Şimdi Ara

25 26 bin civarı araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kilometresi 70 binlere kadar bu fiyatlara araç yok mudur ben mi bulamıyorum

• up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş kimse aradığını bulamıyor inan bulduğuda el yakıyor
  • 2012 1.2 Sandero Ambiance var lpgli düşünürseniz 30.000 kmde

• kardeş bende arıyorum 6 aydır strese girdim valla ne alacam diye hangi markaya talip olsam ya kronik bir arızası çıkıyor almayın diyolar al dedikleri arabalarda 2000 model 2001 model arabanın ahı gitmiş vahı kalmış 26 bin tl istiyor bir kazasız araba bulamadım neden bu kadar çok kazalı araba var kaza yapanlar mı satıyor elinden çıkarmak için yoksa kazasız ikinci el araba bulmak mı zor
  • Up

• Kazasız o km lere o fiyatta çok zor dostum

• kaza dediğin ne bileyim bagajda olur arkadan vurmustur yan kapı olur tamam ama km si düşük araçlar piyasanın çok üzerinde ya ilana koyan adamlar birini bulursam yolarım derdinde yada piyasa gerçekten böyle ama şahsen ben seçim sonrasını bekleyecem şuan çok uçuk geldi bana fiyatlar
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-sahibinden-temiz-seat-ibiza-48.000-km-tamamen-orjinal-213237569/detay

Kendi aracım bir bak istersen dostum. Açıklamalarda tüm detayları var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla bahsettiğim fiyatlar da çok az değil türkiye şartlarında ama pek yok araç. peugeot 206+ var 2011 model düşük km lerde arayanlar ona da bakabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.