi ...

Onlar donanım farklı , güvenlik donanımı yüksek olan bir otomobil almaya bak , dci motorlar ciddi az yakıyor ... Daha basit olsun , çok elimde tutmayacağım bir araba olsun diyorsan da arkadaşım , aklıma ilk gelen 3 model , era , symbol , albea ...

İyi geceler
  • bence linea alın. yada bulabilirseniz punto evo veya golf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ybkb

bir kere acemiyim tecrübesizim dedin mi gideceğin tek adres var:
    palio.
    Önce acemiliği at,ondan sonra araba düşünürsün.
    Tecrübesizlikle aldığın arabayı ağlattıktan sonra hayır gelmez verdiğin paradan.
  • Arabayı babam alacağı için palio,linea olmuyor. Renaultun da tasarımları bana sığ geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.