Şimdi Ara

(25.01.18 Güncelleme) YALVARIRIM YARDIM EDİN ANNEMİN HAYATI TEHLİKEDE (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
659
Cevap
11
Favori
94.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
848 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konu niye öne çıkanlarda gözükmüyor adminler mi kaldırdı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nekadar kansız adamlarsınız . Trollmüş Csb miş ergen muhabbetlerini bırakın artık kardemişimizin yardıma ihtiyacı var belki yaşı küçük olduğu için kendini anlatmakta zorluk çekiyor yardım ediceklere net cevap veremiyor . Kimseden para istediğinide görmedim. Mütavazi olun azıcık paranız sizin olsun.

• Kız annesinin darp raporunu (konyada verildiğide üstünde yazıyor) üzerine csb değil diye yazıda koyarak yayınladı. Annesinin vücudundaki darpa dair morlukları gene csb değil diye kağıt koyarak yayınladı. üzerine csb değil diye kağıt koymuş muhtemelen paint benzeri bir programlada okunmasını istemediği yerleri silmiş. resimlerin fotomontajla uzaktan yakından alakası yok öyle olsa csb değil kısımlarını programla yazar silme kısımları düzgün olurdu bukadar amatörce resimler olmazdı. yağıdın yamulduğu yerler ışığın düşmesi harflerin kağıta göre şekil alması v.s. bu fotomontaj ise yapanın hollywoodda filmlere efekt yapacak kapasitede olması gerekli. bu kız aldatıyorsa(ki aldatmıyor) en fazla keriz olursun ama aldatmıyorsa csb diyerek iftira atmış olursun ve bunuda son derece aciz durumda bir insana yapmış olursun. abicim sen isviçrede kanadada luxemburgda yaşamıyorsun eski kocaya dayalı kadın cinayetlerinde patlama yaşanan bir ülkedesin.

• Bu konuyla ilgili son durum nedir?
    Yapabileceğimiz birşeyler var mı?
  • junis kullanıcısına yanıt
    İlk eşinden boşanmadı. Babamı kaybettik, yani yaşamıyor. Akrabası yok. Tek çocuk ve anne babasını kaybetti. Yaşayan bir tane halası ve bir tane de dayısı var. Onlar da yaşça 70 80'lerde ve köyde yaşayan insanlar. Onlara kalkıp bunu söylemesinin hiçbir faydası yok.
  • Benle görüşmek isteyen bir polis veya hukukçu yok. Genel olarak telefondan veya mesaj yoluyla yapmam gereken, şikayet etmem gereken yerleri bildiriyorlar. Dediklerini de yaptım ve haber bekliyorum. Bugün aile bakanlığından iki kişi gelip numara bırakmış, yarın arayacağız.
  • Hahahaha ha güzel CSB yaptın yanlız ha . fotolarida sildin hemen yok öyle yok boyle diye

• ağustos sonu gibi konyada olucam gelecek olan olursa güzelce konuşalım bence konuşarak çözebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkhoff -- 11 Ağustos 2017; 11:56:53 >
  • Konu devam ederken anneniz doğal yollardan yaşlanarak ölecek 😂 künefe peyniri gibi sündükçe sünüyor konu.

• Yukari

• Çok sevindim Allah yar ve yardımcınız olsun.

• Son durum nedir

• Son durumu ben de merak ettim.
  • (CenGizHan) kullanıcısına yanıt
    up
  • csb dedik dedik dinlemediniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrslimshady

csb dedik dedik dinlemediniz

Çok çabaladik hocam ama anlatamadik . bi velet koskoca dh görümünü trolledi

• quote:

Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

quote:

Orijinalden alıntı: mrslimshady

csb dedik dedik dinlemediniz

Çok çabaladik hocam ama anlatamadik . bi velet koskoca dh görümünü trolledi

Forum çok bozdu çook

• "csb" ne demek?açılımı?
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.