Şimdi Ara

(25.01.18 Güncelleme) YALVARIRIM YARDIM EDİN ANNEMİN HAYATI TEHLİKEDE (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
659
Cevap
11
Favori
94.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
848 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

quote:

Orijinalden alıntı: eskibirkurt

forumda photoshopla senden benden fazla ilgilenen bir sürü hesap var. kendimde zamanında epey fotomontaj yaptım. üzerine csb değil diğe yazdığı kağıtların hiçbiri fotomontaj değil konuda otorite biride gelip CSB değil kağıtları fotomontaj demiyor. Biyerden darp raporu buldu diyelim konya aile mahkemesi yazıyor onu nerden buldu ?

Kaç sene photoshopla uğraştında buna fotomontaj diyorsun ? Ben senden fazla uğraştım fotomontajla bu resimler fotomontaj değil.

önce adamın parasını tırtıkladılar şöyle oldu böyle oldu diye laf çarpmaya çalışırken olayı kabul ediyordun işler ters gidince çevir kazı yanmasın. konu fotomontaj oldu... millette sana inandı...

Hem bana kaç sene uğraştın diye soruyorsun . sonrada ben senden fazla uğraştım diyorsun . mantığına hayran kaldım

• Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    Önemli olan benim mantığım değil. İsteyen istediği çamuru atsın konu 31 sayfaya ulaştı bu kızcağızda büyük oranda istediği ilgiyi gördü. Azınlıkta bir kesim kızcağızı aşağılamaya uğraşıyor ama halk tercihini yaptı. Eeee azınlıkta isyan edip bazı saldırılar yapıyor. Devletimiz kazanacak milletimiz kazanacak. Türk insanı(ülkesine bağlı her ırkı bu gruba alıyorum etnik köken farketmeksizin) ezilenin yanındadır yanında olmayanda bizden değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirkurt -- 7 Ağustos 2017; 17:2:54 >
  • Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    Bu ne terbiyesizlik, hadsizliktir ?!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C0S1M4

Ablacığım git oyununu oyna hadi kuzucuk

Çıkar vur masaya ss leri he ablacığım hadi. Kiminki fazla gelcek

Kes konuşan 250 seni

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

Orijinalden alıntı: WILDBOYS

Eli ayağı düzgün efendi gibi insanlar bekar ve dul gezerken psikopatlarla evlenenlerin hatasını biz düzeltemeyiz .

Pazardan domatesi bile seçerken özen gösteren millet evleneceği insanı seçerken özenli davranmayıp milletin başını belaya sokuyor

Ergen arkadaşlara duyuru niteliğinde

Yav yapmış işte bir hata da ne kadar duygusuz yaz kalpli insanlar var bu ülkede böyle. Normal insan bulmak imkansız neredeyse.

Umarım başına bir gün gelir de anlarsın

Edit : aynı bu yazdıklarım yukarıdaki özürlü arkadaş için de geçerli. Umarım tıp gelişir biraz beyin implanti falan hallederler yoksa sıkıntı büyük

Senin başına anlattığım tarz olay gelsinde belki anlarsın neyi ima ettiğimi

• Psikopatin akrabaları forumu basmış galiba

• Benim hala anlayamadığım bir şey var.

Konuya açan kişi kız mı erkek mi ?

Nasrettin hoca hesabı soralım :

Kız ise neden daha önce kız konusunda yardım isteyen ergen konusu açtı ?

Yok erkek ise neden bu konuda kız olduğunu söyledi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

Eli ayağı düzgün efendi gibi insanlar bekar ve dul gezerken psikopatlarla evlenenlerin hatasını biz düzeltemeyiz .

Pazardan domatesi bile seçerken özen gösteren millet evleneceği insanı seçerken özenli davranmayıp milletin başını belaya sokuyor

Ergen arkadaşlara duyuru niteliğinde

Yav yapmış işte bir hata da ne kadar duygusuz yaz kalpli insanlar var bu ülkede böyle. Normal insan bulmak imkansız neredeyse.

Umarım başına bir gün gelir de anlarsın

Edit : aynı bu yazdıklarım yukarıdaki özürlü arkadaş için de geçerli. Umarım tıp gelişir biraz beyin implanti falan hallederler yoksa sıkıntı büyük

Senin başına anlattığım tarz olay gelsinde belki anlarsın neyi ima ettiğimi

Primatlar için adalet nedir 101. Gider davanı açarsın yaran varsa, 19. yy değil burası gelişin biraz

• Merak edenler için, şu an net bir gelişme yok. Biraz daha bekleyeceğim. Herkese tavsiyeleri için teşekkür ederim. Domates-insan benzetmeleri için de haklı olduğunuzu düşünüyorum. Ancak söz konusu annem ve anneme 'Anne sen de düzgün seçseydin adamı, bu ülkede her gün birileri öldürülüyor seninki de normal bir olay işte.' diyemiyorum. Kimsenin yardım etme zorunluluğu olmadığının farkındayım, zaten isteyen ve ülkede 'sıradan' bir olay olsa da umursayan insanlardan bekliyorum bunu. Bazı cevapları gördüğümde hata mı ettim diye düşünüp buraya yazdığım için utanıyorum. O anki korku ve endişe ile buraya yazmam hataydı. Ben birkaç gün daha bekleyeceğim. Hukuki olarak veya artık çaresiz olduğum için farklı ama gerçekten işe yarayan çözümü olanların bana ulaşmasını bekleyeceğim. Olmazsa da ellerinden bir şey gelmeyenler ama gene de çabalayan ve konuyu üstte tutan herkese teşekkür ederim.

• Sıkıntı yok yiğit kız herkes hakettiği cezayı bulacak bulacak. Eminim annende alması gereken dersi almıştır

Başımıza gelen hiç bir şey tesadüf değildir, mutlaka bize anlatmak istediği bir şey vardır. Elinde yetkisi ve bilgisi olan arkadaşlar yardım edecektir. Kendinizi yalnız hissetmeyin. Siz sadece doğru insan olun.

• togonbutnothing kullanıcısına yanıt
    müge anlı ya başvuru yap bir
    bakanlık işe el koyar..

7yılda çıkarılamayan bir ailenin 6 tane nüfus kağıdını 2 ay çıkartılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meydey45 -- 7 Ağustos 2017; 21:20:1 >
  • Baştan ciddi almıştım ama bence bu kolpa inanmıyorum

• Başlığa ilk defa girdim ama neden olayın detayı ve içeriği yok?

Sürekli güncelleme ve devam niteliğinde ifadeler var. Olay nedir özet olarak?

• quote:

Orijinalden alıntı: os_lnx

Benim hala anlayamadığım bir şey var.

hesap sahibi erkekmiş daha önceki konuları bir erkek açmış fakat bu konuyu açan kişi kız kendisi söyledi

• 2 İhtimal var.

Bu olay kolpa ise biz trollenmiş olacağız , kolpa bir olayın hala sürdürüldüğüne göre aramızdan bir kaçı parasını kaptıracak bir dolandırıcıya, yardım ayağına..

2.ihtimal , gerçekten hayatı tehlikede olan bir kadın kurtulmuş olucak.

İster 2.ihtimal doğru olsun ister 1.ihtimal,
    Ne bu olay kolpa diyerek, 2.ihtimalin günahını alırım, nede bu olay kolpa değil diyerek dolandırılan adamın günahını alırım o yüzden karışmadan böyle yorum yazmış olayım.
  • Ee neden hala buluşmadın bir sürü polis vb yazdı. Sebebi nedir? csb çıkarsa çok şaşırmam şimdiden söyleyim

• Konuyu açan arkadaş kusura bakmasın yaşadıkları çok üzücü bir durum eğer haklıysanız gereken yapılmalı ama bu tür konularda her iki tarafıda dinlemek lazımdır, biz nerden bilelim kim haklı kim haksız, herkes toplanmış adamı dövelim keselim edelim vs falan, sonuçta bu adamın eşi bu, onuda dinlemek lazımdır.

Konu sahibi arkadaş anensinin ikinci evliliği olduğunu söylüyor ve bu eşinden de boşanmak istediğini söylüyor, ilk eşinden neden boşandı bir açıklama yok, şimdiki eşiyle madem kötü biriydi neden evlendi, hiç mi flort edilmedi, hadi evlenelim diyerek hemen nikah masasına mı oturuldu, şimdi neden boşanmak istiyor yeterli açıklama yok, şimdiki eşi neden tehdit ediyor, takip ediyor, ne alıp veremediği var yeterli açıklama yok, bir insan buna akrabalarıda dahil durduk yere neden birini tehdit etsin öldürmek istesin takip etsin bunlar hep soru işareti.

Ayrıca yine konu sahibi arkadaş hiç tanıdığımız akrabamız yok demiş, bir insanın nasıl hiç tanıdığı akrabası falan olmaz yeterli açıklama yok, genelde akrabalarıyla iyi geçinemeyen kötü insanların etrafında kimse kalmaz, bunu sizin için söylemiyorum genelde böyle oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chesapeake Ripper

quote:

Orijinalden alıntı: os_lnx

Benim hala anlayamadığım bir şey var.

hesap sahibi erkekmiş daha önceki konuları bir erkek açmış fakat bu konuyu açan kişi kız kendisi söyledi

Ortak hesap mı kullanıyorlar yani ? DH de bir hesap açmak zor mu ? yada konuyu açarken not düşseymiş..
  • os_lnx kullanıcısına yanıt
    ben 2 veya 3 sene boyunca abimlerin hesabını kullandım.

• Sonunda aklı selim insanlar konuya gelmeye başladı . konu bence hâla trol . aciklanmayan bir sürü şey var

Konu sahibi hep.kaçamak cevap veriyor .

Burda 1-2 kişi ciddi anlamda.dolandırılacak o olacak sonunda . bizden söylemesi . bu konu sahibi para vs isterse kesinlikle vermeye kalkmayin bakin uyarıyoruz sizi.

Tamam çok duygusal.bir milletiz ama ayrıca çok da saf bir toplumuz . o yüzden her şeye inanmayin , KONU DOLANDIRICI TUZAĞI OLABİLİR!!!!!!!!

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.