Şimdi Ara

25.000 tl'ye kadar araç önerisi...Lütfennn...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, elimde kıt kanaat biriktirdiğim 25.000 tl param var. Bu fiyata göre az yakan, aile için kullanabileceğim, satarken bana zarar ve zorluk çıkarmayacak araç önerilerinizi belirtebilir misiniz? Kendi araştırmalarımla aşağıdaki modeller uygun gibi ama en azından bunlarla ilgili fikri olanınız var mı?

2005-2008 WV Caddy 1.9 TDİ
    2004-2007 Honda Civic 1.6 (LPG'li)
    2005-2006 Wv Jetta (LPG'li)
    2006-2007 Ford Focus (Yeni kasa-Dizel veya LPG'li)
    2005-2007 Renault Megane (Dizel)
    2004-2005 Toyota Corolla (Dizel veya LPG'li)

Mümkün olduğunca 30.000-90.000 km arası bakıyorum ama hangisini almalıyım?
    Bilgisi olan, bu araçlarla ilgili tecrübesi olan ya da böyle bir araştırmayı daha önce yapmış tüm kardelerimden yardım talep ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratinkaya -- 15 Haziran 2011; 17:03:50 >

• Hadi dostlar bir fikri ve önerisi olan herkese ihtiyacım var.
  • Megane ve fransız arabaları boşverin. Ben de arıyorum.
  • satarken zorluk olmasın diyorsan ford focus, vw jetta ,vw caddy
  • Focus jetta ve corolla pişman etmez.Corollayı kullanmadım bilmiyorum ama sorunsuz derler.Focus ve jetta ise o paraya alınabilecek en güzel ve ikincile de güçlü olan araçlardır.Focus için tek sıkıntı şirket aracı olmamasına dikkat edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joseph S.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-fiat-punto-evo-1-4-fire-active-sifir-degerinde-52032768/detay/

Bence yüksek km'li bir araç yerine böyle birşey bakabilirsin.

Evo güzel bir araç ama biraz daha genç olsam kaçırmaz alırdım. 3 çocuklu aileye 4. cocuk olur. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boreas06
    Megane ve fransız arabaları boşverin. Ben de arıyorum.

Dizel megane iyi olmaz mı? İçlerinde en donanimlisi o aslında. Favorimdi. Ayrıca listeye yazmadım ama C4 te seçeneklerinde vardı. Fransızların parçası daha kolay olmaz mı?
  • Arkadaşlar,
    ibre Caddy ve Focus'a doğru gidiyor. Biraz daha yardım lütfen. Bu pazar alacağım kısmetse...
  • renault peugeoet ve citroenden uzak dur. Bak fiyatları hemen düşüyor neden diye düşünün. Tutulmuor aman uzak durun.
  • dizel megane bana mantıklı görünüyor aslında dynamique veya expression gibi donanım seçenekleri çok zengin olan bir araç
  • merhabalar ailesini< 25 bininiz var . sorunsuzluk ikinci elde güzel bir kriterdir. caddy iyi hoşta ruhsatta bile kamyonet olarka geçiyor. boşverin onu muaynesidir 2.köprüsüdür kalitesizliği(nispeten) konforu binek araçlar kadar iyi değildir. jettaya lafım yok iyi hoş araç. ancak devir dizel devri. lpg hiç sıcak bakmıyorum. bu yüzden dizelhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-arabam-toyota-saglamlikta-bir-numara-50438362/detay/ bu türden bir araca yoğunlaşın derim. corolla üzmez.

• 120000 km de çok fazla para istemiş .
    Evet toyotalara benim de lafım olmaz.
    Focus da olabilir o segmentte.
    Birde sedanlar hb lere göre daha ucuz , şuan sedan isteseydim çoktan alabilirdim sedan istiyorsanız şanslınızı.
  • sedan hb konusunda tam tersini düşünyorum. bizim millet gösteriş meraklısı olduğundan sedan araç daha büyük geliyor. babama golf ile jettanın aynı sınıf lduğunu anlatmak için göbeğim çatlıyor. yok efendim jetta daha büyükmüş pasatla aynı sınıfmış hb araba bizim millete küçük araba gibi geliyor. bilene ayrı tabi. sedan araçlar daha pahalı gibi benim gözlemim. o ilanı sadece 2 dklık aramayla örnek olsun diye buldum. yoğunlaşılması durumunda daha iyi araçlar daha iyi fiyatlara bulunabilir. benim tavsiyem kesinlikle corolla.
  • sana dobloyu öneriyorum. cebindeki paraya değecek bir araç. fazla basmam, köyüme giderken hızlı gitmem, 2-3 saat geç giderim dersen 1 sn düşünme doblo al. caddy'nin parçaları çok pahalı. doblo istanbulda şehir içi 7 litre yakar ortalama (sürücülüğüne göre dahada düşürebilirsin ama max 6. litreye kadar düşer istanbulda). parçaları diğer araçlara göre çok ucuz, servis ağı yaygın ve sorunsuz bir araç (doblo 2 kasalardan bahsediyorum). ve en dolusu olan modelini yani premio modelini alabilirsiniz. üstelik 30-90 bin km arası değil, 15-30 bin km arasını alabilirsiniz. hiç olmadı üstüne 2 bin tl koyun 0km alın. içi çok ferah ve geniştir. sedan konforu bekleme tabi. ön koltuklar sedan gibide arka taraf biraz zıplatır. ama size masraf açmaz.. sizi üzmez. alıpta memnun olmayanları size söyliyim, alırken tereddütte kalıp alanlar, alırken başkalarının bu araç kötü demesi, 120 ile gidipte ceza yiyenler. bu araçtan sadece bunlar şikayetçi. ama emin ol parasına değiyor. ve 2. elde 1 numara. 25 bin tl fiyat biçsen (temizse) en düşük 23 bine satarsın. 1 yıl önce ederi 23 bin tl yi geçmeyen dobloyu şuanda 25 bin tl nin altına inmiyorlar hiç bir şekilde.

• bence doblo tipi araçlar aile araçları değil konfor olarak. 27 bine dacia logan mpv var tastamam aile aracı hemde 0 km!
  • benimki sadece bir öneri. sedan konforu olmadıgını söyledim. ama geniş aile için ideal içi ferah bir araç. masrafsız.. üstelik motorda kayış yok zincir var. 120 bin km'de değişiyor..
  • bahsettiğiniz motor hangi motor acaba zincirli dediğiniz için sordum bendede multijet varda?
  • 1.3 multijet. bu motorda v kayışı yerine zincir var. opelde aynı motor ondada kayış var demek ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tLqA -- 18 Haziran 2011; 0:16:02 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.