Şimdi Ara

25.000 TL Mantık mı Duygusal lık mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizin ilaciniz alfa romeo 147 yada Citroën c4 kimseye ezilmezsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • savunma sanayide calısıyorum hocam ve yanlız yaşıyorum yanlış anlaşılmaz umarım evde durmuyorum sureklı dışardayım sosyal cevrem cok genıs
    ozellıkle elımdekı butceyle olabıldıgınce yuksel modem modern gorunumu olan sırıtmayacak benı uzmeyecek ezmeyecek bı akşam kızla cıktıgımda mekana gıttıgımde utana sıkıla valeye vermeyecegım bır araba ıstıyorum sımdı boyle yazdım dıye herkesın gozunde farklı yerlere cekılebılır fakat herkes kendınden sorumludur benımde ıstegım bu yonde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

Sizin ilaciniz alfa romeo 147 yada Citroën c4 kimseye ezilmezsin.

hocam alfta 147 malum kronık sorunları olan bır araç degılmı forumda oyle yazmışlar ? birde c4 makyajlı kasa olsa dırek yonelırım ama bır oncekı kasa ozellıkle kabin içi göruntusu (kadran dıgıtal gostergeler ortada) hıc sevmedıgım tarz ayrıca malum c4 unde elektronık sorunlarından dert yanan bir sürü forum uyesı kullanıcı arkadaş mevcut siz başka ne tavsiye edersınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haykouz

quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

Sizin ilaciniz alfa romeo 147 yada Citroën c4 kimseye ezilmezsin.

hocam alfta 147 malum kronık sorunları olan bır araç degılmı forumda oyle yazmışlar ? birde c4 makyajlı kasa olsa dırek yonelırım ama bır oncekı kasa ozellıkle kabin içi göruntusu (kadran dıgıtal gostergeler ortada) hıc sevmedıgım tarz ayrıca malum c4 unde elektronık sorunlarından dert yanan bir sürü forum uyesı kullanıcı arkadaş mevcut siz başka ne tavsiye edersınız ?

O paraya alınacak en iyi f\p arabası onlar. O zaman 21 22ye çam tavanlı bir Stilo al derim ama onada sorunlu dersin? O paraya eski olmayan pek c segmenti bbulamazsın zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

Hiç bi noktalama işareti yok, ne mezunusunuz?

Alla alla neye takıldın :) ya arkadaş ben ne dıyorum sen ne anlıyosun neden trollük yapıyosun ilkokul mezunuyum cahil cühela bir adamım hıcbırsey gormedım yaşamadım bu senı tatmın edıp yuceltecekse benı ezecekse tmm mutlu olabılırsın.
  • Arkadaşlar önerebilecek tüm araçları önermişler o yüzdan daha fazla arsç önerisi yapmıycağım çünkü zaten 25.000'lik bütçenizle 50.000-60.000'lik araç arıyorsunuz sanırsam.

25.000 TL'lik bir arabaya biniyorsunuz diye kimse sizi yargılmaz ama sanırsam arkadaşlarınız yargılayacağı için böyle bir araç bulmaya çalışıyorsunuz. Size tavsiyem olmadığınız biri gibi kesinlikle davranmayın. Bugüne kadar hayatınızı sadece arkadaşlarınıza zengin ve modern görünmek için harcadıysanız cidden çok yazık. Alın bütçenize uygun arabanızı arkadaşlarınız yargılarsa bilin ki yanlış arkadaş seçimi yapmışsınız ve şuanki hislerinize bakarakda çoktan arkadaşlarınızı yanlış seçmişsiniz gibi duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızın yanında kendi aracından utanacaksan kız muhtemelen kraliyet ailesinden dir. onun premium aracıyla git... ha kızda zaten arac yoksa dert edecek bişey de yok halen ondan daha fiyakalısın.
  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    Hakkımda cok yanlış dusunuyorsunuz ben arkadaşlarım ıcın araç bakmıyorum butceme uygun hasar kayıtlı boyalı farketmez yuksek model modern gorunumlu bır araba bakıyorum amacım gıdıp 99 focus mk1 lere 98 corolla ya falan 25000 yatırıp pısman olmamak sız benı tanımadan cok kolay yargılamışsınız ayrıca mesela bı kızla tanısıyorum araba onemlı benım ıcın bı yere gıderken otururken valeye verırken neden utanayım anlıyomusun ?butceme uygun bır araba bakıyorum
  • Bayramdan sonra satıcılar 3e 5e bakmaz diyorsunuz ama bütçeniz belli hala degişensiz hasar kayıtsız araç bakma çabasındasınız.2/3 parça değişen yada boya olsa ne olur?
    Özellikle büyükşehirlerde orijinal araba zor bulursunuz.Birde bütçeniz düşük ve eski modellere bakıyorsanız hala orijinal peşindesiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: haykouz

savunma sanayide calısıyorum hocam ve yanlız yaşıyorum yanlış anlaşılmaz umarım evde durmuyorum sureklı dışardayım sosyal cevrem cok genıs
    ozellıkle elımdekı butceyle olabıldıgınce yuksel modem modern gorunumu olan sırıtmayacak benı uzmeyecek ezmeyecek bı akşam kızla cıktıgımda mekana gıttıgımde utana sıkıla valeye vermeyecegım bır araba ıstıyorum sımdı boyle yazdım dıye herkesın gozunde farklı yerlere cekılebılır fakat herkes kendınden sorumludur benımde ıstegım bu yonde.

şirket aracı olarak jetta tahsis eden firmayı merak ettiğim için sordum,yanlış anlasildiysam özür dilerim ☺

• alembizim kullanıcısına yanıt
    hocam yanlış anladın ben degısensız hasar kayıtsız bakmıyorum tam tersıne degısen boya hasar kayıt onemlı degıl benım ıcın :) modern gorunum yuksel model araba ıstıyorum
  • haykouz H kullanıcısına yanıt
    Tarz arabası istiyorsanız valeye vereyim kız arkadaşım ezilmesin gibi düşünceniz var sanırım yorumlarda yazanlara göre; Eski mini Cooper yada Volvo c30 bulabilirsiniz belki yüksek km 2002 model gibi bulunur belki.Özellikle c30 iyi bir seçenek olur.
    Bu araçların nispeten parçası ve ikinci eli sıkıntılıdır.İlla biriniseçecek olsam c30 derdim.

Fakat valeye niye araç vereyim ben park ederim derseniz ki mantıklı seçim budur kız arkadaşınızda neden eziliyor hiç aracınızda olmayabilir eger öyle ise ilişkinizi gözden geçirin bence sizin için mantılı seçim;
    Dizel olarak punto/getz'dir.Özellikle performans istiyorsanız getz puntodan daha iyidir.Yada bravo tarzında yüksek km dizel d sınıfıda bulursunuz.Benzinli cephesine geçersek modeller biraz daha fazla olur ve model yılı yükselir.
  • sonra diyorlarki final otodan kim araç alıyor?

konu sahibi arkadaşım final otomotivin ilanlarını takip edin. orda sizin gibi alıcıları dört gözle bekliyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38F9BBB0B -- 9 Eylül 2015; 15:15:01 >
  • alembizim kullanıcısına yanıt
    c30 lara baktımda 27 28 den baslıyor + yıne yanlıs anlasıldım benım kız arkadaşmla ılgılı problemım yok ornegın bırısıyle tanıştım dışarı cıkmaya karar verdım almaya gıttıgımde yada mekana gıttıgımde elımdekı butceyle kızın yanında ezılmeyecek boyle toplum tarafından kabul goren herkesce bılınen mesela astra+focus gıbı oyle bı arac tavsıyesı beklıyorum yoksa boyasız hasar kayıtsız gıder 2000 model toyota ford opel falan bulabılırım fakat ben neden 25.000 tl parayı 15 yıllık arabaya baglayıp rısk alıyım ?
  • haykouz H kullanıcısına yanıt
    Ben dizel cephesinde bulabileceğiniz yüksek model düşük km araç olarak getz bulabileceğiniz için örnek verdim.İlla astra yada focus derseniz astra için benzinli olarak bu kasalara bakacaksınız mecbur;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sinifinin-dolusu-227891451/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-hasar-kayitsiz-226922053/detay

Astra donanım olarak getzden öndedir.İç tasarım felan astra çok daha iyidir.Fakat yüksek model dizel araç dediğiniz için getz dedim ben;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-yeni-muayeneli-2011-getz-masrafsiz-227681759/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-ihtiyacen-satilik-225761619/detay

İlanlar fiyat kriterine göre öylesine fikir vermesi açısından seçilmiştir.İlanlar hakkında bir bilgim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

Seni 2000-2005 arası opel astra g paklar üstad. Hem görüntüsü güzel hemde kendisi güzel. CD bulursan 10 numara olur temiz

2003ten sonra cd astra bulucan da alıcan
  • 2004-2005 nissan primera 1.6 tekna.d sınıfı genişliği konforu donanımı sorunsuzlugu ile ünlüdür.dış ve iç görünüm 10 numara.tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OXMOXTOX -- 9 Eylül 2015; 16:00:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Aynı işyerinden arkadaş 2000 model cd 150.000 km de buldu değişen yok motor vs çok bakımlı araç 22.000 e aldı valla 18 ağustosta.Araba çiçek gibi.Çok kıl birisinden denk geldi.Nasip kısmet işleri.
  • Öncelikle dünya fani. Bu kadar kafaya takmayın.

En uygun fiyata en iyi, en rahat, en ekonomik, en değerli, en süper arabayı alıp en mükemmel kararla iş halletmeye çalışmayın. Burası türkiye. Koskoca yetkili bayilerin km düşürdüğüne, tramer kaydı sildirdiğine şahit oluyoruz. Boya makinesinin algılaymadığı boyama usulleri var, yani adam öyle bir boyuyor ki imkanı yok kimse çözemiyor. O yüzden çok kasmayın. Alıcıya içiniz sindiyse bismillah deyip gerekli işlem ve araştırmaları yapıktan sonra alın kurtulun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hug -- 9 Eylül 2015; 17:07:16 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.