Şimdi Ara

25 35 milyar arası en ideal çok sanayiye gitmeyecek 2005 ve üstü araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2 yıl önce 26 milyara opel astra twinport 1.6 almıştım çok fazla masrafı oluyor enson yağı bitmiş motor mahvolmuş 7 milyar masraf çıkardı şimdi 25-35 arası çok masrafı ekstra sürekli tamir gerektirecek durumu olmayan 2005 model üstü araba önerilerinizi rica ediyorum kendim golf 5 düşünüyorum bilgisi olan veya bu aralıktaki fiyatta en iyi hangi modeli anlayan varsa yardımlrınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Usta ivir zivir sensoru beklentin falan yoksa civic tavsiye ederim. Sadece bakimini yaptirip binersin emin ol Golf alacam ben illa dersen fsi olanlara bakma. Verimsiz motor deniliyor. Zaten tupde takilmiyor. Piyasasi yok. Dizellerle alakali bilgim yok. Tup takilan versiyonun motoru eski motor. 8 valf sorunsuz oldugu biliniyor..

• İşte usta golf ün kronik sorunları var mı veya en iyi modeli hangisidir bıktım sanayiye para vermekten... cıvıc in hangi modelşni önerirsiniz?

• 2005 2006 civic ilaç gibi gelir ama dikkat edin piyasa pert kaynıyor iyi bakmak lazım

• Golf nasıldır masraf konusunda?

• Astradan çok daha iyi olduğunu sanmam

• Yağını kontrol ettirmediniz mi? Ya da en son ne zaman degismistiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: caca68

İşte usta golf ün kronik sorunları var mı veya en iyi modeli hangisidir bıktım sanayiye para vermekten... cıvıc in hangi modelşni önerirsiniz?

Makyajli kasa vtec es olarak gecer 2004 2006 arasidir bu kasalar. Donanim yok ama saglam araclardir. 4 hava yastigi abs, elektrikli direksiyon falan var.

• Golf alıyorsanız hitler motorlusunu alın.Sorunsuzdur.Yağını suyunu koyarsan ömürlüktür ve rahattır.FSI olanlarını düşünmeyin.

• Sorunsuzluk diyince aklıma reno toyota honda geliyor o fiyat bandında dizel hb megane yada civic bakılabilir
  • quote:

Arkadaşlar 2 yıl önce 26 milyara opel astra twinport 1.6 almıştım çok fazla masrafı oluyor enson yağı bitmiş motor mahvolmuş 7 milyar masraf çıkardı şimdi 25-35 arası çok masrafı ekstra sürekli tamir gerektirecek durumu olmayan 2005 model üstü araba önerilerinizi rica ediyorum kendim golf 5 düşünüyorum bilgisi olan veya bu aralıktaki fiyatta en iyi hangi modeli anlayan varsa yardımlrınızı bekliyorum

Yağı bitmiş motor mahvolmuş diyorsunuz. Peki yağı bitene kadar neredeydiniz?
    Arabaya bakmazsanız kusura bakmayın da sanayiden çıkamazsınız. Yağını, suyunu, sağını solunu kontrol etmeniz lazım.
    Yağ da öyle bir anda zınk diye bitmez. Azalarak biter.
    Ancak sağlıklı bir motorda da azalarak bitmesi için hiç takviye yapılmadan yaklaşık 50-60 bin km yapmak gerekir.
    Bu da şu demek ki siz motor yağını ne değiştirmişsiniz ne kontrol etmişsiniz.
    Zaten kaçak varsa bunu da fark etmediyseniz hepten yanmış o araba.

• quote:

Arkadaşlar 2 yıl önce 26 milyara opel astra twinport 1.6 almıştım çok fazla masrafı oluyor enson yağı bitmiş motor mahvolmuş 7 milyar masraf çıkardı şimdi 25-35 arası çok masrafı ekstra sürekli tamir gerektirecek durumu olmayan 2005 model üstü araba önerilerinizi rica ediyorum kendim golf 5 düşünüyorum bilgisi olan veya bu aralıktaki fiyatta en iyi hangi modeli anlayan varsa yardımlrınızı bekliyorum

Bende 2 yıl önce sizinkinden 500 lira ucuza Ford fiesta aldım . Aldığımda 2 aylık ve 2500 km deydi. Bu iki yıl içinde 30000 km yaptım .tamir edilmeye ihtiyac duymadı . Hatta arkadaşımda dizelini aldı 2013 1.5 motor. Araç 30 bini geçti daha yağını bile değiştirmedi.uyardım hala kullanıyor Araba ne kadar yeni olursa o kadar sorunsuz. 20 yaşında lada samaram vardı bir ayağım sanayide kalmıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

Yağı bitmiş motor mahvolmuş diyorsunuz. Peki yağı bitene kadar neredeydiniz?
    Arabaya bakmazsanız kusura bakmayın da sanayiden çıkamazsınız. Yağını, suyunu, sağını solunu kontrol etmeniz lazım.
    Yağ da öyle bir anda zınk diye bitmez. Azalarak biter.
    Ancak sağlıklı bir motorda da azalarak bitmesi için hiç takviye yapılmadan yaklaşık 50-60 bin km yapmak gerekir.
    Bu da şu demek ki siz motor yağını ne değiştirmişsiniz ne kontrol etmişsiniz.
    Zaten kaçak varsa bunu da fark etmediyseniz hepten yanmış o araba.

Ya yağ ve su birbiirine karışmış daha yakın zamanda balata fren lambası birsürü sıkıntı oldu arabayı alırken uyarmışlardı şimdi tekrar aynı hatayı yapmak istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: daxtor55

Golf alıyorsanız hitler motorlusunu alın.Sorunsuzdur.Yağını suyunu koyarsan ömürlüktür ve rahattır.FSI olanlarını düşünmeyin.

Model önerir misiniz prime mid comforttan illa comfort felan mı olması lazım model öneriniz nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

Yağını kontrol ettirmediniz mi? Ya da en son ne zaman degismistiniz?

Yakın zamanlarda sanayiye götürdüm yağı bitti diye adam hasarı görememiş yağ su birbirine karışmış

• Daha ucuza kapatayım işi dersen Hyundai Elantra 2004-2006 Arası öneririm. 20-25 bin arasına temizini çok rahat bulursun.Civicten daha donanımlı daha güven veren bir araçtır.Civic kadarda sorunsuz bir araçtır.6 Senedir kullanıyoruz.Yanlız vtec2 civicten performans olarak 1 tık geride olabilir.Eğer ben 25-30 bin civarı bir araç alıcam derseniz civic alın ancak Elantranın çivice göre - si yok + sı var diyebilirim size.

Linkteki araç tok temiz bir kaç bin pazarlıkla alınıp uzun yıllar yağ,su filtrelerini değiştirerek kullanılabilecek bir araç.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-88-binde-cok-temiz-162558824/detay

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: daxtor55

Golf alıyorsanız hitler motorlusunu alın.Sorunsuzdur.Yağını suyunu koyarsan ömürlüktür ve rahattır.FSI olanlarını düşünmeyin.

Model önerir misiniz prime mid comforttan illa comfort felan mı olması lazım model öneriniz nedir?

Comfortline bulabilirseniz alın.Primeline boştur.

• Tabiki öncelik volkswagen.Alternatif olarak Toyota Yaris düşünebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klorf

Tabiki öncelik volkswagen.Alternatif olarak Toyota Yaris düşünebilirsiniz

Hangi açıdan öncelikli volkswogen ve golf ün en sağlamı sizce hangisi?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.