Şimdi Ara

25.000TL civarı otomatik araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a. arkadaşlar 25.000TL civarı ,otomatik ,hb ,enfazla 4 yaşında ,düşük km'li bi araç bakıyorum,
    baktığım araçlar Jazz , Yaris , Corsa , i20 , Clio tarzı araçlar dizel/benzin farketmez,
    fakat bu aracı 2 sene sonra satmak zorunda kalıcam o yüzden sizce hangisi 2 sene sonunda değer kaybetmez, sizler ne önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yeni dizel i20 değer kaybetmez gibi duruyor. otomatik vites sorunsuzluğu hangisinde bilgim yok . lakin o fiyata i20 vermezler.
    listede olmayan polo bluemotion asla değer kaybetmez. :D

• 2002-2008 kasa Jazz CVT'ler uygun bir tercih olur.

Şurada yazılmıştı:
    http://forum.donanimhaber.com/m_60943196/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61107081

"Yakın zamanda ailemiz için Colt yada Jazz ikileminde kalan birisi olarak;
    Cevabım 2008 model Jazz Elite CVT modeli olmuştu.
    Şüphesiz bunda en büyük katkıyı yarı otomatik viteslerle kıyaslanmayacak kadar düzgün çalışan CVT şanzuman oldu.
    İkinci eli Colt'a göre oldukça iyi. Colt da güzel ancak, otomatik istiyorsanız seçiminiz Jazz olmalı: yeni kasa Jazz'lar 2012'ye kadar yarı otomatik (i-shift) şanzumanla geldi. ancak sonra hata yaptıklarını anlayıp yeniden CVT'ye döndüler. Jazz, Colt kadar az yakıyor.
    Jazz'ın beni çok şaşırtan (cüssesinden beklenmeyen) sessiz ve konforlu (süspansiyonları o kadar da iyi değil, bu kıyaslama da bir üst segmente dair önyargılar var) bir sürüşü var. İç hacim de ise tüm rakiplerine taş çıkartır derim. araca kim bindiyse ilk yorumu "dıştan gözüktüğü kadar küçük değilmiş" oldu.
    Jazz CVT'nın 2005-2006 (bir ihtimal 2007) modellerini 25 bin lira civarına bulabilirsiniz."

İki ay önce 2008 model Jazz Elite CVT (boyasız düşük km) 28.750'ye aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: GAYRI

2002-2008 kasa Jazz CVT'ler uygun bir tercih olur.

Şurada yazılmıştı:

Şüphesiz bunda en büyük katkıyı yarı otomatik viteslerle kıyaslanmayacak kadar düzgün çalışan CVT şanzuman oldu.
    İkinci eli Colt'a göre oldukça iyi. Colt da güzel ancak, otomatik istiyorsanız seçiminiz Jazz olmalı: yeni kasa Jazz'lar 2012'ye kadar yarı otomatik (i-shift) şanzumanla geldi. ancak sonra hata yaptıklarını anlayıp yeniden CVT'ye döndüler. Jazz, Colt kadar az yakıyor.
    Jazz'ın beni çok şaşırtan (cüssesinden beklenmeyen) sessiz ve konforlu (süspansiyonları o kadar da iyi değil, bu kıyaslama da bir üst segmente dair önyargılar var) bir sürüşü var. İç hacim de ise tüm rakiplerine taş çıkartır derim. araca kim bindiyse ilk yorumu "dıştan gözüktüğü kadar küçük değilmiş" oldu.
    Jazz CVT'nın 2005-2006 (bir ihtimal 2007) modellerini 25 bin lira civarına bulabilirsiniz."

bende jazza sıcak bakıyorum ama 2 sene sonra 6 yaşında jazz 28 edermi sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: YÛCEL

quote:

Orijinalden alıntı: GAYRI

2002-2008 kasa Jazz CVT'ler uygun bir tercih olur.

Şurada yazılmıştı:

bende jazza sıcak bakıyorum ama 2 sene sonra 6 yaşında jazz 28 edermi sizce?

Bugün bu fiyatlara gidiyor. Sıfırıysa 44 bine alıcı buluyor.

2 sene sonra ne olur bilmem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAYRI -- 31 Mayıs 2012; 13:27:02 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.