Şimdi Ara

25.000 TL Mantık mı Duygusal lık mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bana mantıklı olanı söyleyin yada cesaret verin git istediğin beğendiğin içine sinen arabayı al diyin şimdi 25.000 tl param var bayramdan önce araç almak istiyorum ama biliyorumki bayram sonrası okulların açıldığı dönemde yanı 1 ay sonrası araç fiyatları cok olmasada biraz esner en azından pazarlık gucum olur ve gerçekten ihtiyacı olan bir satıcıda 3 e 5 e bakmaz düşüncesindeyim şimdi benim istediğim araba c sınıfı focus astra dizel istiyorum fakat bütçeme göre hasar kayıtsız değişensiz boyasız bulmak imkansız farkındayım ama yinede gönlüm c sınıfından yana başka bi gözle baktığımda ise bütçeme uygun hasar kayıtsız olabıldıgınce duzgun az km li b sınıfı corsa fiesta 207 punto gibi araçlara yönel satarken en azından kafan rahat olur dusuncesınde (en az 3 yıl satmayı dusunmuyorum) çalıştıgım yerde jetta kullanıyorum gün içerisinde 2015 1.4 tsi 122 beygir haliyle kendime alacagım arabada aynı konforu aynı standartları sağlamayacak bılıyorum ama pişman olmakta istemiyorum siz yerimde olsanız hangisine yönelirsiniz lütfen dusuncelerınızı yazın akıl verin kafam cok karışık.

• Getz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de benzer fiyat aralığında araçlarla ilgileniyorum. Forumdaki izlenimim Grande punto'nun önerildiği yönünde. Tabii aracı kullanma maksadınız seçiminizi belirleyecektir.

• Astra g düşündünüz mü hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre.35

Ben de benzer fiyat aralığında araçlarla ilgileniyorum. Forumdaki izlenimim Grande punto'nun önerildiği yönünde. Tabii aracı kullanma maksadınız seçiminizi belirleyecektir.

Aracı kullanma maksadım yalan yok arkadaşlarımla bi yere gittiğimde gonul rahatlıgıyla utana sıkıla olmadan valeye teslim edebilmek yani ezilmemek bütçem bu kadar malesef cok gezıyorum bide az yakmasıda onemlı tıpı modern olmasıda cabası yoksa gıdıp 1998 corolla yada focus mk1 ler falanda tercıh edılebılır ama ben o konumda degılım kız arkadaşımla dışarı cıktıgımda ezılemeycek bır araba ıstıyorum butceme uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haykouz

quote:

Ben de benzer fiyat aralığında araçlarla ilgileniyorum. Forumdaki izlenimim Grande punto'nun önerildiği yönünde. Tabii aracı kullanma maksadınız seçiminizi belirleyecektir.

Aracı kullanma maksadım yalan yok arkadaşlarımla bi yere gittiğimde gonul rahatlıgıyla utana sıkıla olmadan valeye teslim edebilmek yani ezilmemek bütçem bu kadar malesef cok gezıyorum bide az yakmasıda onemlı tıpı modern olmasıda cabası yoksa gıdıp 1998 corolla yada focus mk1 ler falanda tercıh edılebılır ama ben o konumda degılım kız arkadaşımla dışarı cıktıgımda ezılemeycek bır araba ıstıyorum butceme uygun.

İnsanların sizin hakkınızda ne düşündüklerini bu kadar önemsemeyin bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Cassablanca

quote:

Orijinalden alıntı: haykouz

quote:

İnsanların sizin hakkınızda ne düşündüklerini bu kadar önemsemeyin bence

Ben biraz takıntılıyım bu konuda butceme gore olabıldıgınce guzel bır araba almak ıstıyorum yaşım 30 evli barklı cocuklu olsam dedıgın dogru ama 28 yasında bekar bır ınsan olunca ısler bıraz degısıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 BİN TL BU KASA ALINIR MI?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 25 bin liraya 2009,2010 bir ibiza alırdım. Bende böyle çok düşündüm..eski arabaya o para verilmez.

• ibizanın o fiyata anca pertini alırsın hocam
  • haykouz H kullanıcısına yanıt
    cruze tam bence senin kriterlerine hitap ediyor mutlaka bakmanı öneririm ... ama o fiyatın üzerine çıkman gerekecek biraz
  • genc isen 207 al fakat gucsuz araba

• Seni 2000-2005 arası opel astra g paklar üstad. Hem görüntüsü güzel hemde kendisi güzel. CD bulursan 10 numara olur temiz

• Bütcen beklentileriyin bir kacini vazgecmeni gerektiryor varsin boya olsun mesela yada bir iki binlik hasar kaydi ne olacakki bunu bu kadar takacak ? 307 pejo önerrim diger beklentilerini karsilar temizini bulman zaman alabilir ama boyasiz ariosan imkansiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Punto

• punto çoğu bayana hitap eder,vale puntoyu görünce muhtemelen ekonomik olduğu için tercih ettiğinizi düşünür ama sayın abim ayakları beklemeyin 😀

not:özel olmazsa ne is yaptığınızı öğrenebilir miyim

• Laguna,hyundai coupe,rover 75 yada 45,pejo 206 rolland garros, yada bu tip d segmentleri ucuza alabilirsin misal baska nissan primera senn ilacin bu bence

• iyi forumlar ; yaş 30 a dayandı ve arabadan beklediğin en önemli özelliğin kız arkadaşınla gezerken ezilmeden utanmadan sıkılmadan valeye vermek vs olduğunu söylemişsin

25 liraya gidip b-c sınıfı almak yerine

96 model mercedes C ve E bak
    keza 96+ 5 kasa bak
    jeep modellerine yönel
    volvo s60-70-80

eski corolla mk1 focus almayı biliriz demişsin C sınıfı ağır hasarlı B de istemiyorum demişsin eski ama premium bak
  • Focus 1
    Pejo 307
    Seat Ibiza Toledo
    Otomatik olarak hangisi gider

• Hiç bi noktalama işareti yok, ne mezunusunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: can_dmr

iyi forumlar ; yaş 30 a dayandı ve arabadan beklediğin en önemli özelliğin kız arkadaşınla gezerken ezilmeden utanmadan sıkılmadan valeye vermek vs olduğunu söylemişsin

25 liraya gidip b-c sınıfı almak yerine

96 model mercedes C ve E bak
    keza 96+ 5 kasa bak
    jeep modellerine yönel
    volvo s60-70-80

eski corolla mk1 focus almayı biliriz demişsin C sınıfı ağır hasarlı B de istemiyorum demişsin eski ama premium bak

eski ama premiumlarda deformasyon olma olasılığı iç kabinden bahsediyorum cok fazla ayrıca bakım masrafı yedek parça gibi şeylerde başımı ağrıtabılecegını dusunuyorum yoksa hasar pert kayıtlı 2001 3.16i e46 kasalara yonelecektim dedıgın tarz arabalar ıcerısınde fakat benım amacım goygoy yapmak degıl yanı apaçhi gibi yanlamak son ses muzık açıp gezmek falan işim olmaz oyle seylerle ben ezilmeyecek bir araba istiyorum butceme gore gorunusu modern toplumda saygı duyulan herkes tarafından kabul goren genele hıtap eden bir araç isteğim

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.