Şimdi Ara

25 35 milyar arası en ideal çok sanayiye gitmeyecek 2005 ve üstü araba (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kendi kullandığım Avensis'i önerebilirim. 10,5 yıldır kullanıyorum aracın rutin bakımları dışında önemli hiçbir sorun çıkarmadı.
  • Aracinizi almadan nasil bakim yapmaniz gerektigini ogrenmeniz lazim. Durduk yere yag bitmez, su karismaz. Alacaginiz aracta da ayni sorunu yasarsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunsuzluk için japondan şaşmayın mitsubishi lancer lara baksanıza öneririm

• 2009 üstü Hyundai ERA alabilirsin kesinlikle sorunsuz bir araçtır tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetakskl

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-110-beygir-dizel-full-dusuk-kilometre-162444850/detay/
    indirim yaparım

Memnun musun citroenden arızası sıkıntısı çok mudur? Ds4 modelleri çok hoş aklıma giriyor

• Lancer mazda 3 ve civic ten herhangi birini seçin.
    Civic piyasa olarak daha iyidir. Lancer ve Mazda 3 Civic e göre aynı paraya daha yüksek model alınabilir.
    D sınıfı olsun derseniz Accord Avensis Mazda 6 ve Mondeo da düşünebilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoşunuza gider mi bilmem ama 2007 Nissan Almera Tekna derim. Sorunsuzluk denince tek geçerim...
  • Ya kardeşim arabaya bakmamışsın astra yı kötülüyorsun.Bu paraların en iyi en sağlam arabasıdır astra biz de yıllarca bu işin içindeyiz.
    O zaman bir önceki kasa Toyota corolla veya yine bir önceki kasa civic alacaksın.
  • Mazda 3 ve Lancer düşünürdüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: UsainBolt

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetakskl

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-110-beygir-dizel-full-dusuk-kilometre-162444850/detay/
    indirim yaparım

Memnun musun citroenden arızası sıkıntısı çok mudur? Ds4 modelleri çok hoş aklıma giriyor

ticari taksi almayacak olsam yeni kasa c5 çıkana kadar bekleyip alırdım.
    ben memnunum özellikle yakıt bakımından yüzümü güldürüyor iyiki almışım dedirtiyor

• Hocam ben pek anlamam ama corsadan uzak durun derim. Benzini sömürüyor. Ikinci el piyasasi 33-35 arasi olmasi lazim. Gözünüz takılmasın bile.

• caca68 C kullanıcısına yanıt
    toyota corolla ve hondadan vaz geçme hocam... bulamadın hyundai.... sorun istemiyorsan tabii.... ama konfor dersen başka
  • Mazda wolswagen honda toyota alacaksan siralaman bu olsun

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.