Bildirim
25-26 bin tl ye ne alınır
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
biraz daha çıkabilirsen toyota grubunu tavsiye ederim dizel ve satışı kolay olan grup.. Kendim 1yıldır biniyorum memnunum model yükseltmek için satacağım yine toyota grubu alacağım :)
http://www.sahibinden.com/217834372 -
biraz daha çıkabilirsen toyota grubunu tavsiye ederim dizel ve satışı kolay olan grup.. Kendim 1yıldır biniyorum memnunum model yükseltmek için satacağım yine toyota grubu alacağım :)
http://www.sahibinden.com/217834372 -
2006 model, 180 bin km, ve 31500 tl.. gercekten cok abartmis satici.. iste normalde 25 - 26 araliginda olmasi gereken bu siniftaki araclara boyle fiyatlar yazilinca insani ister istemez arac almaktan sogutuyorlar..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: narcose
2006 model, 180 bin km, ve 31500 tl.. gercekten cok abartmis satici.. iste normalde 25 - 26 araliginda olmasi gereken bu siniftaki araclara boyle fiyatlar yazilinca insani ister istemez arac almaktan sogutuyorlar..
Araç mesajı yazanın olmasın,her an polemik oluşabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alagözsalih -- 24 Haziran 2015; 23:34:52 > -
dilerseniz 2006 benzinli poloma bir bakın. senelerdir kazasız belasız arızasız sorunsuz her yere taşıdı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2006-polo-tertemiz-hatasiz-kazasiz-217482300/detay/ -
quote:
Orijinalden alıntı: narcose
dediğin fiyatlara benzinli veriyorlar lpg ile dizel arasındaki fiyat farkı bırak da olsun.. -
İ20 olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bütçemin en son hali bu daha fazla çıkamam ... i20 yi bende düşündüm ama ikinci el piyasası nasıldır bilmiyorum alan satan varmı i20 -
Düşünürseniz 256 binde 1997 model BMW 316 ia var . Araç problemsiz . tek kusur arkadan ufak bir kaza geçirip tamir edilmiştir. Düşünürseniz mesaj atarsınız . Şimiden hayırlı olsun -
saolun hocam bmw şimdilik düşünmüyorum -
aynı fiyatlarda bende araba arıyorum. alınabilecek en mantıklı i20 ve yaris gibi duruyor. bu kadar para verip 2000 model araba alası gelmiyor insanın.biraz daha yeni model arıyor haliyle. bu paraya da alınabilecek yukarıdaki arabalar ve citroen c3 olabilir -
bende aynı fikirdeyim i20 accent era linea bakıyorum citröen de bakıyodum ama fransızlardan uzak dur muhabbetine inanmaya başladım artık o yüzden vazgeçtim -
herkese selam. bende bu sıralar ikinci el araba arıyorum. konuyu görünce yazmak istedim. 28bin liraya kadar olur. araçtan anlayan arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum. fiyat aralığıma göre baktığımda birçok model çıkıyor ama anlamadığım için karar veremedim. ekonomik bir araba istiyorum açıkçası. malum deyiş vardırya az yakan çok kaçan, aynen öyle :) fikir verebilir misiniz? -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X