Şimdi Ara

25.000 TL Tavsiye...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakında öğretmenliğe başlayacam ve 25.000 TL civarında sıfır yada 2. el ( henüz karar verebilmiş değilim) araç almak istiyorum. Hatchback tipi araçlar şehir içinde park kolaylığından ötürü özellikle ilgimi çekiyor. Bu fiyat civarında alınabilecek konfor/yakıt/güvenlik/görünüş bakımından en doğru seçim hangi araç üzerine olur. Tecrübelerinize dayanarak hangi aracı önerirsiniz ?

• 1.6-1.6Fsi Golf V kasa tavsiye edecektim ama malum çok ekonomik bir motora sahip değiller.. Onun yerine 2008-2009 model Vw Polo Tdi alabilirsiniz .. Gerçekten çok rahat ve inanılmaz ekonomik bir araç.
  • alıntı yapıp forumu kirletmek istemedim ama feci bi çalışma olmuş : )
  • bence toyotadan şaşma toyota yaris al cidden çok rahat ve kullanmı yumuşak kolay bir araç arkadaşımla uzun yola çıkmıştık araba o boyutuna rağmen oldukça geniş vites geçişleri yol tutuşuysa cidden çok güzel 25000 tl ye kadar bulabilirsin sanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_owl

bence toyotadan şaşma toyota yaris al cidden çok rahat ve kullanmı yumuşak kolay bir araç arkadaşımla uzun yola çıkmıştık araba o boyutuna rağmen oldukça geniş vites geçişleri yol tutuşuysa cidden çok güzel 25000 tl ye kadar bulabilirsin sanıyorum

Valla 09' Toyota Yaris D4D 1,4 90 HP Tiptronic vites kullandım , vites geçişlerini hiç sevmedim.

Araba sollarken dip gaz yapıyorum deviri yükselirken adamı geçiyorum tam vites değişecek gaz kesiliyor geçtiğim adam beni geçiyor ondan sonra vites yükselince ben geçmeye devam ediyorum.

Yada böyle durumlarda illa manuel modamı almak lazım.

Neyse sonuç olarak ben beğenmedim ..

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

bence toyotadan şaşma toyota yaris al cidden çok rahat ve kullanmı yumuşak kolay bir araç arkadaşımla uzun yola çıkmıştık araba o boyutuna rağmen oldukça geniş vites geçişleri yol tutuşuysa cidden çok güzel 25000 tl ye kadar bulabilirsin sanıyorum

Valla 09' Toyota Yaris D4D 1,4 90 HP Tiptronic vites kullandım , vites geçişlerini hiç sevmedim.

Araba sollarken dip gaz yapıyorum deviri yükselirken adamı geçiyorum tam vites değişecek gaz kesiliyor geçtiğim adam beni geçiyor ondan sonra vites yükselince ben geçmeye devam ediyorum.

Yada böyle durumlarda illa manuel modamı almak lazım.

Neyse sonuç olarak ben beğenmedim ..

biz arkadaşla otobanda 170 den aşağı inmeden 1 saat kadar gittik 4 kişydikde fakat arabanın iç döşeme kalitesi motor sesinin yalıtımı ayrıca sarsıntısı gerçekten çok iyi senin dediğin sorunu benm arkasdaşın aracında hiç yok olsaydı kesin sölerdi çünkü günde 5 6 saat sürüo ve hep otobanda makasa giren biri olsa sölerdi mesela yine aynı arkadaşla fiestaya bindik yine o sürmüştü fiesteda 140 ı geçince aracın göğüsünde titreme ve ses oluo yarisde böyle bişiyle hiç karşılaşmadık

• quote:

biz arkadaşla otobanda 170 den aşağı inmeden 1 saat kadar gittik 4 kişydikde fakat arabanın iç döşeme kalitesi motor sesinin yalıtımı ayrıca sarsıntısı gerçekten çok iyi senin dediğin sorunu benm arkasdaşın aracında hiç yok olsaydı kesin sölerdi çünkü günde 5 6 saat sürüo ve hep otobanda makasa giren biri olsa sölerdi mesela yine aynı arkadaşla fiestaya bindik yine o sürmüştü fiesteda 140 ı geçince aracın göğüsünde titreme ve ses oluo yarisde böyle bişiyle hiç karşılaşmadık

Otobanda araç ne kadar yapıyor kaç kişiydiniz demedim , vites geçişlerinden bahsettim sadece.

Evet içi gerçekten ferah bir araç , manuel olanının performansı imzamdaki araç ile neredeyse aynı.

Arkadaşınızınkide tiptronic ve dizel mi ?

Ayriyetten Yaris ile 153 km yaptım titreme gayette oluyordu Mercedes S serisi değil bu B segmenti bir araç sadece ..

Arkadaşınıza söyleyin fazla makas atmasın

• düz vites ve benzinli araç tabiki mercedes değil ama piyasada ona en büyük alternatif fiestayla karşılaştırdım ve gen söliyorum titreme yoktu ayrıca bnm ark arabayı sürmüyor resmen tecavüz ediyor araca yani en azından ona dayanması bile iii bir arac olduğunun gösterfesdir
  • audi a3 ,opel astra
  • quote:

düz vites ve benzinli araç tabiki mercedes değil ama piyasada ona en büyük alternatif fiestayla karşılaştırdım ve gen söliyorum titreme yoktu ayrıca bnm ark arabayı sürmüyor resmen tecavüz ediyor araca yani en azından ona dayanması bile iii bir arac olduğunun gösterfesdir

Bak bundada titreme yok o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: nıghtguardian

audi a3 ,opel astra

25 e a3 varnı ki ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıghtguardian

audi a3 ,opel astra

bmw 1.16 falan da olur değil mi
  • A Hero harikasın Valla. Tavsiyelerini tek tek inceleyeceğim. Ellerin dert görmesin İnşallah.
    Birde "0" tavsiye edebilecek var mı ? Gerçi bu fiyat civarında pek bi 0 araç yok. Ama son haberlere göre 0 larda müthiş kampanyalar var. Almışken "0" alsak daha iyi olmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmustafa1 -- 17 Ağustos 2010; 20:34:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

düz vites ve benzinli araç tabiki mercedes değil ama piyasada ona en büyük alternatif fiestayla karşılaştırdım ve gen söliyorum titreme yoktu ayrıca bnm ark arabayı sürmüyor resmen tecavüz ediyor araca yani en azından ona dayanması bile iii bir arac olduğunun gösterfesdir

Bak bundada titreme yok o zaman

aklında bulunsun ozaman 25 mlyr verip araba yerine titremeyen laptop al

• dostum sıfır alıp paranızı öldürmeyin.
  • quote:

aklında bulunsun ozaman 25 mlyr verip araba yerine titremeyen laptop al

1) Videodaki arabanın değeri 25 milyar değil.

2) Boş boş konuşma

• golf çok iyi tercih olur ama 0 yeni kasa fiesta almakta mantıklı gibi.
  • i 30 sağlam tercih
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.