Şimdi Ara

25.000 TL Mantık mı Duygusal lık mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

Aynı işyerinden arkadaş 2000 model cd 150.000 km de buldu değişen yok motor vs çok bakımlı araç 22.000 e aldı valla 18 ağustosta.Araba çiçek gibi.Çok kıl birisinden denk geldi.Nasip kısmet işleri.

2003ten sonra cd donanımı yok comfort ve elegance var bildiğim kadarı ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 9 Eylül 2015; 17:58:55 >
  • O paraya senin kriterlerine uygun dizel araba yok paşam. Dediğin gibi valeye anahtarı sallayımda hoşgeldiniz beyefendi lafını duyayım istiyorsan infiniti i30, honda legend, mercedes e200 felan alacaksın. Ama kızmazsan düşüncelerin çok yanlış haberin olsun değiştirmeye bak. Heleki kız arkadaşın valeye araba bırakıyorsun felan diye seninle birlikteyse maazallah evleneyim felan demeyesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vw bora
    vw polo
    vw golf
    toyota avensis
    laguna

• jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Üstad yukardaki arkadaş da aynı şeye takılmış sanırım. Tamam işte 2000-2003 cd bulursan demek istedim. Niye bu kadar taktınız anlamadım. 2004-2005 model elegance comfort club neyse ne sonuçta temiz bildik tanıdıktan olduktan sonra ben çok dikkat etmiyorum açıkcası tam dolu araç olmasına. Çünkü piyasa pislik dolu. Keşke temiz ful donanımlı bir araç bulsak da alsak. Şans işi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

Üstad yukardaki arkadaş da aynı şeye takılmış sanırım. Tamam işte 2000-2003 cd bulursan demek istedim. Niye bu kadar taktınız anlamadım. 2004-2005 model elegance comfort club neyse ne sonuçta temiz bildik tanıdıktan olduktan sonra ben çok dikkat etmiyorum açıkcası tam dolu araç olmasına. Çünkü piyasa pislik dolu. Keşke temiz ful donanımlı bir araç bulsak da alsak. Şans işi.

bilgilendirelim diye
  • Çalışıyorsanız gidin arabanın 0 ını alın.Peşinat olarak verik 25.000 TL parayı.Gerisini taksitle ödersiniz.
  • megane 2 hb bakabilirsin hasarlı önemli değilse 20 21 22 ye alırsın 1-2 lirada aksesuar apaçi olmayacak şekilde hala çizgileri görünümü günümüze hitap eden araç bakmakda fayda var..

• Öncelikle vale olayını boşver, ben 100k'lık araç veriyorum onu bile sallamıyorlar. Genç adamsın bakma akıl verenlere herkesin düşüncesi farklı. Görünüşü güzel, farklı, piyasa aracı olmayanlara yöneleceksin. o bütçeye focus astra vs eski kalır.
    benzinli, biraz araştırırsan dizel smart four four bulursun pazarlık payı yüksektir, malum sitedeki rakamlara aldanma. tarzı farklı olduğu için hiç ezilmezsin.
    bir iki bin üstüne koyup yine benzinli smart roadster da bakabilirsin. kızın yanında da on numara şeklin olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neilblack -- 9 Eylül 2015; 22:52:15 >
  • 206+ düşündünüz mü?

• yokmu fikri olan beyler başka astra 1.3 cdti hasar kayıtlı değişenli 25 e falan buldum 2008 150.000 km de
  • Alfa romeo 156

• 04-05 megane 2 yada 90-95 mercrdes e serisi. 95 model civarlarında a6 da olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: haykouz

quote:

Orijinalden alıntı: can_dmr

iyi forumlar ; yaş 30 a dayandı ve arabadan beklediğin en önemli özelliğin kız arkadaşınla gezerken ezilmeden utanmadan sıkılmadan valeye vermek vs olduğunu söylemişsin

25 liraya gidip b-c sınıfı almak yerine

96 model mercedes C ve E bak
    keza 96+ 5 kasa bak
    jeep modellerine yönel
    volvo s60-70-80

eski corolla mk1 focus almayı biliriz demişsin C sınıfı ağır hasarlı B de istemiyorum demişsin eski ama premium bak

eski ama premiumlarda deformasyon olma olasılığı iç kabinden bahsediyorum cok fazla ayrıca bakım masrafı yedek parça gibi şeylerde başımı ağrıtabılecegını dusunuyorum yoksa hasar pert kayıtlı 2001 3.16i e46 kasalara yonelecektim dedıgın tarz arabalar ıcerısınde fakat benım amacım goygoy yapmak degıl yanı apaçhi gibi yanlamak son ses muzık açıp gezmek falan işim olmaz oyle seylerle ben ezilmeyecek bir araba istiyorum butceme gore gorunusu modern toplumda saygı duyulan herkes tarafından kabul goren genele hıtap eden bir araç isteğim

Canım bee..

Toztopraktan tipi kaymış doblo ile girip çıkmadığım yer kalmadı, hatun da yanımda iken
    Bu kafayla çook ezerler seni

İş arabada bitmiyor.

Ayrıca biri bana
    modern toplumda saygı duyulan herkes tarafından kabul goren genele hıtap eden bir araç
    ne demek açıklasııın

Yav araba dediğin moderen toplumun eşşeğidir. Mekanik bir EŞŞŞEEEEK.

Al
    Biraz daa ararsan daha ucuzunu bulursun
    Saygı da görür, wwwoooooww der millet görünce
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-cadillac-cok-orjinal-cadillac-205771691/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabitelli -- 11 Eylül 2015; 19:24:39 >

• rabitelli kullanıcısına yanıt
    hiç anlamamışsın beni nerden nereye getirdin konuyu attığın linkteki araba akıl mantık işi değil benim demek istediğim modern toplumda herkes tarafından saygı görülen beğenilen genele hitap eden bugün baktığında mesela yollarda corsa fiesta astra focus corolla polo golf gibi anladınmı güzel kardeşim ? ben bunlardan bahsetmiştim bütçeme uygun sizce hangisi daha mantıklı olur diye ama sen maşallah doblodan girip alakasız şeylere kafa yorup birde üstüne bana 20 yıllık 4.6 cc araba tavsiye ediyorsun şaka gibi
  • haykouz H kullanıcısına yanıt
    Evet şaka...

Zira ben de anlatamamışım derdimi, araba saygı görmez, sadece bir araçtır. Saygı görmeni de ne kadar sağlar bilemem, Üzerinize alınmadan "eşeğe vurulan altın semer" atasözünü anımsayın.

Ha derseniz ki; moderen toplumda kabul gören, bu sayede de son sahibi olmayacağım, aldığım maaşın yarısına ortak olmayacak, asfaltın ortasında bana istop oynatmayacak vs vs vs bi araba arıyorum, o zaman eyvallah.

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabitelli -- 12 Eylül 2015; 11:31:06 >
  • rabitelli kullanıcısına yanıt
    Bu gereksiz tartışmaya bi son verelim isterseniz herkes sizin kriterlerinize göre araç bakmak yada aramak zorunda değildir ama siz karşınızdaki insanla dalga geçer gibi konuşma tarzı ve uslubunuzla zaten yardımcı olamayacagınızı gosterdınız ben orda ornek verdım saygı işin başka bir boyutu şimdi ben elımdekı butcemle gidip cadillac 94 model 4.6 cc araba alırsam mı mantıklı olur yoksa corsa fiesta corolla focus astra tarzı genele hıtap eden ve toplumumuz tarafından en cok kullanılan araç alırsammı diye sordum büyük resme bakmak yerine cımbızla küçük resmi çek benim önüme sun sizde üzerinize alınmayın ama ''okumak cehaleti alır eşeklik baki kalır'' der susarım.ben saygı görmek için bi araba baksam başlık açarken 25.000 tl mantık ve duygusallık yazmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: haykouz

Arkadaşlar bana mantıklı olanı söyleyin yada cesaret verin git istediğin beğendiğin içine sinen arabayı al diyin şimdi 25.000 tl param var bayramdan önce araç almak istiyorum ama biliyorumki bayram sonrası okulların açıldığı dönemde yanı 1 ay sonrası araç fiyatları cok olmasada biraz esner en azından pazarlık gucum olur ve gerçekten ihtiyacı olan bir satıcıda 3 e 5 e bakmaz düşüncesindeyim şimdi benim istediğim araba c sınıfı focus astra dizel istiyorum fakat bütçeme göre hasar kayıtsız değişensiz boyasız bulmak imkansız farkındayım ama yinede gönlüm c sınıfından yana başka bi gözle baktığımda ise bütçeme uygun hasar kayıtsız olabıldıgınce duzgun az km li b sınıfı corsa fiesta 207 punto gibi araçlara yönel satarken en azından kafan rahat olur dusuncesınde (en az 3 yıl satmayı dusunmuyorum) çalıştıgım yerde jetta kullanıyorum gün içerisinde 2015 1.4 tsi 122 beygir haliyle kendime alacagım arabada aynı konforu aynı standartları sağlamayacak bılıyorum ama pişman olmakta istemiyorum siz yerimde olsanız hangisine yönelirsiniz lütfen dusuncelerınızı yazın akıl verin kafam cok karışık.

mazda 3 tavsiye ederim

• tarzı ve estetiği olan, dikkat çeken, 2015 modellerinden çok seveni olan araç istiyorsanız w113-114-115 kasalara bakın. çok sayıda orjinalliği bozulmamış olanı yok, ancak bulursanız 25-30 bin arasına 280s alabilirsiniz. şaşılacak derecede konforlu araç :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: risaytemha

punto çoğu bayana hitap eder,vale puntoyu görünce muhtemelen ekonomik olduğu için tercih ettiğinizi düşünür ama sayın abim ayakları beklemeyin 😀

not:özel olmazsa ne is yaptığınızı öğrenebilir miyim

Arabama göre muamele yapacak adamı etrafımda bulundurmam.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.