Şimdi Ara

25 000 TL'YE sifir araba tercihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

0 araba arayisindayim.Ogrenciyim ve simdilik seceneklerim sunlar ,

1-Toyota Yaris
    2- YeniCitroen C3
    3- Peugeot 207
    4-Opel Corsa

Bunun disinda seat ibiza'ya ve Nissan Micra'ya da bakmayi dusunuyorum.Fakat sanirim Micra'nin kasasi yakin zamanda yenileniyor ?

En onemli kriterlerim arabanin guvenligi ve ozellikle de 2. elinin iyi gitmesi.Arabayi 10-12 ay icinde satmak durumunda kalacagim.Oyle olunce da satarken cok deger kaybetmesin istiyorum.

Onerilerinizi ve deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim.

Iyi forumlar :)

• 10-12 ay içinde satacaksanız niçin sıfır araba düşünüyorsunuz, çok zarar edersiniz.

illa çok temiz istiyorsanıza 10.000 km civarında arabalara bakınız.

saygılar...
  • elbet sende düşünmüşsündür bunu ama eğer 1 yıl içinde satacaksan 2. el alman çok daha iyi olur
  • 1 yıl sonra satacaksan arabayı çok zarar edersin.

0 aracı alıp 1 senede toplam 100 km dahi yapsan 3000 TL zarardasın direk.

Sakın gidip sıfır araç almak gibi bir hata yapmayın 1 sene sonra satacaksanız zaten. 2.eli tutulan bir araç alın , en az zararla kurtulun. Şansınız varsa zarar bile etmezsiniz

O paraya çok güzel 2.el araçlar var.
  • bence 2007 civarı grande punto 1.3 multijet active veya dynamic bakmalısın

satarken çok zarar etmezsin temiz kullanırsın, ve motoru az yakan bir motor. üzmez seni multijet öğrenciye gider bence
  • 95 beygirlik corsa'lar var onlara bir bak istersen arasında akla en yatkın o gibi geldi bana..
    fakat diğer araba alıcak arkadaşlara söylediğim gibi alıcağınız arabayı test edin sonra karar verin..
  • Oncelikli olarak sifir dusunuyorum, ikinci el almak her zaman riskli gibi geliyor bana.Ama yine de fikir olmasi acisindan az kilometreli alinabilecek hangi 2. el otomobilleri tavsiye edersiniz ?

Yarin buyuk ihtimal opel , citroeni falan gezecegim
  • bence 0 alma az km li dedigin araclara bak 0 km yi bozunca fiyat zaten baya iniyo 0 ligi bozulmus bisey al veya 9 ay felan kullancaksan rent a car la anlasabilirsin hic riski yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.