Şimdi Ara

25.000 TL NİZ OLSA HANGİ ARABAYI ALIRDINIZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yine ben.Yaklaşık 2-3 aydır deli gibi araba bakıyorum ve bir türlü karar veremiyorum.Hedefim kurban bayramına memleketime arabamla gitmekti ama nasib olmadı.

Bütçemi 25 bin e çıkardım.Kafamda 3 model var şuanda;toyota corolla(sedan-hb farketmez),honda civic(makyajlı-2004 sonrası) ve volkswagen golf..Mümkünse kmleri düşük ve lpgli..

Sizce 2.eli olan,1-2 sene sonra satmada bana sıkıntı yaratmayacak,ne tarz bir araba almamı önerirsiniz?Benim durumumda olsanız ne alırdınız..Marka model,tüp,dizel farketmez..Tek dikkat edeceğim içimin sinmesi,mümkünse temiz ve kmsi düşük araç olması..

siz değerli dh forumdaşlarımın fikirlerine güveniyor ve 2.kez kendimle ilgili topicte yardımlarınızı bekliyorum..

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palio78 -- 1 Kasım 2012; 0:34:36 >

• 2. El değeri önemliyse Golf tabi ki. Memlekette peynir ekmekten daha çabuk satılacak nerdeyse.

Corolla'yı kullandım. Sıkıntısız, güzel bir araçtı.

Civic' de sevilir ama sanırım güncel kasadan bir önceki bulunamaz o fiyata. 2 nesil önceki Civic'lere istiyorlar o parayı.

1-2 sene sonra satmayı düşünmeseydiniz Mazda 3 Dynamic önerebilirdim. Ama 1-2 yıl sonra satmayı düşünüyorsanız elbetteki uzak durun.
  • 2000 model civarı 2.0 dizel freelander gerçekten kemik gibi makina. Kullandıkça ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın. Ben 2. araç olarak ciddi ciddi düşünüyorum bu fiyata alınabilecek en iyi araç.
  • ben nissan primera alırdım. o paraya genç ve kondisyonu iyi bir primera bulunur. saydığınız araçların hepsine tabiri caizse "5 basar". 2001 modeli mevcuttu bende. 5 sene bindim. 15500'e almıştım 16000'e sattım. talep edeni de çok şu an ama 2. el konusunda garanti veremem yine de.
  • Piyasası olan bir araba almanız faydanıza olacaktır. Diesel Megane II benim önerim. İyi bir araştırma ile 2006-2007 model, fazla kilometre yapmamış temiz Extreme, Expression modellerinden birini alabilirsiniz. Hem yakıt yönünden yüzünüzü güldürecektir, hem de satmak istediğinizde zarar etmeden kolayca satabilirsiniz. Sürüşü de rahat ve konforlu bir araçtır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sisilli -- 1 Kasım 2012; 8:38:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • satma derdim yoksa
    mondeo dizel ghia
    honda accord
    avensis gibi araçlar.
    satma derdim varsa toyota corolla yada megane 2 gibi içi boş piyasası bol arabalardan alırdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    300 bin TL niz var ne yaparsınız
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 25.000 TL ye ford focus derim
  • O fiyata temiz Bora da bulunabilir cumhuriyet altını temiz olduktan sonra hemen elden çıkar...
  • Makyajlı Vtec2 alırım.

Piyasası zaten altınla beraber yükseliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş şu aralar ikinci ellerin fiyatı sıfır arabaya yaklaştı. 25 bine haşatı çıkmış araba satarlar sana. 35 bin ver fıstık gibi 2009 model honda falan al.
  • saydığın modellerde bulabildiğin en temiz aracı al bence. hepsi de 2. eli kuvvetli ve güzel araç..
  • 2006 Renault Megane 2 1.5 Dci Dynamic -- yakın dönem satarım diyorsan. 100bin km üstü olur o fiyata
    2006 Nissan Almera Tekna 1.5 benzinli Sedan -- uzun süre binerim diyorsan. 30-70 bin km arası olur.
    2010 Fiat Punto Evo 1.3 Multijet Dinamik 70binin üstüyse zaten almamak daha iyi.
  • renault Laguna 2004 Model ful+full alırdım
  • punto 1.3 50 binin altındaysa düşünülebilir
  • topicim günceldir arkadaşlar..

tavsiyeleriniz,bildiğiniz tanıdığınızın satılık arabaları varsa talibim..

Kmsi 100.000den aşağı,
    bir kaç parça boya değişen olabilir(çamurluk vs önemsiz parçalar gibi)
    Mümkünse benzinliyse lpg'li olursa iyi olur..
    Seat leon,ford focus,mazda 3,civic makyajlı kasadan ve auris de olabilir(hatta auris için 27-28lere borç harç çıkabilirim.)

burdan forumdan arkadaşların tanıdıklarının,akrabalarının satılık arabaları varsa para da tanıdığa bildiğimiz birilerine gider..

ben içime yatan bir araba bulamadım,lütfen yardım arkadaşlar..
  • yine laguna alırdım hatta vergisi dert olmayacaksa 2.0 otomatik vitesini alırdım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.