Şimdi Ara

(25.01.18 Güncelleme) YALVARIRIM YARDIM EDİN ANNEMİN HAYATI TEHLİKEDE (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
659
Cevap
11
Favori
94.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
848 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: C0S1M4

Her konuya CSB diye atlayan veletler bi' forumdan uzaklaştırılsın Allah aşkına. Ben de bir kız olarak söylüyorum ki kız konunun başında çoğu üyenin kendisine "csb" diyeceğini düşündüğünden lafa girmeden csb değil diyerek altını çiziyor bunun. Vay efendim biri diyor ki "bu forumda kız olmaz, Harun abidir direkt cümleye csb değil diye girmiş zaten." Arkadaşım, öncelikle birinin önemli bir konu açarken kendisine direkt "csb bu" diye gelecek yorumları anlaması için illa erkek olmasına gerek yok. Yahu kardeşim hangi çağda kaldın sen de bu forumda kızların da olabileceğine inanmıyorsun ? Bu forumun girişinde "yalnızca erkekler" diye bir yazı var da biz mi görmüyoruz ? Sırf bu zihniyetler yüzünden bir kız bu konuyu açtığı için yine işi "trolldür"e bağlayanlar oldu, oluyor ve bu algı değiştirilmediği sürece olmaya devam edecek. Karışık oldu gibi son bir kez özet geçeyim lütfen bir kız bu konuyu açtığı için konuya direkt "csb" damgası yapıştırmayın bunun özellikle üstünde durdum çünkü konuyu epey takip ettim ve böyle yorumlara çok denk geldim.

O konu bir yana, umarım tez vakitte bu iş zarar görmeden hallolur ve o şahıs gerektiği cezayı bulur, Allah yar ve yardımcıları olsun konu sahibinin ve annesinin.

edit : imla

Veled olan sensin.

Yallah ülke gündemine.

Burası KONU DIŞI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eli ayağı düzgün efendi gibi insanlar bekar ve dul gezerken psikopatlarla evlenenlerin hatasını biz düzeltemeyiz .

Pazardan domatesi bile seçerken özen gösteren millet evleneceği insanı seçerken özenli davranmayıp milletin başını belaya sokuyor

Ergen arkadaşlara duyuru niteliğinde

• Ulan çomar diyonuz. Kız ve anneside konyada yaşıyo oda çomar o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: Banlanan ZED

Niye herkes baskasina yonlendirmis suraya git buraya git mangal konularina 50 kisi adres istiyo cikartin 20 kisi konyadan 10 tanede yakin sehirlerden gelsin indirelim su adamı

Ankaradayım 3 5 arkadas alıp gelebilirim

Yapılacak en mantıklı şey. Adamın polisten savcılıktan korkacağını çok sanmıyorum. Şu an kayserideyim konyaya geçemeyebilirim ama buralarda yapabileceğim bi iş olursa bi pm ye bakar arkadaşlar.

Edit: İmzamda bulunan araç şu an yanımda olmadığı için konyaya geçemeyebilirim dedim.

• Amcui kullanıcısına yanıt
    Ablacığım git oyununu oyna hadi kuzucuk

• Merhaba, sizin adınıza üzüldümhttps://www.bimer.gov.tr/ sitesi başbakanlık iletişim merkezidir oradan e-okul'a giriş yapar gibi tc kimlik numaranız ile anneniz giriş yapsın ve şikayet adı altında başvuru yapsın olayları ve bildirsin. Gerekli bakanlığa yönlendirilirsiniz. DH kullanıcıları lütfen bunu beğenerek öne çıkarın eğer daha iyi bir yönteminiz varsa bir şey yapmayın.
  • csb konusuna gelince bazıları csb olduğunu söyleyip kanıt gösteriyordu tam emin olsaydım kendim başvuruda bulunurdum. Ama bu devlet hizmeti boş yere meşgul edilemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtreme4495

Bu internette millet çok çabuk gaza geliyor geçenlerde de arabası kursunlanan bir adamın konusu vardı. Böyle olaylar çok sıradan aslında ama forum gibi yerlerde açılınca sanki memleket meselesi gibi ilgi cekiyor.

İşte kadının teki pisikopat bir adamla ikinci evliliğini yapmış kavga etmişler düşman olmuş adam kadını darp etmiş

Sıradan ve adi bir olay Türkiye nin heryerinde dakika başı yasaniyordur neden bu kadar çok gaza gelip otobüslerle adam dövmeye gidelim diye klavye kahramanlığı yapıyorsunuz anlamıyorum

Sahi o adama ne oldu. Üstelik o adam bir sürü video falan da eklemişti. Vurulmamistir umarım.

• Konu CSB .

Devletin birimlerini bos yere meşgul ettiğiniz için utanmalisiniz. Bizim ülkemizde hemen gaza geliyor maşallah .

• quote:

Orijinalden alıntı: Mis Kokulu Yalanlar

quote:

Bu internette millet çok çabuk gaza geliyor geçenlerde de arabası kursunlanan bir adamın konusu vardı. Böyle olaylar çok sıradan aslında ama forum gibi yerlerde açılınca sanki memleket meselesi gibi ilgi cekiyor.

İşte kadının teki pisikopat bir adamla ikinci evliliğini yapmış kavga etmişler düşman olmuş adam kadını darp etmiş

Sıradan ve adi bir olay Türkiye nin heryerinde dakika başı yasaniyordur neden bu kadar çok gaza gelip otobüslerle adam dövmeye gidelim diye klavye kahramanlığı yapıyorsunuz anlamıyorum

Sahi o adama ne oldu. Üstelik o adam bir sürü video falan da eklemişti. Vurulmamistir umarım.

https://forum.donanimhaber.com/oldurulmek-uzereyim--126402933

• quote:

Orijinalden alıntı: seyy@h

quote:

Orijinalden alıntı: Mis Kokulu Yalanlar

quote:

https://forum.donanimhaber.com/oldurulmek-uzereyim--126402933

İyi bari sonunda mutlu sonlu bir vaka

• Önemli bir konuk yukarıda kalsın...

• quote:

Orijinalden alıntı: WILDBOYS

Eli ayağı düzgün efendi gibi insanlar bekar ve dul gezerken psikopatlarla evlenenlerin hatasını biz düzeltemeyiz .

Pazardan domatesi bile seçerken özen gösteren millet evleneceği insanı seçerken özenli davranmayıp milletin başını belaya sokuyor

Ergen arkadaşlara duyuru niteliğinde

Yav yapmış işte bir hata da ne kadar duygusuz yaz kalpli insanlar var bu ülkede böyle. Normal insan bulmak imkansız neredeyse.

Umarım başına bir gün gelir de anlarsın

Edit : aynı bu yazdıklarım yukarıdaki özürlü arkadaş için de geçerli. Umarım tıp gelişir biraz beyin implanti falan hallederler yoksa sıkıntı büyük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Legend -- 7 Ağustos 2017; 14:23:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Erich Fromm

quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

Allah kolaylik versin. O uvey baban en kisa surede insallah felc olur yatalak kalirda kimse yuzune bile bakmaz.

Allah sandığın kadar kadar merhametli değil hocam boşuna beddua etme. O masum annenin imtihanı bu, çekmesi gerekiyor.

şöyle bende bi blok atayım
  • Kızcağız benim verdiğim tavsiye üzerine annesinin darp raporunu burda yayınladı. Buna rağmen hala CSB diye ısrar edenler var. Bu grup 15 temmuzu devletin yaptığına inanır orduyu adamlarıyla dolduran yaklaşık 50 milyar dolara hükmeden başı amerikada cianın dibinde yaşayan örgütün ne halta yaradığını asla düşünmezler. Onlar doğrusunu bilmek için doğmuştur ve asla yanılmazlar... Onlara anlatabilecek birşey yok.

Bide kızcağızla dalga geçmeye çalışan ileri düzey vicdan eksikliği olanlar türemiş. Bu hesapların tehdit eden eski koca ile bağlantılı olma ihtimalleride var. Biriyle dalga geçebilmeleri için önce türkçe bilmeleri gerekli. "BAŞIMIZDEN-başımızdan" "UVEY-üvey" "ALDİGİMİZ-aldığımız"

Burda çok güzel ilkokul türkçe kitaplarının pdf leri var. Yararlı olacaktır.
    http://www.dilbilgisi.net/ogretmen/turkce-ders-kitaplari-calisma-kitaplari/

Kendisi şu kitabı bulabilirse ayrıca faydalı olacaktır:
    (25.01.18 Güncelleme) YALVARIRIM YARDIM EDİN ANNEMİN HAYATI TEHLİKEDE

• Bu forum ne şizofrenler ne csbler gördü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAUL WALKER -- 7 Ağustos 2017; 16:27:33 >
  • eskibirkurt kullanıcısına yanıt
    İsmin gibi sende eskimişsin .

Photoshop un varligindan haberi olmayan zeki arkadaşlar buraya her atılana inanıyor .

Üst mesajdaki arkadaşın dediği gibi . bu forum ne şizofrenler gördü .

• eğer konyayi terk edemiyorsaniz elinizdeki darp raporu ve uzaklaştırma karari ile valiliğe gidin can guvenliginizin olmadığını ve polis evlerine veya lojmanlarina siginmak istediğinizi söyleyin sizin için en guvenlisi o olur bence.

• Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    forumda photoshopla senden benden fazla ilgilenen bir sürü hesap var. kendimde zamanında epey fotomontaj yaptım. üzerine csb değil diğe yazdığı kağıtların hiçbiri fotomontaj değil konuda otorite biride gelip CSB değil kağıtları fotomontaj demiyor. Biyerden darp raporu buldu diyelim konya aile mahkemesi yazıyor onu nerden buldu ?

Kaç sene photoshopla uğraştında buna fotomontaj diyorsun ? Ben senden fazla uğraştım fotomontajla bu resimler fotomontaj değil.

önce adamın parasını tırtıkladılar şöyle oldu böyle oldu diye laf çarpmaya çalışırken olayı kabul ediyordun işler ters gidince çevir kazı yanmasın. konu fotomontaj oldu... millette sana inandı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirkurt -- 7 Ağustos 2017; 16:40:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskibirkurt

forumda photoshopla senden benden fazla ilgilenen bir sürü hesap var. kendimde zamanında epey fotomontaj yaptım. üzerine csb değil diğe yazdığı kağıtların hiçbiri fotomontaj değil konuda otorite biride gelip CSB değil kağıtları fotomontaj demiyor. Biyerden darp raporu buldu diyelim konya aile mahkemesi yazıyor onu nerden buldu ?

Kaç sene photoshopla uğraştında buna fotomontaj diyorsun ? Ben senden fazla uğraştım fotomontajla bu resimler fotomontaj değil.

önce adamın parasını tırtıkladılar şöyle oldu böyle oldu diye laf çarpmaya çalışırken olayı kabul ediyordun işler ters gidince çevir kazı yanmasın. konu fotomontaj oldu... millette sana inandı...

Hem bana kaç sene uğraştın diye soruyorsun . sonrada ben senden fazla uğraştım diyorsun . mantığına hayran kaldım

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.