Bunun disinda seat ibiza'ya ve Nissan Micra'ya da bakmayi dusunuyorum.Fakat sanirim Micra'nin kasasi yakin zamanda yenileniyor ?
En onemli kriterlerim arabanin guvenligi ve ozellikle de 2. elinin iyi gitmesi.Arabayi 10-12 ay icinde satmak durumunda kalacagim.Oyle olunce da satarken cok deger kaybetmesin istiyorum.
Onerilerinizi ve deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim.
Iyi forumlar :)
10-12 ay içinde satacaksanız niçin sıfır araba düşünüyorsunuz, çok zarar edersiniz.
illa çok temiz istiyorsanıza 10.000 km civarında arabalara bakınız.
saygılar...
elbet sende düşünmüşsündür bunu ama eğer 1 yıl içinde satacaksan 2. el alman çok daha iyi olur
1 yıl sonra satacaksan arabayı çok zarar edersin.
0 aracı alıp 1 senede toplam 100 km dahi yapsan 3000 TL zarardasın direk.
Sakın gidip sıfır araç almak gibi bir hata yapmayın 1 sene sonra satacaksanız zaten. 2.eli tutulan bir araç alın , en az zararla kurtulun. Şansınız varsa zarar bile etmezsiniz
O paraya çok güzel 2.el araçlar var.
bence 2007 civarı grande punto 1.3 multijet active veya dynamic bakmalısın
satarken çok zarar etmezsin temiz kullanırsın, ve motoru az yakan bir motor. üzmez seni multijet öğrenciye gider bence
95 beygirlik corsa'lar var onlara bir bak istersen arasında akla en yatkın o gibi geldi bana.. fakat diğer araba alıcak arkadaşlara söylediğim gibi alıcağınız arabayı test edin sonra karar verin..
Oncelikli olarak sifir dusunuyorum, ikinci el almak her zaman riskli gibi geliyor bana.Ama yine de fikir olmasi acisindan az kilometreli alinabilecek hangi 2. el otomobilleri tavsiye edersiniz ?
Yarin buyuk ihtimal opel , citroeni falan gezecegim
bence 0 alma az km li dedigin araclara bak 0 km yi bozunca fiyat zaten baya iniyo 0 ligi bozulmus bisey al veya 9 ay felan kullancaksan rent a car la anlasabilirsin hic riski yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme